erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έχει αρχίσει. Είδα στημένα τα άσπρα σταντ.ναι αλλά και πόσο πρέπει να εξέχει?
αρχίζει η έκθεση βιβλίου έμαθα? :-
έχει αρχίσει. Είδα στημένα τα άσπρα σταντ.ναι αλλά και πόσο πρέπει να εξέχει?
αρχίζει η έκθεση βιβλίου έμαθα? :-
δεν υπάρχει προεξεχων εδώ μέσαΜα αυτη τη φημη εχει. και μαλλιστα οχι μονο εξεχον αλλα προεξεχον
έχει αρχίσει. Είδα στημένα τα άσπρα σταντ.
emena gt den me xairetas
Δυσκολο να τσακωθούμε... Εχω σταματησει να επιτρεπω στην πολιτικη να με περιοριζει.δεν ξερω με πιάνουν κρίσεις εμένα. Μόνο ο βασιλοφρων με καταφέρνει να μην σκοτωθουμε
ρομανδικε μας ζιγκΔυσκολο να τσακωθούμε... Εχω σταματησει να επιτρεπω στην πολιτικη να με περιοριζει.
Εχασα πολυτιμο χρονο με καυγάδες και παθη για κατι που τελικα ηταν λιγο.
Και ετσι είμαι ιδεολόγος, ρομαντικος... Μπορει να παω και σε επιλεγμενες πορειες αλλα μεχρι εκει.
Σου εχω πει, αν εκαναν τωρα εκλογες θα εκανα αποχη και δεν το λεω για πλακα
Ξερεις τι είναι να κανει λαιβ ο κολλητος σου από παιδακι και να μην μπορεις να πας επειδή την προηγουμενη μερα επαιζαν τα μουτρα σου στο ιντιμιντια;ρομανδικε μας ζιγκ
Ξερεις τι είναι να κανει λαιβ ο κολλητος σου από παιδακι και να μην μπορεις να πας επειδή την προηγουμενη μερα επαιζαν τα μουτρα σου στο ιντιμιντια;
Και ξερεις τι είναι να τα κανεις όλα αυτά με ενθουσιασμο για την ιδεα και μια μερα να καταλάβεις ότι δουλευεις (τζαμπα) για την Μιχαλολιακος ΑΕ;σε έχουν επικηρύξει κιόλας?
υπάρχει αμοιβή?
πέρα από την πλάκα, απαράδεκτο...
δεν λες που έχεις πέντε φράγκα κ βρίσκεις καμία να σου κάνει πιπες.. Κ αν θες κ να δίνεις συμβουλές
Και ξερεις τι είναι να τα κανεις όλα αυτά με ενθουσιασμο για την ιδεα και μια μερα να καταλάβεις ότι δουλευεις (τζαμπα) για την Μιχαλολιακος ΑΕ;
Σου εχω πει, αν εκαναν τωρα εκλογες θα εκανα αποχη και δεν το λεω για πλακα
Γιατι πρέπει όποιος δεν ψηφίζει Χ.Α να είναι αυτομάτως ''κουμούνι'' και ''άπλυτος''?Αυτά τα λες για να είσαι αρεστός στη βρωμιάρα;
Αποχή = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
το ξέρεις έτσι ;
Γιατί να μην πας να ψηφίσεις ΧΑ;
Η πιο ενοχλητική ψήφος, ειδικά αν δεν είσαι κουμμούνι.
Εκτός κι αν άλλαξες τόσο , που έχεις ήρωα το Ρωμανό , Καλτεζά κτλ
και είσαι υπέρ του Αλβαναριού , του χασίς κτλ κτλ κτλ
ακούγεται θα κανει κινημα ο ξανθος και ελπιζω δεν θα χρειαστειΑυτά τα λες για να είσαι αρεστός στη βρωμιάρα;
Αποχή = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
το ξέρεις έτσι ;
Γιατί να μην πας να ψηφίσεις ΧΑ;
Η πιο ενοχλητική ψήφος, ειδικά αν δεν είσαι κουμμούνι.
Εκτός κι αν άλλαξες τόσο , που έχεις ήρωα το Ρωμανό , Καλτεζά κτλ
και είσαι υπέρ του Αλβαναριού , του χασίς κτλ κτλ κτλ
Γιατι πρέπει όποιος δεν ψηφίζει Χ.Α να είναι αυτομάτως ''κουμούνι'' και ''άπλυτος''?