astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Οι μαλάκες δεν έχουν κέρατα. Από κάτι τέτοια φαίνονται...
Κυριε γλυφτη μπορει ο θειος μου να ειναι ξεμωραμενος! αλλα μαλακα δεν σας επιτρεπω να τον λετε!!
Οι μαλάκες δεν έχουν κέρατα. Από κάτι τέτοια φαίνονται...
Καλησπέρα κύριοι. Το νήμα εχει ξεφύγει, νηματοθετης και μέλοι γαμάνε σαν να μην υπάρχει αυριο (που δυσκολα υπαρχει σε αυτη την ηλικια)
Υπερβολές των κομμουνιστών, κύριε.
για τους κουμουνιστες και τις υπερβολές τους συμφωνω, για το οτι εχετε ξαμοληθεί και οτι υπάρχει στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός απο μόνο του. Η ΔΕΘ φέρνει άνεμο ανανέωσης στο νήμα.
Αλί σε εμάς που το σπίτι μας είναι στο κέντρο και πρέπει να εισέλθουμε στο κέντρο αργότερα. Θα πρέπει να υποστούμε τις εκδηλώσεις 'λατρείας' προς τον λαοφιλή Πρωθυπουργό μας
Σας ευχαριστώ που μου το υπενθυμίσατε.
Αποχωρώ εσπευσμένως εκ του Κέντρου για να μην έχω θέμα με τις εκδηλώσεις 'λατρείας' προς τον λαοφιλή Πρωθυπουργό μας, που θα ακολουθήσουν τις επόμενες 36 ώρες ...
Δεν είναι αι κομμουνισταί που έχουν βάλει τα μισά κωλ γκιρλς της συμπρωτεύουσας στα τέσσερα τον τελευταίο μήνα κύριε!Υπερβολές των κομμουνιστών, κύριε.
Δεν πειράζει.
Θα υποσχεθεί να μας κάνει γήπεδο, που θα κτισθεί αποκλειστικά με τα λεφτά του Προέδρου.
Παγκόσμια πρωτοτυπία στον λαϊκισμό!
Δεν είναι αι κομμουνισταί που έχουν βάλει τα μισά κωλ γκιρλς της συμπρωτεύουσας στα τέσσερα τον τελευταίο μήνα κύριε!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ !
εύχομαι οι εκδηλώσεις λατρείας να μην περιλαμβάνουν και τις παραδοσιακές ρίψεις ωών, ζαρζαβατικών και εσπεριδοειδών που αναπόφευκτα προσγειώνονται στα σταθμευμένα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής ... :-Αλί σε εμάς που το σπίτι μας είναι στο κέντρο και πρέπει να εισέλθουμε στο κέντρο αργότερα. Θα πρέπει να υποστούμε τις εκδηλώσεις 'λατρείας' προς τον λαοφιλή Πρωθυπουργό μας
η ανατροφή μου, μου απαγορεύει να προσβάλω ακόμα και χαμερπείς οντότητες όπως ο νηματοθέτης μας ...Σας βρίσκω συγκρατημένο, μόνο τα μισά?
Ποιος τολμησε να σε πει κωλοπαιδο, ρε κωλο-παιδο;αν σε ακουσει ο κωλογερος να με αποκαλεις κωλοπαιδον την εβαψες !!!
...
...
Molto bella!!!