lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν είσαι το μόνο παππούδι που το άκουγεΩς παππούδι πριν πολλά χρόνια άκουγα αυτό:
Δεν είσαι το μόνο παππούδι που το άκουγεΩς παππούδι πριν πολλά χρόνια άκουγα αυτό:
Θα σε γελασω.....Εγω απλα την ειδα που οπλιζε την καραμπιναειπε ναι η οχι?
Η καλυτερη σε ποιοτητα επιλογη που εχεις ειναι ενα laptop ενα dac ενισχυτης ηχεια. Αν μου πεις τι μπατζετ εχεις μπορω να σου συστησω κανα δυο συστηματακια που εχω ακουσεικαι λαπτοπ έχω και spotify, και κάτι gb με χιλιάδες, στην κυριολεξία δίσκους, και τώρα λέω να κάνω και δικτυακούς δίσκους, κυρίως για τις ταινίες (NAS, RAID κλπ κλπ...).
υπάρχουν τόσες επιλογές πια...
θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολυΖιγκ, στο χρώσταγα, δεν το ξέχασα φίλε:
Ευνενίδες του Τζόναθαν Λίτελ, εκδόσεις Λιβάνη.
Μπραμπ με όλο το θάρρος στο προτείνω, πιστεύω θα το βρεις παραπάνω από ενδιαφέρον.
Eraser αν ψάχνεσαι για nas τσέκαρε λύσεις της Qnap, κάνουν παπάδες, ξεκινάνε από χαμηλά και είναι εξαιρετικά. Μπες στην ιστοσελίδα τους να πάρεις ιδέα.
Το nas ειναι μεγαλη υποθεση, αν και εγω μεχρι στιγμης εχω προτιμησει πολλους εσωτερικους και εξωτερικους σκληρους...αλλα το μελλον ειναι στο streaming παντα.Eraser αν ψάχνεσαι για nas τσέκαρε λύσεις της Qnap, κάνουν παπάδες, ξεκινάνε από χαμηλά και είναι εξαιρετικά. Μπες στην ιστοσελίδα τους να πάρεις ιδέα.
ευχαριστώ!! θα το έχω υπ' όψιν.
μου έχουν πει και για την Synology πολύ καλά λόγια, ισχύει?
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, είναι από τις καλές εταιρίες στο είδος πάντως.
Το nas ειναι μεγαλη υποθεση, αν και εγω μεχρι στιγμης εχω προτιμησει πολλους εσωτερικους και εξωτερικους σκληρους...αλλα το μελλον ειναι στο streaming παντα.