tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.076
- Πόντοι
- 606
χανεις ντερμπυ κοσιωνη-κωσταντοπουλουΒλέπω Σοφία Βεργκάρα στον ´´ ερασιτέχνη ζιγκολό. ´´
χανεις ντερμπυ κοσιωνη-κωσταντοπουλουΒλέπω Σοφία Βεργκάρα στον ´´ ερασιτέχνη ζιγκολό. ´´
Στο είπα και προχθές, πάνε σε κανα γιατρόχανεις ντερμπυ κοσιωνη-κωσταντοπουλου
και ο ροπαο το ιδιοΒλέπω Σοφία Βεργκάρα στον ´´ ερασιτέχνη ζιγκολό. ´´
Αυτή την έχω πηδήξει
ε πανε ρε μαλακα.....μην σε χασουμεχανεις ντερμπυ κοσιωνη-κωσταντοπουλου
εχεις δικιο ρε μαλακα.καβλωνω με κωσταντοπουλου :SΣτο είπα και προχθές, πάνε σε κανα γιατρό
Δηλαδη εισαι κινηματογραφικοs αστεραs διχωs πληρωμη???Αυτή την έχω πηδήξει
malaka ειναι (αγγλικα το εγραψα μην με σουταρετε)Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά ο νικ είναι απλά σπασικλακι (κωλοδαχτυλο)
σε τι ατραπους έχεις βρεθεί.. Σε τι παρέες έχεις μπλέξει.. (χτύπημα κεφαλιού σε μαξιλάρι -το χρειάζομαι και αύριο)εχεις δικιο ρε μαλακα.καβλωνω με κωσταντοπουλου :S
αδερφε εγω....οτι θες....να παμε σε γιατρο?διακοπες?να βρουμε καλα καλο μουνι να σου περασει?τι? με ανησυχειςεχεις δικιο ρε μαλακα.καβλωνω με κωσταντοπουλου :S
μια φωτογραφία του λοπεζeri ti efages
ερι να σταθουμε κοντα του ετσι?σε τι ατραπους έχεις βρεθεί.. Σε τι παρέες έχεις μπλέξει.. (χτύπημα κεφαλιού σε μαξιλάρι -το χρειάζομαι και αύριο)
αμελετητα ρε ντοπα...eri ti efages
Δε μοιάζει;Η Kira είναι Nick;
Το μαξιλάρι ή το κεφάλι;σε τι ατραπους έχεις βρεθεί.. Σε τι παρέες έχεις μπλέξει.. (χτύπημα κεφαλιού σε μαξιλάρι -το χρειάζομαι και αύριο)
μια φωτογραφία του λοπεζ
Τι ώρα θα έρθεις για καφέ;Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά ο νικ είναι απλά σπασικλακι (κωλοδαχτυλο)