blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Η κόρη από το γνωστό δίδυμο μανα-κορη, εκανε σήμερα το μεσημέρι εντυπωσιακή εμφάνιση στο εστιατόριο, με λευκό αποκαλυπτικό σορτς, 3/5ων, επιδεικνύοντας με περισσή ματαιοδοξία το όμορφοΝα περνάτε καλά, κ. κωλο-γερε!
Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες από αυτοκίνητα και κορίτσια στην παραλία;;;
απαντησε μου ειλικρινα ρε γαμημενε,
με την θεληση σου σε πανε σε αυτά ή σε εχει απαγάγει το καθεστώς και εισαι αναγκασμενος .. αν ισχυει το δευτερο στειλε καποιο κωδικα για να μην σε καταλαβουν
Δεν απαντήσατε!
1. Ο κ. @The Saint* δεν κάνει καταγγελίες χωρίς να έχει αποδείξεις.
2. Εις ποίο Νήμα με υβρίζουν, κύριε;;;
μεγαλυτερος μαλακας απο τον blizardeye δεν υπαρχει στην λιστα...
αλλα τον λυπουνται επειδη ειναι γεροντοπουστας και δεν τον ψηφιζουν....
Και γιατί να μην τις δίνει σε εμένα που επίσης είμαι κάθε φορά στο γήπεδο και βλέπω την ΑΕΚ και να τις δίνει σε σένα που είσαι ένας απλός φιστικάς και δεν είσαι και ΑΕΚΑΡΑ;Ο Αρίσταρχος μου είπε να σας πω ότι δε θα ξαναλογκαρει για λόγους που δεν ανέφερε..from times to times θα μου λέει ιστορίες από το twilight zone για να σας τις λέω .. νομίζω εγκλωβίστηκε στο twilight zone εξαιτίας του έρωτα που είχε για τη μερσεντα.. δυστυχώς..μου είπε τις Κυριακές άνοιγει ένα παράθυρο διαστατικο και πάει γήπεδο και βλέπει την ΑΕΚ..εκεί θα με συναντά και θα μου δίνει χειρόγραφα με όσα γίνονται στη μαύρη πέτρα και στη βίλα.. αλλά είναι θλιβερές ιστορίες γιατί η μερσεντες τον άφησε για άλλον
Η απάντηση είναι απλή!Και γιατί να μην τις δίνει σε εμένα που επίσης είμαι κάθε φορά στο γήπεδο και βλέπω την ΑΕΚ και να τις δίνει σε σένα που είσαι ένας απλός φιστικάς και δεν είσαι και ΑΕΚΑΡΑ;
Σιγά μην είναι και άχρονη οντότητα. Ο Άριστος ήταν , είναι και θα είναι ΑΕΚΑΡΑ. Ένας είναι ο κανονικός δικέφαλος. Ο άλλος είναι μικρό ξαδερφάκι.Η απάντηση είναι απλή!
Ο Αρίσταρχος είναι ΠΑΟΚ!!!
Εγώ, να του πεις, δε μιλάω με αντιπροσώπους.Ο Αρίσταρχος μου είπε να σας πω ότι δε θα ξαναλογκαρει για λόγους που δεν ανέφερε..from times to times θα μου λέει ιστορίες από το twilight zone για να σας τις λέω .. νομίζω εγκλωβίστηκε στο twilight zone εξαιτίας του έρωτα που είχε για τη μερσεντα.. δυστυχώς..μου είπε τις Κυριακές άνοιγει ένα παράθυρο διαστατικο και πάει γήπεδο και βλέπει την ΑΕΚ..εκεί θα με συναντά και θα μου δίνει χειρόγραφα με όσα γίνονται στη μαύρη πέτρα και στη βίλα.. αλλά είναι θλιβερές ιστορίες γιατί η μερσεντες τον άφησε για άλλον
Εύγε, κύριε!Εγώ, να του πεις, δε μιλάω με αντιπροσώπους.
Μα δεν είναι κλώνος, κύριε.Εύγε, κύριε!
Εύγε εις τη νιοστήν + Φευ Χ κλώνους!
Ξεχάσατε όμως ότι είμαι Άχρονη και Άναρχη Οντότητα!Μα δεν είναι κλώνος, κύριε.
Πολυ δύσπιστος είστε για
ακατάληπτη και απερίγραπτη οντότητα που αμυδρώς και σκιωδώς μπορούμε να κατανοήσουμε μόνο αν διαθέτουμε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Μήπως το φυσικό σας χρώμα είναι το μελαχρινό;
Το bold ξεχάσατε.Ο νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη Οντότητα. Μία Οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Έχετε δίκιο!Το bold ξεχάσατε.