brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.858
- Πόντοι
- 2.606
σφάζει με το γάντι ο διο σημεραEτσι, μακριά και αγαπημένοι.
σφάζει με το γάντι ο διο σημεραEτσι, μακριά και αγαπημένοι.
και σα καμπια να του ηταν παρθενα κατι θα καταλαβαινες, δε μας τα λες καλα :Sμου χει τυχει τυπε!!
εγω 17 χρονων τα φτιαχνω με ενα τυπο μεγαλυτερο που τον εβλεπα κ ελιωνα...χουφτωματα κλπ ζηταγε σεξ εγω ομως ημουν παρθενα κ οσο το ζητουσε τοσο κολωνα..δεν ενιωθα ετοιμη οποτε με χωριζει ο τυπος μετα απο ενα μηνα..
περνανε χρονια κ ξαναβρισκομαστε..λεω αυτη τη φορα δεν θα μ ξεφυγει ακομα μ αρεσε...παω μαζι του κ διαπιστωνω το εξης πραγμα..μπηκε τελειωσε κ εγω δεν ειχα καταλαβει οτι ειχε μπει....
κι οχι μονο αυτο ο ατζαμης εσπασε κ το προφυλακτικο κ τρεχαμε μετα για το χαπι της επομενης μερας...
εννοειται οτι δεν το ξαναδα..και οταν μου τηλεφωνουμε κ εγω ευγενικα του ελεγα οτι δεν ειμαι σε φαση αυτο το καιρο με ρωτησε αν φταει το μεγεθος αλλα αρνηθηκα...δεν ηθελα να τον φερω σε δυσκολη θεση..
κατα τα αλλα το επαιζε γαμιας με πολλες γκομενες...τι να πω...
αχαχαχαχα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαNα μεγαλωσει παντως δε προκειται...οσα ραντεβου και να βγειτε
Θα προσπαθει ομωs...........Κατι ειναι κι αυτοNα μεγαλωσει παντως δε προκειται...οσα ραντεβου και να βγειτε
ναι αλλα μπορει να μεγαλωσουν τα @@, το λεγομενο blue ballsNα μεγαλωσει παντως δε προκειται...οσα ραντεβου και να βγειτε
Θα του την κάνω καταρτι ,τύφλα να χει το μακροπενις πως σκατα το λένεNα μεγαλωσει παντως δε προκειται...οσα ραντεβου και να βγειτε
μαλιστα... Εισαι τόσο δυνατή γκομενα δηλαδηΘα του την κάνω καταρτι ,τύφλα να χει το μακροπενις πως σκατα το λένε
Θα του την κάνω καταρτι ,τύφλα να χει το μακροπενις πως σκατα το λένε
παρντον, ειχες μετρο συγκρισης. δεν επρεπε να τον αφησεις. μπορει να ειχε λεφτα αισθηματαξαναδιαβασε το μνμ μου!
μαν και ο θεος ο ιδιος να μου το εγγυατε οτι θα μου το κανει 30 ποντους εγω το παπαρι μου εκει που το εβαλε ο αλλος σε χρισημποιημενο μαραφετι δε το βαζωΑndropenis extrender special edition από πλατίνα.
Έχουμε ελπίδα
Εν αναγκη ξερουμε καλο γλυφομουνι τυπεΑndropenis extrender special edition από πλατίνα.
Έχουμε ελπίδα
Αυτα για σενα ειναι παρελθον Εισαι τζαστα μαριερα και θα αποτελουν κοκκινο πανι για το ταιρι σουΚορίτσια 4ραντεβού στάνταρ. Απλά τα κάνεις συμπυκνωμενα σε μια μέρα. Στο δεύτερο ραντεβού (μισάωρο) ρωτάς πριν πας στο τρίτο πόσο την εχει διακριτικά αν είναι μικρή (χάνεις το τρίτο από τηλεφώνημα επείγον) αν την εχει μεγαλη το επισπευδεις για να τελειώσει γρήγορα κ το τέταρτο
Αυτο που εχουμε δεν ειναι απλα μια γλωσσα..........Ειναι εργαλειο θανατηφοροΜεταδιδακτορικό λάιφ, όχι αστεία.
Εγώ λέω να τα βρούμε τελικά στη μέση.2 ραντεβού και κλείνουμεΚορίτσια 4ραντεβού στάνταρ. Απλά τα κάνεις συμπυκνωμενα σε μια μέρα. Στο δεύτερο ραντεβού (μισάωρο) ρωτάς πριν πας στο τρίτο πόσο την εχει διακριτικά αν είναι μικρή (χάνεις το τρίτο από τηλεφώνημα επείγον) αν την εχει μεγαλη το επισπευδεις για να τελειώσει γρήγορα κ το τέταρτο
άδικο έχω ?
Γι αυτο ελεγα εξ αρχηs στο δευτερο ανασκελα .........αλλα θελανε αυξηση των δοσεωνΕγώ λέω να τα βρούμε τελικά στη μέση.2 ραντεβού και κλείνουμε
Θα το πω και τα γλυφομουνια θα παρουν την προσοχη που τους αξιζει!Πέστο στον γερομπλίζ ν'ανεβάσει ψηφοφορία