wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
εγω να δειτε ποσο εχω παλαβωσει....κλεινω τα τηλεφωνα και με ψαχνουν οι πελατες.....σαν το ψαρεμα δεν εχει
ζειτε γεροντια!!
Toν εαυτό μας κοροϊδεύουμε. Ευελπιστούμε στην αιωνιότητα και καταστρέφουμε οποιαδήποτε πιθανότητα τυχόν υπάρχει …Κοροϊδεύουμε τον χάρο ή το αντίθετο, δεν είμαι σίγουρος...
Πηδήξατε, πηδήξατε;
Φάγαμε πόρτα, πάμε γι άλλα …Αυτά θα της λέτε στις 5 μ.μ.;
Toν εαυτό μας κοροϊδεύουμε. Ευελπιστούμε στην αιωνιότητα και καταστρέφουμε οποιαδήποτε πιθανότητα τυχόν υπάρχει …
Φάγαμε πόρτα, πάμε γι άλλα …
Οσο και να τον κοροιδέψεις αν δεν κάνεις¨ενάρετη¨ ζωή δεν γίνεται τίποτα...Κοροϊδεύουμε τον χάρο ή το αντίθετο, δεν είμαι σίγουρος...
Δήλωσε εργαζομένη fully booked σ΄ Εσάς;;;
Έχασε την μία και μοναδική ευκαιρία στην ζωή της να ζήσει το Απίστευτο και τον Θρίαμβο της Ηδονής ...
Toν εαυτό μας κοροϊδεύουμε. Ευελπιστούμε στην αιωνιότητα και καταστρέφουμε οποιαδήποτε πιθανότητα τυχόν υπάρχει …
Οσο και να τον κοροιδέψεις αν δεν κάνεις¨ενάρετη¨ ζωή δεν γίνεται τίποτα...
Αν υπάρχει Θεός τη βάψαμε, αν δεν υπάρχει είναι θέμα χρόνου …Μεγάλες προσδοκίες που λέμε;
Νοιάζεται ο χάρος για τέτοια;
Του ετοιμάζει φακές γεμιστές η τροφός του …[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Πειναω!!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Ωραία μέρα σήμεραΣεις την έχετε ήδη βάψει και στα εγκόσμια ...