blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλά ντε, μια κουβέντα είπαμε.Οι αμφιβολίες σας είναι απολύτως δικαιολογημένες .. θα μεταφέρω τις απόψεις σας στον Αρίσταρχο στο επόμενο ματς νομίζω με τον ΠΑΟΚ..να ξέρετε ότι το κλίμα δυσπιστίας και αρνητικοτητας τον απωθεί - είναι πολύ ευαίσθητος..ήδη ακούω τη φωνή του από το υπερπερραν: " δε γράφω άλλο γκοτζιμπερι - θα πάμε σε άλλο σαη"
Εδώ θα μείνετε. Ούτε γκόμενα να ήταν αυτός ο Αρίστος. Όσο για σένα Γκότζι, την Τετάρτη το βράδυ κοίτα να έρθεις με τα καλούδια σου στην θύρα 28. Για τις ιστορίες του άρχοντα μην ανησυχείς. Δεν πειράζει που δεν ξέρεις γράμματα. Θα μου τις λες και θα τις γράφω εγώ.Οι αμφιβολίες σας είναι απολύτως δικαιολογημένες .. θα μεταφέρω τις απόψεις σας στον Αρίσταρχο στο επόμενο ματς νομίζω με τον ΠΑΟΚ..να ξέρετε ότι το κλίμα δυσπιστίας και αρνητικοτητας τον απωθεί - είναι πολύ ευαίσθητος..ήδη ακούω τη φωνή του από το υπερπερραν: " δε γράφω άλλο γκοτζιμπερι - θα πάμε σε άλλο σαη"
Θα σας παρακαλεσω να μην με περιλαμβανετε στην ιδια προταση με απατεωνες!!κ. @troubakhs μου και αγαπημένε ανεψιέ μου!
Ποία η σχέσις του κ. @Νίπλης με τον κ. @Μπιρλας ;;;;
Μήπως ΤΕΛΙΚΑ αποτελούν συμμορία για να μου φάνε την σύνταξη του ΟΓΑ;;;;
ΓιατιΕγώ, να του πεις, δε μιλάω με αντιπροσώπους.
καλτσα ειναι αυτο?νοικιασε εκεί κάτι φτηνό
Πες του αρισταρχου θα το αγορασει το σπιτι του φιλου μουο Αρίσταρχος βρήκε μια τέτοια αρχαία πύλη και τη διάβηκε για να ξεχάσει..η πύλη αυτή οδηγεί στη λεωφόρο της μαύρης Πέτρας.. έρχεται μονο Κυριακή..
καλημερα και καλη βδομαδαΟ κ. @Ιζνογκουντ είναι πλέον στρατηγός χωρίς στρατό...
Η ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΤΑΞΗ του Νήματος ΔΕΝ ανατρέπεται!
Γι αυτες τις δουλειες επρεπε να εχεις υπασπιστη..καλημερα και καλη βδομαδα
εχω πολυ δουλεια και δεν προλαβαινω να σε βρισω
ειναι ο αντιπρόσωπος ο γκοτζικαλτσα ειναι αυτο?
Γι αυτες τις δουλειες επρεπε να εχεις υπασπιστη..
Δε θελει να βρισει εμενα ρε κοπανε!!!γαμιεσαι , ειμαι ο υπασπιστης
Δε θελει να βρισει εμενα ρε κοπανε!!!
Τον νηματοθετη θελει!!!
Μονο υπασπιστης θα μπορουσες...για παραπανω δεν...υπασπιστης ειμαι , οποιον θελω βρίζω
Naiκαλτσα ειναι αυτο?