erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να πας να τα πιασεις ασε τις φωτο βυζια και τα υπολοιπα .Πες της οτι νιωθω σα να την ξερω χρονια δε χρειαζονται τυπικοτητες. Να στειλει κατευθειαν φωτο βυζια.
να πας να τα πιασεις ασε τις φωτο βυζια και τα υπολοιπα .Πες της οτι νιωθω σα να την ξερω χρονια δε χρειαζονται τυπικοτητες. Να στειλει κατευθειαν φωτο βυζια.
λακη σε γκετο μεγαλωσες στο μπρονξ;
Λες η λυση για τα γκομενακια να ειναι τα κατσαριδοπαπουτσα απο δερμα κομπρας?Ακριβώς γι'αυτό
Eφτασαν -------->Πες της οτι νιωθω σα να την ξερω χρονια δε χρειαζονται τυπικοτητες. Να στειλει κατευθειαν φωτο βυζια.
Ποσα είπε?Συναδελφικη αλληλεγγυη.
Εδω στο φορουμ χεσμενους μας εχεις.
Λες η λυση για τα γκομενακια να ειναι τα κατσαριδοπαπουτσα απο δερμα κομπρας?
σωστό συνολάκι
Ναι εδω παρακαλαμε τωρα 2 χρονια για να μας τη γνωρισεις μεχρι να τα πιασω θα εχουν πεσει απο τα γηρατια :-να πας να τα πιασεις ασε τις φωτο βυζια και τα υπολοιπα .
τι ειναι το λουμπαγκο παπούτσι; καλα δεν ντρεπεσαι να κυκλοφορεις σαν σουργελο θα σε κοροιδευει ο κοσμος οι πελατες σου. πολυ κακογουστια ωρε αδελφακι μουΡε ταγάρι , τα σεμπάγκο ,δεν είναι λουστρίνια.
Ζώο.
Βέβαια βρωμιάρες σαν εσένα, ότι δεν είναι μαύρο κόκκινο ολ σταρ , το θεωρούν λουστρίνι.
Στέρφα γίδα.
Η λυση για τα γκομενακια ειναι τα κατσαριδοπαπουτσα απο δερμα κροκοδείλουΛες η λυση για τα γκομενακια να ειναι τα κατσαριδοπαπουτσα απο δερμα κομπρας?
170 το ζωο. Τωρα ειμαστε 130...Ποσα είπε?
Άγιε ... για πείτε μας ... φοράτε κι εσείς στην ηλικία σας nike και new balance ;
σου ερχεταιΜαγκίτη ... έχω μπλουζάκι vans, που όταν το είχα αγοράσει , πρέπει να ήσουν αγέννητος.
Θα το βρω, να σου βάλω φωτογραφία κάποια στιγμή.
Kαι οχι μονο. Και αντριλικι καργα και βαρβατιλα, και ειμαστε ολοι γιοι του γαμαω. Μονο μην μας φυγει κανενας ποντος απο το καλσον, γιατι δεν υπαρχουν και μανταριστρες τη σημερον ημερα (να ουμε),ρε κατι αρχιδιες που διαβαζεις εδω μεσα..
Ποσα είπε?
Αν το αγόρασες πριν το 89 στανταρΜαγκίτη ... έχω μπλουζάκι vans, που όταν το είχα αγοράσει , πρέπει να ήσουν αγέννητος.
Θα το βρω, να σου βάλω φωτογραφία κάποια στιγμή.
ρε γαμτ να μην εχω πετυχει κανεναν σαν το λακη να διασκεδασω εξω καμια φορα ρε πουτσικ μου τι ατυχιαΗ λυση για τα γκομενακια ειναι τα κατσαριδοπαπουτσα απο δερμα κροκοδείλου
καλως το κωλογερο μαςKαι οχι μονο. Και αντριλικι καργα και βαρβατιλα, και ειμαστε ολοι γιοι του γαμαω. Μονο μην μας φυγει κανενας ποντος απο το καλσον, γιατι δεν υπαρχουν και μανταριστρες τη σημερον ημερα (να ουμε),