διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Θα το πω και τα γλυφομουνια θα παρουν την προσοχη που τους αξιζει!
Θα το πω και τα γλυφομουνια θα παρουν την προσοχη που τους αξιζει!
Πεντάγιω δεν σε συστήσα γιατί ακόμα δεν σε ξέρω κ δεν έχω αποφασίσει ποιον θα σου δωκω.
Τα λενε αυτοι που την πατανε και δεν αφηνουν ενα πεπλο μυστηριου γυρω απ τον εαυτο τουsαυτα τα μαθαινουμε πριν το πρωτο ραντεβου
Ναι ρε μαν, στην ηλικία μου με μιλφάρες παίζω. Τέταρτο ραντεβού λέει η άλλη
Θα εννοειs τουs προσφυγεs.....Ναι το σκεφτηκα κι εγωΕίσαι τυχερή, θα βρείς πολλούς στην Ελλάδα του σήμερα.
Ελεος μαρή..σιγά μη βγούμε και 4 ραντεβού για να μάθουμε πόσο την έχειε στο πρωτο περιμενω κανα φιλι στο δευτερο κανα χουφτωμα
στο τριτο κ τα δυο ...και στο τεταρτο συνηθως μπουκαρω χαχαχαχ
Ελεος μαρή..σιγά μη βγούμε και 4 ραντεβού για να μάθουμε πόσο την έχει
Να πας αλλού, εδώ είμαστε πορνόγεροι, πλαδαροί, ξεδοντιασμένοι και μικροτσούτσουνοι.
Εκφραστικά μάτια έχουμε αλλά δύσκολο να φανούν μέσα από τα ματομπούκαλα.
Κάτσε ρε λαιφ θα πηγαινοερχομαι σε ποτά και δείπνα και να μην ξέρω 1-2 βασικά πραγματάκια?Περιεργεs...............Ολα χωριs κοπο τα θετε
Κάτσε ρε λαιφ θα πηγαινοερχομαι σε ποτά και δείπνα και να μην ξέρω 1-2 βασικά πραγματάκια?
μαν αυτες ειναι οι πιο λυσασμενες ομωςΈλα γεια σου με τις παρθενοπιπίτσες.
αν μετα απο 4 ραντεβου καταλαβεις οτι ειναι της ταξης του 5 ποντους κατω απτο θαμνο θα τον ξαπωστειλεις ρομαντικα?δε βιαζομαι ρε συ!! ειμαι πιο ρομαντικιααααα χαχαχα
Λες να το εφαρμόσω κι εγώ αυτο με τα 4 ραντεβού?δε βιαζομαι ρε συ!! ειμαι πιο ρομαντικιααααα χαχαχα
Ετσι..........Κι αs ειναι και καλλο-νεsΟι πιο σπασαρχίδες είναι, μακρυά, ποτέ και για κανένα λόγο.
μερικες ειναι καλονless (στερητικο) (η και λεσβιακο)Ετσι..........Κι αs ειναι και καλλο-νεs
Δεν τοξερεs???? Οσο πιο μακρυα τοσο αγαπημενοι......Το κοντα ρουτινιαζει, βαλτωνειEτσι, μακριά και αγαπημένοι.
Είσαι τυχερή, θα βρείς πολλούς στην Ελλάδα του σήμερα.
Nα μεγαλωσει παντως δε προκειται...οσα ραντεβου και να βγειτεΛες να το εφαρμόσω κι εγώ αυτο με τα 4 ραντεβού?