Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γιατι οχι σεξ σε βαρκα που ειναι μεσα στο νερο σε πισινα που ειναι σε λιβαδι μεσα σε αγροκτημα?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
:2funny:

θα προτεινω τριτη λυση,σεξ σε ερημικη παραλια.

να το ξερεις τρελλε μου οι ελληνικες παραλιες ποτε δεν ειναι ερημικιες...την τελευταια φορα που κολυμπησα σε ερημικη παραλια νυχτα...μας κλεψανε τα ρουχα μας...ευτυχως παντα δενω με 4-5 κομπους το κλειδι του αμαξιου στο κορδονι του μαγιω κι ετσι μπηκα μεσα στ αμαξι και πηγα στο εξοχικο 3 η ωρα τη νυχτα και πηρα ενα σορτσακι τρεξιματος για να το φορεσει ο συντροφος μου...

το ιδιο σορτσακι που ητανε running...του το ειχα κανει δωρο το μεσημερι κι επειδη ητανε κολητο με κοιταξε γουρλωνοντας τις ματαρες του και μου ειπε ...τι λουγκρα ειμαι και θα το φορεσω εγω?κρατα το για σενα...εγω θα φοραω το παλιο ...

την αλλη μερα που λεγαμε στους φιλους μας τι ειχε γινει ...δηλωσε οτι εκεινη την ωρα προκειμενου να σκεπαστει θα φοραγε και το κοκκινο λουλουδατο φουστανι μου για να γυρισει σπιτι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
να το ξερεις τρελλε μου οι ελληνικες παραλιες ποτε δεν ειναι ερημικιες...την τελευταια φορα που κολυμπησα σε ερημικη παραλια νυχτα...μας κλεψανε τα ρουχα μας...ευτυχως παντα δενω με 4-5 κομπους το κλειδι του αμαξιου στο κορδονι του μαγιω κι ετσι μπηκα μεσα στ αμαξι και πηγα στο εξοχικο 3 η ωρα τη νυχτα και πηρα ενα σορτσακι τρεξιματος για να το φορεσει ο συντροφος μου...

το ιδιο σορτσακι που ητανε running...του το ειχα κανει δωρο το μεσημερι κι επειδη ητανε κολητο με κοιταξε γουρλωνοντας τις ματαρες του και μου ειπε ...τι λουγκρα ειμαι και θα το φορεσω εγω?κρατα το για σενα...εγω θα φοραω το παλιο ...

την αλλη μερα που λεγαμε στους φιλους μας τι ειχε γινει ...δηλωσε οτι εκεινη την ωρα προκειμενου να σκεπαστει θα φοραγε και το κοκκινο λουλουδατο φουστανι μου για να γυρισει σπιτι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλακα θα εχει να το φορεσε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
17522823_10212798248856784_8081822224023147317_n.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης