Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
μη το λες...δεν ειναι πολυς καιρος που ειχα να δω βυζια απο το μαιευτηριο...Σαούλ έτσι δεν σε βλέπω ν ξεμεινες..
μη το λες...δεν ειναι πολυς καιρος που ειχα να δω βυζια απο το μαιευτηριο...Σαούλ έτσι δεν σε βλέπω ν ξεμεινες..
Βυζα σε μαιευτηριο...........μονο τα μωρα και οι επισκεπτεs βλεπουν.....μη το λες...δεν ειναι πολυς καιρος που ειχα να δω βυζια απο το μαιευτηριο...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους ζωηρούς γέροντες
Καλή σου ημέρα αγαπητέ μου και καλώς ήρθες στα λημέρια μαςΚαλημέρα φίλε μου και καλή εβδομάδα
Καλή σου ημέρα αγαπητέ μου και καλώς ήρθες στα λημέρια μας
Νομίζω ότι και ο νηματοθέτης αλλά και τα άλλα μέλη του νήματος θα χαρούν και θα απολαύσουν την παρουσία σου. Εξάλλου είναι πολύ φιλόξενο το ευαγές αυτό νήμα.Μάλλον με βλέπω να μετακομίζω κι εγώ εδώ πέρα, αν με θέλετε. Μια χαρά περνάτε βλέπω, με χαβαλέ, χιούμορ, όμορφο πείραγμα κλπ.
Ωραία πράγματα, δηλαδή. Θα πρέπει, όμως, να μελετήσω παλαιότερα ποσταρίσματα, για να πιάνω και τα συνθηματικά σας.
Καλημέρα Νικ και καλή εβδομάδακαλημέρα
Σόδομα και Γόμορρα στα παγκάκια
Στα παγκάκια έχουν εκφραστεί οι πιο δυνατοί έρωτες, με κάθε τρόπο ...καλημέρα
Σόδομα και Γόμορρα στα παγκάκια
Τς τςς τςς "παιχταρά", υπερβάλετε κύριε ...καλή εβδομάδα παιχταρά
Στα παγκάκια έχουν εκφραστεί οι πιο δυνατοί έρωτες, με κάθε τρόπο ...
κάτσε να τον φωνάξω
[move][size=30pt]Μπλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ[/size][/move]
Με το καλό και οι δύο, επιπλέον δε και επικερδείς στον κ Μπλιζ!στο ζιγκ να ευχηθούμε καλές διακοπές, ο Μπλιζάκος θα έχει πρωινές δουλειές, θα έρθει αργότερα μάλλον :-