life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Με την αισθηση..........Αν ειναι καλη τοτε πληρωνειsμε το ζύγι πλερώνω? έχουμε και ένα κούτελο στην κενωνία
Με την αισθηση..........Αν ειναι καλη τοτε πληρωνειsμε το ζύγι πλερώνω? έχουμε και ένα κούτελο στην κενωνία
τυπε πες μου οτι πας κορασιδα, μουρτερη, κεφαλα και δε συμμαζευεται να σου στειλω φιλουρες στη μαπα
Να έχετε υπ΄οψιν σας, ότι τις φορολογικές μου δηλώσεις τις κάνω μέσα στο Ερρίκος Ντυνάν, με το ιατρικό τίμ σε ετοιμότητα.
Χαλκιδική!
Μόνο Χαλκιδική, 'παιδιά' !
πουλι παχυνες?
τυπε πες μου οτι πας κορασιδα, μουρτερη, κεφαλα και δε συμμαζευεται να σου στειλω φιλουρες στη μαπα
ερυθρό θες να πεις μπάρμπα και μπερδεύτηκες
στο Ντυνάν με γαζέτα δεν μπαίνεις
απο τοτε που με χυλοπιτιασαν ολα τα θηλυκα του σαη το εχω ριξει στο φαιπουλι παχυνες?
απο τοτε που με χυλοπιτιασαν ολα τα θηλυκα του σαη το εχω ριξει στο φαι
καθε μερα τρωω σαν φωτης σεργουλοπουλος
τωρα που με αποπηρε και η γεωργιανη καθαριστρια προβλεπω να τελιωνει το καλοκαιρι και να εχω γινει φιλης
καλή η παρέα σας αλλά το παραξήλωσα
για 5΄μπήκα και έφαγα μισάωρο :-
τσιάο
τυπε ργω ημουν αναμεσα σε ολλανδικες αντιλες και μπαλι αλλα τελικα θα παω στη νεα μακρηΠαιδιά που θα πάτε διακοπές εφέτο ?
τυπε ργω ημουν αναμεσα σε ολλανδικες αντιλες και μπαλι αλλα τελικα θα παω στη νεα μακρη
τυπε ενας τροπος να πεσει μια ωρα αρχυτερα ο τσιπρας ειναι να μην κοβει και να μη ζηταει ΚΑΝΕΙΣ αποδειξηΠηγαινε στο καθηκον σου και να θυμασαι
οσα περισσοτερα κλεβειs απ το κρατοs, τοσο το καλυτερο για τον λαο
τυπε ργω ημουν αναμεσα σε ολλανδικες αντιλες και μπαλι αλλα τελικα θα παω στη νεα μακρη
τυπε ενας τροπος να πεσει μια ωρα αρχυτερα ο τσιπρας ειναι να μην κοβει και να μη ζηταει ΚΑΝΕΙΣ αποδειξη
μεχρι να γινει το κωλαρακι του τσακαλωτου σαν ακορντεον
αλλα μετα αμα βγει ο γουρλωματης θα πληρωνουμε ολοι
ξηγημενα πραματα
Εννοια σου και το γυρισε στο....ηλεκτρονικο αλλα απ οτι ακουω ηδη παιρνει τα @@@@@ μου απ τα νησια και γενικα απ τιs εισπραξειs