eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μπα, λέω να πάω μια βόλτα γιατί σάπισα όλη μέρα στον καναπέμπες tubegalore
αληθινο ειναι αυτο η φοτοσοπ?
υποθέτω αληθινό, ήταν σε κάποιο "τοίχο" και το έκανα κοπυ.
έχει καλό ξύρισμα πάντως...
Μη το κανεις την εχω πατησει και εγω ετσι. Και μετα παρακαλαγα να ειχα μεινει σπιτι με το tubegaloreΜπα, λέω να πάω μια βόλτα γιατί σάπισα όλη μέρα στον καναπέ
Μη το κανεις την εχω πατησει και εγω ετσι. Και μετα παρακαλαγα να ειχα μεινει σπιτι με το tubegalore
αχαχαχαχαχαχαχαχα. Δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο με μια βόλτα στην παραλία.Μη το κανεις την εχω πατησει και εγω ετσι. Και μετα παρακαλαγα να ειχα μεινει σπιτι με το tubegalore
Στην καλύτερη θα έχει ζέστη και θα ιδρώσεις. Στην χειρότερη θα στην πέσει κανένας δράκος της παραλιακής.αχαχαχαχαχαχαχαχα. Δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο με μια βόλτα στην παραλία.
Το να ιδρώσω είναι χειρότερο από το δράκοΣτην καλύτερη θα έχει ζέστη και θα ιδρώσεις. Στην χειρότερη θα στην πέσει κανένας δράκος της παραλιακής.
Ενώ η σωστή η φάση είναι aircontition tubegalore και ψεύτικο check in στο facebook στο ακανθους
Ειναι επειδη φανταζεσαι το λαθος δρακο.Το να ιδρώσω είναι χειρότερο από το δράκο
Ειναι επειδη φανταζεσαι το λαθος δρακο.
Ο δρακος που θα στην πεσει θα εχει τριχωτη κοιλια, κιτρινα δοντια με ανασα χιλιων πτωματων, λαδομενα λιγοστα μαλια, ιδρωμενες μαλιαρες μασχλαλες και μιξ μυζιδρας στο πουτσοκεφαλο.
Μόλις ετοιμαζόμουν να φάω. Λυπήσου μεΕιναι επειδη φανταζεσαι το λαθος δρακο.
Ο δρακος που θα στην πεσει θα εχει τριχωτη κοιλια, κιτρινα δοντια με ανασα χιλιων πτωματων, λαδομενα λιγοστα μαλια, ιδρωμενες μαλιαρες μασχλαλες και μιξ μυζιδρας στο πουτσοκεφαλο.
Γιαυτο σου λεω. Μπες tubegalore και θα με θυμηθεις.Μόλις ετοιμαζόμουν να φάω. Λυπήσου με