Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
γιατι οχι σεξ σε βαρκα που ειναι μεσα στο νερο σε πισινα που ειναι σε λιβαδι μεσα σε αγροκτημα?
γιατι οχι σεξ σε βαρκα που ειναι μεσα στο νερο σε πισινα που ειναι σε λιβαδι μεσα σε αγροκτημα?
Σεξ σε βαρκούλα τοποθετημένη σ'ενα μοσχομυριστό λιβάδι.
indeedκαι η πισινα ναναι γεματη βυζγιααααααααααααααααα
θα προτεινω τριτη λυση,σεξ σε ερημικη παραλια.
να το ξερεις τρελλε μου οι ελληνικες παραλιες ποτε δεν ειναι ερημικιες...την τελευταια φορα που κολυμπησα σε ερημικη παραλια νυχτα...μας κλεψανε τα ρουχα μας...ευτυχως παντα δενω με 4-5 κομπους το κλειδι του αμαξιου στο κορδονι του μαγιω κι ετσι μπηκα μεσα στ αμαξι και πηγα στο εξοχικο 3 η ωρα τη νυχτα και πηρα ενα σορτσακι τρεξιματος για να το φορεσει ο συντροφος μου...
το ιδιο σορτσακι που ητανε running...του το ειχα κανει δωρο το μεσημερι κι επειδη ητανε κολητο με κοιταξε γουρλωνοντας τις ματαρες του και μου ειπε ...τι λουγκρα ειμαι και θα το φορεσω εγω?κρατα το για σενα...εγω θα φοραω το παλιο ...
την αλλη μερα που λεγαμε στους φιλους μας τι ειχε γινει ...δηλωσε οτι εκεινη την ωρα προκειμενου να σκεπαστει θα φοραγε και το κοκκινο λουλουδατο φουστανι μου για να γυρισει σπιτι.....
πλακα θα εχει να το φορεσε
Πήραμε μάτι χθες στην παρέλαση ... Ο Μπλιζ τις καθηγήτριες.Καλημέρα γερομπισμπίκηδες!
Τι τραβάμε ...
Και τι καταλάβατε;Πήραμε μάτι χθες στην παρέλαση ... Ο Μπλιζ τις καθηγήτριες.