Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Ακόμη εδώ είσθε αγαπητή; Δεν πήγατε να φυσήξετε την καυτή σουπίτσα του Γέροντος;

τσου.....θα τη φυσηξει μονος του ...λεγοντας λαικες εκφρασεις απο αυτες που δε θα του επετρεπε ποτε να πει η ξενερωτη αγγλιδα τροφος του που ηταν απηδηχτη απο τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο.... :2funny: :2funny: :2funny:

τι νεα ?ολα οκ?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
τσου.....θα τη φυσηξει μονος του ...λεγοντας λαικες εκφρασεις απο αυτες που δε θα του επετρεπε ποτε να πει η ξενερωτη αγγλιδα τροφος του που ηταν απηδηχτη απο τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο.... :2funny: :2funny: :2funny:

τι νεα ?ολα οκ?
Όλα βαίνουν καλώς. Μας πήδηξε λίγο η γρίπη (καθότι ως παππούλης ανήκω στις ευπαθείς ομάδες) και έμεινα 2-3 μέρε στο κρεβάτι , αλλά χθες είχα δουλειά στην Αθήνα , και αναγκάσθηκα να κατεβώ. Αύριο ή Δευτέρα θα είμαι πάλι πίσω, πιστός εις τας επάλξεις.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Υπάγω να γευματίσω!  :hi:

maxresdefault.jpg

αφου μπριζολαρα θα φας γτ λες ψεματα στα παιδακια/ :s&m_1: :s&m_1:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Όλα βαίνουν καλώς. Μας πήδηξε λίγο η γρίπη (καθότι ως παππούλης ανήκω στις ευπαθείς ομάδες) και έμεινα 2-3 μέρε στο κρεβάτι , αλλά χθες είχα δουλειά στην Αθήνα , και αναγκάσθηκα να κατεβώ. Αύριο ή Δευτέρα θα είμαι πάλι πίσω, πιστός εις τας επάλξεις.

καταλαβα περαστικουλια......και καλο απογευμα ...

πάω ν ασχοληθω με το αμαξι μου ..το γαμησα χθες στους υπεροχους ελληνικους δρομους με τις υπεροχες χαραδρες τους ...καινουργια λαστιχα 15 ημερων....καπουτ :headbang: :headbang:

καλο ΣΚ σε ολους

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
καταλαβα περαστικουλια......και καλο απογευμα ...

πάω ν ασχοληθω με το αμαξι μου ..το γαμησα χθες στους υπεροχους ελληνικους δρομους με τις υπεροχες χαραδρες τους ...καινουργια λαστιχα 15 ημερων....καπουτ :headbang: :headbang:

καλο ΣΚ σε ολους
Βλέπω ότι η γκάμα των υπηρεσιών σας επεκτείνεται... Πλέον εκτός από παππούδες του νήματος, επιδίδεσθε και σε ακατονόμαστες σεξουαλικές πράξεις και με τροχοφόρα... O tempora , o mores !!!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Μην λέτε τέτοια αγαπητή... Σήμερα ξέχασε να βάλει το στερεωτικό της οδοντοστοιχίας και θα περιοριστεί εις μαλλιά αγγέλου...

ημουνα σιγουρη....ξανθου γαλανοματικου αγγελου γαλουχΥμενου στο Παπαροπετρωφ...χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα θα το φαι μεχρι κοκκαλο

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Βλέπω ότι η γκάμα των υπηρεσιών σας επεκτείνεται... Πλέον εκτός από παππούδες του νήματος, επιδίδεσθε και σε ακατονόμαστες σεξουαλικές πράξεις και με τροχοφόρα... O tempora , o mores !!!

ε οσο ναναι ....ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε πελατη και να σου τυχει λαστιχο?κκι αντι να σε γαμησει να κουβαλιεται στους -5 να σε βοηθαει ν αλλαξεις το λαστιχο και να τρεχει στα βενζιναδικα να σου φουσκωσει τη ρεζερβα?φανταζεσαι να ηταν κανενα κακοβουλος τι θα εγραφε?

ειπε οτι θαρθει στις 2 το βραδυ και ειπε ψεματα οτι την εχει πισει λαστιχο...δεν την πιστεψα γτ δεν ακουστηκε πειστικη...ηρθε στο ραντεβου με μαυρισμενα τα χερακια...και πολλα αλλα...

αλλα ευτυχως που εγω συναναστρεφομαι με ωραιους ανθρωπους κι εχω να το λεω αυτο

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ε οσο ναναι ....ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε πελατη και να σου τυχει λαστιχο?κκι αντι να σε γαμησει να κουβαλιεται στους -5 να σε βοηθαει ν αλλαξεις το λαστιχο και να τρεχει στα βενζιναδικα να σου φουσκωσει τη ρεζερβα?φανταζεσαι να ηταν κανενα κακοβουλος τι θα εγραφε?

ειπε οτι θαρθει στις 2 το βραδυ και ειπε ψεματα οτι την εχει πισει λαστιχο...δεν την πιστεψα γτ δεν ακουστηκε πειστικη...ηρθε στο ραντεβου με μαυρισμενα τα χερακια...και πολλα αλλα...

αλλα ευτυχως που εγω συναναστρεφομαι με ωραιους ανθρωπους κι εχω να το λεω αυτο
Μόνο τη ρεζέρβα σας φούσκωσε , μανδάμ;;;;;

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ορθότατος προβληματισμός!
Πλην όμως για τον θεατή και εφόσον συνεχίζει να του αρέσει, το να σταματά ο καλλιτέχνης θα προκαλέσει έλλειψη.
Υ.Γ. Το θηλυκό του μύστης είναι μύστρια;  :think:
Το θηλυκό του ρέκτης είναι επίσης ρέκτης;  :think:
Αν μου επιτρέπετε την παρέμβαση αγαπητέ, το θηλυκό του "ρέκτης" είναι "ρέκτις". Επίσης ρέκτης περί αντικειμένου έχει και το νόημα ειδήμων περί τούτου.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
μου εσφιξε και τα μπουλονια μου ....αφου πρωτα με κεντραρισε καλα και με ζυγοσταθμισε για να μη του στραβο :orchestra:μπάινει
Τακάκια δεν άλλαξε; Σύστημα διεύθυνσης; Μίζα;  Μισές δουλειές σας κανουν τα μαστόρια σας αγαπητή...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.157
Πόντοι
5.506

haris69

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
1
μου εσφιξε και τα μπουλονια μου ....αφου πρωτα με κεντραρισε καλα και με ζυγοσταθμισε για να μη του στραβο :orchestra:μπάινει
μάλλον εκτός απο την ρεζέρβα, πρόσφερε πλήρες service με αλλαγή λαδιών ,βαλβολινες και ελενχο αμορτισέρ. Ελπίζω να τον ανταμείψατε για την προθυμία του και το φιλότιμο που ως ελλην τον διακατέχει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μάλιστα... Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά...  :tired:

Ανοίξτε  επιτέλους ένα νήμα με τίτλο: "Οι σεξουαλικές περιπέτειες μιας Θερμής Σιτεμένης" και γράψτε εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom