life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θαρθουνε ακομα πιο δυσκολεs εποχεs.......Μονο οσοι ζουν σε πυρηνικα καταφυγια θα επιζησουναχαχαχαχαχαχαχαχ
Θαρθουνε ακομα πιο δυσκολεs εποχεs.......Μονο οσοι ζουν σε πυρηνικα καταφυγια θα επιζησουναχαχαχαχαχαχαχαχ
Κτηνοβασιες στο σπιτι μου δε γινονται μαν :SΘέλω εγώ θα φέρω και το αμόρε μου τον Αμπντούλ να κάνουμε τριο!!!
Αν έχει σχολή ο Λάκη θα έρθω κ εγω
Ηδη εχω αρχισει να τα βαζω με την εξουσια.............Μην αγχώνεσαι θα πάμε στη σχολή του λάκη και θα γίνουμε κομμάντα!!!!
Κτηνοβασιες στο σπιτι μου δε γινονται μαν :S
Ηδη εχω αρχισει να τα βαζω με την εξουσια.............
Λάκη πάντω πληροφοριακά σου λέω αν έχεις ρίξει 10.000 βολές με ένα όπλο καλύτερα να το αλλάξεις και να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ αλλιώς σε βλέπω...μπαρουτοκαπνισμένο!!!!
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω ;
Με ένα σκοπευτικό δίκαννο , έριχνα 7 χρόνια συνέχεια.
Υπήρχαν μέρες σε καλοκαιρινές διακοπές , που είχε ρίξει δύο κούτες των 475 φυσιγγίων.
Δεν είχε κανένα θέμα.
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.
Ο πρώην το είχε 3,5 χρόνια.
Ούτε καν ήξερε τι είχε ρίξει.
Παππούδι αργόσχολο, που ήταν κάθε μέρα στο σκοπευτήριο.
Όλα τα σκοπευτικά κυνηγετικά έχουν ζωή ατελείωτη.
Εκατομμύρια φυσίγγια.
Δεν ξέρω τι δίκανο είναι αυτό που λες αλλά πάντως τα στρατιωτικά τα όπλα που προφανώς είναι και για πιο βαριές ταλαιπωρίες στις προδιαγραφές και τους διαγωνισμούς επιλογής χωρών εχουν ως όριο χωρίς εμπλοκή τα 10000 φυσίγγια.Οτιδήποτε κάτω από αυτό κόβεται.Μετά από αυτή τη διαδικασία ελέγχεται το όπλο για διαβρώσεις ραγίσματα και μόνο τότε συνεχίζει να μεττέχει στο διαγωνισμό.Και τυφέκια και όπλα χειρός ισχύει αυτό.
Φιλαράκι ... έχεις πιάσει ποτέ όπλο ;
Δεν αναφέρομαι στις βολές της θητείας.
Έχεις αποκτήσει εμπειρία με όπλο ;
ΝΑ έχεις ρίξει π.χ. με έναν τύπο όπλου ή με ένα συγκεκριμένο όπλο
10.000 βολές ... ή 500.000 βολές ;;;
Διάβασε το παρακάτω:
61 ετών , τεχνικός υπολογιστών ...
είδε τους λατίνους στο σπίτι του γείτονα και τους ξάπλωσε.
Δεν χρειάζεται να είσαι λεγεωνάριος για να αμυνθείς αποτελεσματικά με όπλο.
Χρειάζεται απλά να ξέρεις να το χρησιμοποιείς, έτσι ώστε να μην αυτοτραυματιστείς.
Και κάποια εμπειρία , που την αποκτάς με ενασχόληση 3 ωρών τη βδομάδα , σε 6 μήνες, μαζί με τα δρομολόγια αν μένεις στην αθήνα !!!!!
στο σπίτι μου ?η Κύπρια σου γύρισε το σπίτι ?Κτηνοβασιες στο σπιτι μου δε γινονται μαν :S
Οχι αλλα επρεπε να οριοθετησω την περιοχη μου, ηταν η αυτο η θα κατουραγα γυρω απο το τετραγωνοστο σπίτι μου ?η Κύπρια σου γύρισε το σπίτι ?
Λάκη τι όπλο να πάρω ?
Ένα με μεγάλη διάμετρο κάννης!!!!
Θα σου παρω ενα για δωρο στην επετειο μαςΛάκη τι όπλο να πάρω ?