P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Δε νομίζω να θέλει κανείς να μυρίσει το αιδοίο σου!αυτοκτονούμε και με άλλους τρόπους!πέτρα στο λαιμό και σάλτο μορτάλε
εσυ θα χασειςς! ;)
Δε νομίζω να θέλει κανείς να μυρίσει το αιδοίο σου!αυτοκτονούμε και με άλλους τρόπους!πέτρα στο λαιμό και σάλτο μορτάλε
Χθες προσπάθησα να δωθώ στη Ρετσίνα και έφαγα βασιλική χυλόπιταθα μεινω αν μ ορκιστεις αιωνια αγαπη κ αφοσιωση!
Τελείωσες με τη δουλειά; :SΣπερα.
εσυ θα χασειςς! ;)
Χθες προσπάθησα να δωθώ στη Ρετσίνα και έφαγα βασιλική χυλόπιτα
Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να δωθώ σε άλλη. Προσπαθώ να συνέλθω :S :S
Αλλα να ξέρεις ότι εδώ έχεις ένα σύμμαχο.
τυπε εισαι νιουφης ακομαΧθες προσπάθησα να δωθώ στη Ρετσίνα και έφαγα βασιλική χυλόπιτα
Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να δωθώ σε άλλη. Προσπαθώ να συνέλθω :S :S
τυπε εισαι νιουφης ακομα
εμενα που με βλεπεις εχω φαει κατα σειρα χυλοπιτες απο ερι, μυστικο, πενταγιω, μαριαννα, αλιντισσα, ρετσινα και στελλα σιρινα σελενα
Θα χάσω σίγουρα αν δοκιμάσω!! καλύτερα να πιώ μουρουνέλαιο,την ίδια γεύση έχετε,αλλά το μουρουνέλαιο εχει και μια διατροφική αξία.
Ήταν η πρώτη μου φορά. :Sτυπε εισαι νιουφης ακομα
εμενα που με βλεπεις εχω φαει κατα σειρα χυλοπιτες απο ερι, μυστικο, πενταγιω, μαριαννα, αλιντισσα, ρετσινα και στελλα σιρινα σελενα
:Τελειωσα. Πρόσπαθω να γράψω από κινητό.Τελείωσες με τη δουλειά; :S
τυπε τωρα που καλοκαιριαζει και σφιγγουν οι ζεστες τι φορανε οι πορναρες οι γειτονισσες οι μαγαζατορισσες;:Τελειωσα. Πρόσπαθω να γράψω από κινητό.
Αυτη η μασκα που εχεις για αβαταρ ακομα την θυμαμαι.:Τελειωσα. Πρόσπαθω να γράψω από κινητό.
Γιατί δεν αφήνετε τον Αλεξ να γράφει εδώ ρε συ;;
Ακόμα στα χειμώνιατικα είναί. Μονό Σάββατοβραδα ντύνονται πιο καλα Θα υπαρξει Φώτορεπορταζ.τυπε τωρα που καλοκαιριαζει και σφιγγουν οι ζεστες τι φορανε οι πορναρες οι γειτονισσες οι μαγαζατορισσες;
μοσχοβολάει γιασεμι, λεβανδα φρεσκαδα και πρασινο μηλο, ειναι γλυκο σαν μελι και ζεστο σαν μεσημέρι καλοκαιριου
εννουσα οτι το μοσχομυριστο μουνακι μ ουτε θα το δει κανεις ουτε θα το μυρισει (απο εδω μεσα)!!
Πήξαμε στα εύοσμα μουνιά σήμερα. Γι αυτό το νήμα μυρίζει σκατίλα.
Μου την πέφτει πολιτικο προσωπο του Συριζα που με καυλωνει.Να ενδώσω?