διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Aαααα!!!! ξαναγελάς φίλος
Δεν θα τα πάμε καλά
Aαααα!!!! ξαναγελάς φίλος
Θα του την κάνω καταρτι ,τύφλα να χει το μακροπενις πως σκατα το λένε
Αχαχαχαχαχαχασ λειτουργησε ο κοφτηs ...........Στο λιουμπλιου κανει εμφανισηKατι λιγα ρωσικα ξερω και εγω τυπε,κατι λιουμπλιου τα πιανω...οποτε σεμνα >
Αν εξηγιοτανε φυσιολογικα οπωs περιεγραψα και οχι ετσι αποτομα ειχε ενα περιθωριο 70% επιτυχιαsτο οτι θα του καθομουνα δλδ στο δευτερο ραντεβου το χεις σιγουρο εε
Εν αναγκη ξερουμε καλο γλυφομουνι τυπε
Να ενημερώσω τις ενδιαφερόμενες πως σημερα δεν εχω πονοκέφαλο
Η οπερα μ'αρεσει και μενα,το μπαλετο χμμμ ετσι κ ετσιγια νι πανιμαγιου μπλαντι ι σανσι. Μνε ινραβιτσια Βσιό γιβο προιζβεντενιγια η μπαλσιγιε η νεμπαλινιγιε η μουσικά η μπαλιεταμ ι κοπεραμ
Κορίτσια 4ραντεβού στάνταρ. Απλά τα κάνεις συμπυκνωμενα σε μια μέρα. Στο δεύτερο ραντεβού (μισάωρο) ρωτάς πριν πας στο τρίτο πόσο την εχει διακριτικά αν είναι μικρή (χάνεις το τρίτο από τηλεφώνημα επείγον) αν την εχει μεγαλη το επισπευδεις για να τελειώσει γρήγορα κ το τέταρτο
Εν αναγκη ξερουμε καλο γλυφομουνι τυπε
Να ενημερώσω τις ενδιαφερόμενες πως σημερα δεν εχω πονοκέφαλο
Πέστο στον γερομπλίζ ν'ανεβάσει ψηφοφορίαπρεπει να μπει στο νημα δημοψηφισμα..
γλυφομουνι VS ''να σου γαμησω τα πεταλα''
άδικο έχω ?
ο ντοπα λατρεύει μπαλέτοΗ οπερα μ'αρεσει και μενα,το μπαλετο χμμμ ετσι κ ετσι
Στο πρωτο σε ξεψαχνιζει .......Ποσο χρονω τι δουλεια τι λεφταΓιατί στο πρώτο τι κάνεις, παίζεις τάβλι ή μετράς τα άστρα;
Αυτο σημαινει οτι γνωριζειs πολλεs γυναικεs ετσιεμενα συνηθως στο πρωτο ραντεβου με πληρωνουν για να μη βγουμε δευτερο
για νι πανιμαγιου μπλαντι ι σανσι. Μνε ινραβιτσια Βσιό γιβο προιζβεντενιγια η μπαλσιγιε η νεμπαλινιγιε η μουσικά η μπαλιεταμ ι κοπεραμ
Μονο οι μιλφαρες μαν