life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν εχουν ευαισθησια........Τουs ακριβυναν τον καφε και θαχουμε δραματατα κωλοπαιδα μου ειπαν τυφλωση :'(
Δεν εχουν ευαισθησια........Τουs ακριβυναν τον καφε και θαχουμε δραματατα κωλοπαιδα μου ειπαν τυφλωση :'(
ο Σαούλ κατάλαβες ?με εκβιαζει για τα γουφερ κ τις μιλφαρες ο αθεοφοβοςτα κωλοπαιδα μου ειπαν τυφλωση :'(
κ εχει κ γκομενα.τι να πω κ εγω που χω τη πουτσα και καθεταιο Σαούλ κατάλαβες ?με εκβιαζει για τα γουφερ κ τις μιλφαρες ο αθεοφοβος
Αλοιμονο ........Κανεναν δεν ενοχλειs Εδω εγινε........τηs δευτεραs παρουσιαs το καγκελο εσυ τι να ενοχλειs?????????? Στα δανεικα και στην πρεζα μεχρι το 2115
Όσοι χτυπήθηκαν άσχημα ή πέθαναν φιμωμένοι ήταν κατά πλειοψηφία ηλικιωμένες ή φυσιολογικοί αστοί, ξέρεις αυτοί που λαχανιάζουν μέχρι να πανε στο ψυγείο να πάρουν μια μπύρα. Μπαζούκα να είχαν στο σπίτι, τι ελπίδα έχουν στο πωρωμένο αρχίδι που μπουκάρει στο σπίτι και δεν διστάζει να ξυλοκοπήσει τη γριά για πενταροδεκάρες;
ο Σαούλ είναι μεγάλη μουσιτσα. Μην τον βλέπεις που κλαιγεται.. Να σου γνωρίσει καμία φίλη της δικιας του δεν λέεικ εχει κ γκομενα.τι να πω κ εγω που χω τη πουτσα και καθεται
Λάκη τι όπλο να πάρω ? Ακόμα περιμένω να μου πειςΦιλαράκι ... έχεις πιάσει ποτέ όπλο ;
Δεν αναφέρομαι στις βολές της θητείας.
Έχεις αποκτήσει εμπειρία με όπλο ;
ΝΑ έχεις ρίξει π.χ. με έναν τύπο όπλου ή με ένα συγκεκριμένο όπλο
10.000 βολές ... ή 500.000 βολές ;;;
Διάβασε το παρακάτω:
61 ετών , τεχνικός υπολογιστών ...
είδε τους λατίνους στο σπίτι του γείτονα και τους ξάπλωσε.
Δεν χρειάζεται να είσαι λεγεωνάριος για να αμυνθείς αποτελεσματικά με όπλο.
Χρειάζεται απλά να ξέρεις να το χρησιμοποιείς, έτσι ώστε να μην αυτοτραυματιστείς.
Και κάποια εμπειρία , που την αποκτάς με ενασχόληση 3 ωρών τη βδομάδα , σε 6 μήνες, μαζί με τα δρομολόγια αν μένεις στην αθήνα !!!!!
Εχειs κουρτινεs????? Αρα εχειs παραθυρα...........Εγω ταχτισα για να μην μπουκαιρνουν μεσαΈτσι μπράβο!!! Και αύριο ετοιμάσου θα κατεβάσουμε τις κουρτίνες να τις πλύνω!!!!Μάιος μπήκε πότε θα τα κάνω;;;Γιατί δε με καταλαβαίνει κανένας;;; :'( :'( :'( :'( :'(
Ειπα σε οποιον θελει να του κανω κονε τη συγκατικο για να φυγει και απτο σπιτι.ο Σαούλ είναι μεγάλη μουσιτσα. Μην τον βλέπεις που κλαιγεται.. Να σου γνωρίσει καμία φίλη της δικιας του δεν λέει
μεγαλη λερα.γαμαει και φευγει..ο Σαούλ είναι μεγάλη μουσιτσα. Μην τον βλέπεις που κλαιγεται.. Να σου γνωρίσει καμία φίλη της δικιας του δεν λέει
τυπε κανε το κονε μπας και σωσεις το ενα μου ματιΕιπα σε οποιον θελει να του κανω κονε τη συγκατικο για να φυγει και απτο σπιτι.
Φιλαράκι ... έχεις πιάσει ποτέ όπλο ;
Δεν αναφέρομαι στις βολές της θητείας.
Έχεις αποκτήσει εμπειρία με όπλο ;
ΝΑ έχεις ρίξει π.χ. με έναν τύπο όπλου ή με ένα συγκεκριμένο όπλο
10.000 βολές ... ή 500.000 βολές ;;;
Διάβασε το παρακάτω:
61 ετών , τεχνικός υπολογιστών ...
είδε τους λατίνους στο σπίτι του γείτονα και τους ξάπλωσε.
Δεν χρειάζεται να είσαι λεγεωνάριος για να αμυνθείς αποτελεσματικά με όπλο.
Χρειάζεται απλά να ξέρεις να το χρησιμοποιείς, έτσι ώστε να μην αυτοτραυματιστείς.
Και κάποια εμπειρία , που την αποκτάς με ενασχόληση 3 ωρών τη βδομάδα , σε 6 μήνες, μαζί με τα δρομολόγια αν μένεις στην αθήνα !!!!!
στο Τομα θα δωκεις την χάλια ?τι να σου πω αδελφέ μου δεν τρωγεσαιΕιπα σε οποιον θελει να του κανω κονε τη συγκατικο για να φυγει και απτο σπιτι.
αχαχαχαχαχαχαχαχΕχειs κουρτινεs????? Αρα εχειs παραθυρα...........Εγω ταχτισα για να μην μπουκαιρνουν μεσα
Μαν δε τη θες αυτη ειναι σαυρα :Sτυπε κανε το κονε μπας και σωσεις το ενα μου ματι
Εχειs κουρτινεs????? Αρα εχειs παραθυρα...........Εγω ταχτισα για να μην μπουκαιρνουν μεσα
Κανε μου κονε τις μιλφαρες και θα του κανω κονε την κυπριαστο Τομα θα δωκεις την χάλια ?τι να σου πω αδελφέ μου δεν τρωγεσαι
Ειπα σε οποιον θελει να του κανω κονε τη συγκατικο για να φυγει και απτο σπιτι.
κ εγω χαλιας ειμαι :SΜαν δε τη θες αυτη ειναι σαυρα :S