astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
θειο μηπως εχεις δει κωλογερα!!?? εχω θεμα με το αυχενικο μου και θελω συμβουλες!
Η αληθεια ειναι οτι με ετρεχε ...αλλα ειπαμε ...πολυ ..παρα πολυ παντρεμενος
αλλα που θα πας ..καποια στιγμη θα μπεις και συ στο λακο με τα κωλοδακτυλα αγορακι μου ..για ποσο θα την γλυτωνεις ακομα ?
ουτε που θυμαται πως γινεται μετα απο τοσα χρονια!!!!!
οχι για την κυρια Πιτσα?!
Στο νησί του είναι και υποδέχεται Γερμανίδες και Σλάβες σχεδόν κάθε μέρα ...
θειο μηπως εχεις δει κωλογερα!!?? εχω θεμα με το αυχενικο μου και θελω συμβουλες!
Την όρεξή σου έχουμε, ρε γεροτράγο, για να σου κάνουμε "παρενόχληση";;;;Όπως, ορθώς, έχετε καταλάβει, στο παρόν νήμα διεξάγεται ένα συνεχές bullying σε βάρος του υπερήλικος, ασθενούς και αδύναμου νηματοθέτου.
Το bullying αυτό σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από τον επαίσχυντο και αλαζόνα κ. Vlandis4 και ήδη εξαπλώθηκε και συμμετέχουν ενεργητικά σε αυτό πλείστα όσα μέλη του νήματος.
Η προσφυγή μου στην ΔΗΕ φαντάζει ως η πλέον αρμόζουσα λύση!
Το να έχετε εντομοαπωθητικές ικανότητες δεν είναι κακό αγαπητέ νηματοθέτα.Θα το επαναλάβω ...
Ούτε θηλυκός γυμνοσάλιαγκας δεν μας πλησιάζει, κύριε ...
Την όρεξή σου έχουμε, ρε γεροτράγο, για να σου κάνουμε "παρενόχληση";;;;
Την αλήθεια λέμε, την οποία , προφανώς, δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις.
99 φορές αν με νικήσεις, θα είμαι πάλι εδώ.Σας θυμίζω ότι σεις ειδικά οργανώσατε πραξικόπημα για την εκθρόνιση του νηματοθέτου.
Το οποίο βεβαίως απέτυχε παταγωδώς, καταλείπον ορισμένα αντισυστημικά 'σταγονίδια' στο νήμα, ως ο κ. Excalibur και η κα. Reggina ...
σιγα μην πασαληφθεις στους ουρανους!
Το να έχετε εντομοαπωθητικές ικανότητες δεν είναι κακό αγαπητέ νηματοθέτα.
Ωστόσο οι απόψεις συμμετεχόντων του νήματος διίσταντε ως προς τις ικανότητες σας σχετικώς με εύμορφα κοράσια.
Υπάρχουν ψήγματα αλήθειας, ή πρόκειται για άλλη μια σιωνιστικά κατευθυνόμενη σκευωρία από διεθνή παρακυβερνητικά κέντρα?? Ερώτημα.
Καλησπερα σε ολουςΤο να έχετε εντομοαπωθητικές ικανότητες δεν είναι κακό αγαπητέ νηματοθέτα.
Ωστόσο οι απόψεις συμμετεχόντων του νήματος διίσταντε ως προς τις ικανότητες σας σχετικώς με εύμορφα κοράσια. ΕΞαιρετικες θα ελεγα . Νομιζω οτι η γνωμη μου εχει βαρυνουσα σημασια
Υπάρχουν ψήγματα αλήθειας, ή πρόκειται για άλλη μια σιωνιστικά κατευθυνόμενη σκευωρία από διεθνή παρακυβερνητικά κέντρα?? Ερώτημα.
Αυτό για τους κομμουνιστές, πάρτο πίσω , μη χεστούμε...Σιωνιστική συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, η οποία συνεπικουρείται από τους κομμουνιστάς του νήματος.
Καλησπερα σε ολους
Σας θυμίζω ότι σεις ειδικά οργανώσατε πραξικόπημα για την εκθρόνιση του νηματοθέτου.
Το οποίο βεβαίως απέτυχε παταγωδώς, καταλείπον ορισμένα αντισυστημικά 'σταγονίδια' στο νήμα, ως ο κ. Excalibur και η κα. Reggina ...
Καλησπέρα δεσποσύνη Έλενα.Καλησπερα σε ολους
Καλησπερα σε ολους
Σιωνιστική συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, η οποία συνεπικουρείται από τους κομμουνιστάς του νήματος.
Σιωνιστική συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, η οποία συνεπικουρείται από τους κομμουνιστάς του νήματος.