NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
υπάρχουν πολλά καλά αποσπάσματα ζιγκ, αλλά δεν έχω χρόνο να τα ψάξω, τρέχω πανικόβλητος για να αράξω 5 μερούλες
To κύπελλο.παρακαλώ Δίο, θέλετε κάτι?
υπαρχουν ναι. Και τα πιο πολλα τα εχω διαβασει... Απλα δεν εχω την επαφη για να εχω μια περιπου ιδεα που θα τα βρω :-υπάρχουν πολλά καλά αποσπάσματα ζιγκ, αλλά δεν έχω χρόνο να τα ψάξω, τρέχω πανικόβλητος για να αράξω 5 μερούλες
To κύπελλο.
υπαρχουν ναι. Και τα πιο πολλα τα εχω διαβασει... Απλα δεν εχω την επαφη για να εχω μια περιπου ιδεα που θα τα βρω :-
http://xanoumi.gr/public/style_emoticons/default/scarf.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
για να δούμε...
σκέφτομαι ότι εμείς δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε, οι άλλοι είναι πρακτικά στην παραλία...
λες? θα δείξει...
πάντως είναι δύσκολο, να είμαστε σοβαροί.
βαλε να κλεισουμε αυτές τις 70 σελιδες που λειπουν για το 7000 στον χρονοαντί να σπάτε το κεφάλι σας με αυτά, μήπως θα ήταν προτιμότερο να βάλω φωτό από την προσωπική συλλογή μου με κορασίδες?
βαλε να κλεισουμε αυτές τις 70 σελιδες που λειπουν για το 7000 στον χρονο
βαλε να κλεισουμε αυτές τις 70 σελιδες που λειπουν για το 7000 στον χρονο
Πωs θα συνδραμει δλδ????????ευκολάκι. 1,5-2 μέρες είναι.
αρκεί να έχει κέφια η Έρη...
Πωs θα συνδραμει δλδ????????
Ετσι, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει και όπως είχε πει και ο Οσιμ είναι και πόρνη, δεν ξέρεις με ποιόν θα πάει τελικά
για να δούμε...
σκέφτομαι ότι εμείς δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε, οι άλλοι είναι πρακτικά στην παραλία...
λες? θα δείξει...
πάντως είναι δύσκολο, να είμαστε σοβαροί.
Ετσι, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει και όπως είχε πει και ο Οσιμ είναι και πόρνη, δεν ξέρεις με ποιόν θα πάει τελικά
*Θα ντυθώ μαθητής λυκείου για να πάω να δω τον τελικό
Τωρα πια παντρευτηκε νοικοκυ-ρευτηκε .....Τωρα μονον θα πλεκει καλτσουλεs , γαντακια και σκουφακιαθα αρχίσει να γράφει για πίπες, κώλους, γάμους κλπ και αρχίσει το πανηγύρι...
σε 1-2 μέρες το έχουμε.
Καλα όταν ξαναρθει Αθηνα κλειστου κανενα πουρο να βαλει μυαλο....δε μ΄αφήνει ο Μπλιζ, δεν είναι με τσουλόγριες
ευκολάκι. 1,5-2 μέρες είναι.
αρκεί να έχει κέφια η Έρη...