Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Sto spiti thn aravoniastikiaπου θα καμακωσετε το βραδυ αλανια μου?
Sto spiti thn aravoniastikiaπου θα καμακωσετε το βραδυ αλανια μου?
Αυτο δεν ειναι καμακωμα....Αυτο λεγεται aggaria(αγγαρεια , αντε με παρασυρατε κι εμενα με τα γκρινκλισ)Sto spiti thn aravoniastikia
Mallon tha einai kai h moynara filoi thsΑυτο δεν ειναι καμακωμα....Αυτο λεγεται aggaria(αγγαρεια , αντε με παρασυρατε κι εμενα με τα γκρινκλισ)
tha moy thn kaneis kone? einai milfara?Mallon tha einai kai h moynara filoi ths
Δεν εχω παρε δωσε με μιλφ τυπε μου...κατω τον 25 ειναι η κοπελιαtha moy thn kaneis kone? einai milfara?
Mallon tha einai kai h moynara filoi ths
Καλα, μεγαλα βυζια εχει?Δεν εχω παρε δωσε με μιλφ τυπε μου...κατω τον 25 ειναι η κοπελια
Θα την στειλω στη μανα της σημεραΗ αραβωνιαρα σου δεν θα την αφησει ν αλωνιζει.......Τσαμπα χαιρεσαι
οχι αλλα ειναι στητα.Το δυνατο της σημειο ειναι το κωλαρακι! μιλαμε για κολασηΚαλα, μεγαλα βυζια εχει?
βασικα με ειχες με το οτι ειναι θυληκο και περπαταει.οχι αλλα ειναι στητα.Το δυνατο της σημειο ειναι το κωλαρακι! μιλαμε για κολαση
θα παω σε ενα μπιτσπαρτυ αποψε...εχω παρει και εξοδοχαρτο απο το μωρο και θα παω να χτυπηθω στους ηχους των χιτ του καλοκαιριου...βασικα με ειχες με το οτι ειναι θυληκο και περπαταει.
Πες που γινετε το παρτυ
Περνα θα εχω βαλει και αφρολεξ μεσα απο το μαγιο για να εντυπωσιασουμε τα γκομενακιαθα παω σε ενα μπιτσπαρτυ αποψε...εχω παρει και εξοδοχαρτο απο το μωρο και θα παω να χτυπηθω στους ηχους των χιτ του καλοκαιριου...
να περασω να σε παρω με την κουρσα, να αλητεψουμε?
κανα τατουαζ εχεις?Περνα θα εχω βαλει και αφρολεξ μεσα απο το μαγιο για να εντυπωσιασουμε τα γκομενακια
ναι και μουσια, θα φορτωσουμε τουλαχιστον 4 μουνιακανα τατουαζ εχεις?
θα παω σε ενα μπιτσπαρτυ αποψε...εχω παρει και εξοδοχαρτο απο το μωρο και θα παω να χτυπηθω στους ηχους των χιτ του καλοκαιριου...
να περασω να σε παρω με την κουρσα, να αλητεψουμε?
αφου εισαι αντικοινωνικος και προβληματικος ρε κωλοπουστα...θα κοιτας καμια σαν βιαστης και θα μας δειρουνε κιολα στο φιναλε.. :Sse μενα γτ δεν λες ρε μουνοσκυλο?
ειναι αυτιστικο...αν πεσει μπαλαμουτι, αυτος θα κανει πυργακια στην αμμο και φουσκες με την μυξα του... :Sο ντοπα ειναι απροβλεπτος...μπορει να κατουρησει οταν θα ψηνουμε τα μουνια στα βαθεια οταν θα βουτηξουμε.
Απο την αλλη μπορει αν λεγανε τι ζεστη θαλασιτσα να αξιζε τον κοπο
Θα την στειλω στη μανα της σημερα