ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Καλή όρεξη παππούλη...Και τότε θα εκραγεί το ηφαίστειο ...
Τα λέμε, 'παιδιά'!
Καλή όρεξη παππούλη...Και τότε θα εκραγεί το ηφαίστειο ...
Τα λέμε, 'παιδιά'!
Ακόμη εδώ είσθε αγαπητή; Δεν πήγατε να φυσήξετε την καυτή σουπίτσα του Γέροντος;ωωωω...χαιρεται
Ακόμη εδώ είσθε αγαπητή; Δεν πήγατε να φυσήξετε την καυτή σουπίτσα του Γέροντος;
Όλα βαίνουν καλώς. Μας πήδηξε λίγο η γρίπη (καθότι ως παππούλης ανήκω στις ευπαθείς ομάδες) και έμεινα 2-3 μέρε στο κρεβάτι , αλλά χθες είχα δουλειά στην Αθήνα , και αναγκάσθηκα να κατεβώ. Αύριο ή Δευτέρα θα είμαι πάλι πίσω, πιστός εις τας επάλξεις.τσου.....θα τη φυσηξει μονος του ...λεγοντας λαικες εκφρασεις απο αυτες που δε θα του επετρεπε ποτε να πει η ξενερωτη αγγλιδα τροφος του που ηταν απηδηχτη απο τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο....
τι νεα ?ολα οκ?
Υπάγω να γευματίσω!
Μην λέτε τέτοια αγαπητή... Σήμερα ξέχασε να βάλει το στερεωτικό της οδοντοστοιχίας και θα περιοριστεί εις μαλλιά αγγέλου...αφου μπριζολαρα θα φας γτ λες ψεματα στα παιδακια/
Όλα βαίνουν καλώς. Μας πήδηξε λίγο η γρίπη (καθότι ως παππούλης ανήκω στις ευπαθείς ομάδες) και έμεινα 2-3 μέρε στο κρεβάτι , αλλά χθες είχα δουλειά στην Αθήνα , και αναγκάσθηκα να κατεβώ. Αύριο ή Δευτέρα θα είμαι πάλι πίσω, πιστός εις τας επάλξεις.
Βλέπω ότι η γκάμα των υπηρεσιών σας επεκτείνεται... Πλέον εκτός από παππούδες του νήματος, επιδίδεσθε και σε ακατονόμαστες σεξουαλικές πράξεις και με τροχοφόρα... O tempora , o mores !!!καταλαβα περαστικουλια......και καλο απογευμα ...
πάω ν ασχοληθω με το αμαξι μου ..το γαμησα χθες στους υπεροχους ελληνικους δρομους με τις υπεροχες χαραδρες τους ...καινουργια λαστιχα 15 ημερων....καπουτ
καλο ΣΚ σε ολους
Μην λέτε τέτοια αγαπητή... Σήμερα ξέχασε να βάλει το στερεωτικό της οδοντοστοιχίας και θα περιοριστεί εις μαλλιά αγγέλου...
Τελικά αυτό το Παπαροπετρώφ , που είναι ρε παιδιά;ημουνα σιγουρη....ξανθου γαλανοματικου αγγελου γαλουχΥμενου στο Παπαροπετρωφ...χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα θα το φαι μεχρι κοκκαλο
Βλέπω ότι η γκάμα των υπηρεσιών σας επεκτείνεται... Πλέον εκτός από παππούδες του νήματος, επιδίδεσθε και σε ακατονόμαστες σεξουαλικές πράξεις και με τροχοφόρα... O tempora , o mores !!!
Μόνο τη ρεζέρβα σας φούσκωσε , μανδάμ;;;;;ε οσο ναναι ....ξερεις τι ειναι να πηγαινεις σε πελατη και να σου τυχει λαστιχο?κκι αντι να σε γαμησει να κουβαλιεται στους -5 να σε βοηθαει ν αλλαξεις το λαστιχο και να τρεχει στα βενζιναδικα να σου φουσκωσει τη ρεζερβα?φανταζεσαι να ηταν κανενα κακοβουλος τι θα εγραφε?
ειπε οτι θαρθει στις 2 το βραδυ και ειπε ψεματα οτι την εχει πισει λαστιχο...δεν την πιστεψα γτ δεν ακουστηκε πειστικη...ηρθε στο ραντεβου με μαυρισμενα τα χερακια...και πολλα αλλα...
αλλα ευτυχως που εγω συναναστρεφομαι με ωραιους ανθρωπους κι εχω να το λεω αυτο
Αν μου επιτρέπετε την παρέμβαση αγαπητέ, το θηλυκό του "ρέκτης" είναι "ρέκτις". Επίσης ρέκτης περί αντικειμένου έχει και το νόημα ειδήμων περί τούτου.Ορθότατος προβληματισμός!
Πλην όμως για τον θεατή και εφόσον συνεχίζει να του αρέσει, το να σταματά ο καλλιτέχνης θα προκαλέσει έλλειψη.
Υ.Γ. Το θηλυκό του μύστης είναι μύστρια;
Το θηλυκό του ρέκτης είναι επίσης ρέκτης;
Τελικά αυτό το Παπαροπετρώφ , που είναι ρε παιδιά;
Μόνο τη ρεζέρβα σας φούσκωσε , μανδάμ;;;;;
Τακάκια δεν άλλαξε; Σύστημα διεύθυνσης; Μίζα; Μισές δουλειές σας κανουν τα μαστόρια σας αγαπητή...μου εσφιξε και τα μπουλονια μου ....αφου πρωτα με κεντραρισε καλα και με ζυγοσταθμισε για να μη του στραβο μπάινει
Τακάκια δεν άλλαξε; Σύστημα διεύθυνσης; Μίζα; Μισές δουλειές σας κανουν τα μαστόρια σας αγαπητή...
μάλλον εκτός απο την ρεζέρβα, πρόσφερε πλήρες service με αλλαγή λαδιών ,βαλβολινες και ελενχο αμορτισέρ. Ελπίζω να τον ανταμείψατε για την προθυμία του και το φιλότιμο που ως ελλην τον διακατέχει.μου εσφιξε και τα μπουλονια μου ....αφου πρωτα με κεντραρισε καλα και με ζυγοσταθμισε για να μη του στραβο μπάινει