brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.854
- Πόντοι
- 2.606
μωρο μου σου μιλάει άσχημα η αλλη η καρΓιολα ζηλεύειΡοδακινάκι μου?
μωρο μου σου μιλάει άσχημα η αλλη η καρΓιολα ζηλεύειΡοδακινάκι μου?
Oλα στη ζωη ειναιΜπούρδες
ειναι κ ορισμενα μονο εδω μεσαOλα στη ζωη ειναι
:-* :-*μωρο μου σου μιλάει άσχημα η αλλη η καρΓιολα ζηλεύει
πιστεύω ο μόνος σοβαρός είναι ο ντοπα κ αυτό με σκοτώνειΑπό μπούρδες, μπορώ να γράψω και βιβλίο αυτή την περίοδο, γνώμη σου
το μπου ειναι βγαλμενο απο την ζωη...για να μην πω οτι μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας σε μερικες περιπτωσεις η ζωη ειναι βγαλμενη απο το μπου...ειναι κ ορισμενα μονο εδω μεσα
να τα λεμε αυτα
και ο γειασου με το θμποτθονπιστεύω ο μόνος σοβαρός είναι ο ντοπα κ αυτό με σκοτώνει
Ετσι.............Και να μην εισαι σιγουρη ουτε γι αυτονπιστεύω ο μόνος σοβαρός είναι ο ντοπα κ αυτό με σκοτώνει
Ητο και η Νικόλ ΜοτοΚρος για αυτό τη φάγανεπιστεύω ο μόνος σοβαρός είναι ο ντοπα κ αυτό με σκοτώνει
κ τον γκωλικονθ ερωτακαι ο γειασου με το θμποτθον
εφαγα προ ημερων και επιβεβαιωνωΓαμώ τον Τέλη σας, και γαμώ τα γούστα σας.
Τα μπριζολάκια εντελώς στεγνά, οι πατάτες λύσσα, στο μπουγιουρντί στείλαμε την Νικολούλη να βρει το τυρί, και οι μπύρες μόλις είχα ν βγει από τον φούρνο.
εφαγα προ ημερων και επιβεβαιωνω
Ε μα...
Μας έχουν πρήξει τα επιμανίκια με τον Τέλη και τα μπριζολάκια του. Αφήστε που πρέπει να είναι και κατεψυγμένα.
Πετάει η ομάδα σήμερα. Το επίπεδο έχει πιάσει ταβάνιMηπωs επιτηδεs ειναι ετσι ωστε να επιτυγχανεται η σωστη λειτουργια του εντερου ???
Πετάει η ομάδα σήμερα. Το επίπεδο έχει πιάσει ταβάνι
Mηπωs επιτηδεs ειναι ετσι ωστε να επιτυγχανεται η σωστη λειτουργια του εντερου ???
Δεν εμπλεκω ταs δυο διαφορετικαs λειτουργιαs...............ΘεσφατονΑν διαβάσετε και την καινούργια, εμπνευσμένη κριτική του φίλου μας, αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει...
Δεν εμπλεκω ταs δυο διαφορετικαs λειτουργιαs...............Θεσφατον