blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.329
- Πόντοι
- 26.316
Αυτή ποια είναι;Καλημέρα
Διαδίκτυο ή γνωστή σας;;;
Αυτή ποια είναι;Καλημέρα
ΔιαδίκτυοΑυτή ποια είναι;
Ποιά είναι η κυρία
Αυτή ποια είναι;
Κρίμας....κι εγώ νόμιζα ότι ήταν η Αμαλία Τσιμπουκτζιόγλου
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα...Κρίμας....κι εγώ νόμιζα ότι ήταν η Αμαλία Τσιμπουκτζιόγλου
Ο κ. @Saul είναι δικό μας παιδί και είναι αυτονόητη ηστήριξή του από εδώ και πέρα.Καλημέρα διάβασα στο νήμα του βαρόνου πως τελικά το νήμα στηρίζει ropau. Είχα την εντύπωση πως στηρίζαμε saul που μας έκανε και προεκλογική ομιλία και αυτό ψήφισα. Να το αλλάξω;;;
Έχω εγκαταλείψει πλέον την προσπάθεια, κύριε...Βρήκατε γκόμενα ??
καλημέρα JohnnyΚαλημέρα διάβασα στο νήμα του βαρόνου πως τελικά το νήμα στηρίζει ropau. Είχα την εντύπωση πως στηρίζαμε saul που μας έκανε και προεκλογική ομιλία και αυτό ψήφισα. Να το αλλάξω;;;
Πάμε στα Τρίκαλα για τσίπουρα?Έχω εγκαταλείψει πλέον την προσπάθεια, κύριε...
Βαρέθηκα την χυλόπιτα!
Για ποια μελαχρινή ομιλείτε, κύριε;;;Καλημέρα.....!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε στα Τρίκαλα για τσίπουρα?
Το μελαχρινακι μου είναι εκει......
Αυτό θα είναι μια πράξη όχι μόνο προς το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ συμφέρον αλλά και προς την προώθηση του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΕφόσον ο κ. @Saul περάσει στον επόμενο γύρο, τότε το Νήμα θα υποστηρίξει την υποψηφιότητά του με νύχια και με δόντια!
Καλημερα ..Ανησυχησες λεβέντη μου1. Όταν μας λέγατε για ελαιοτριβεία, τω καιρώ εκείνω, ο Νηματοθέτης δεν πήγαινε επειδή δεν διαθέτει την δική σας ικανότητα του fuck and run εντός 10λέπτου. Ο Νηματοθέτης χρειάζεται και μία συγκεκριμένη ατμόσφαιρα για να λειτουργήσει. Για τους λόγους αυτούς εσείς περιστοιχίζεστε από δεκάδες θήλεα σε αντίθεση με το Νηματοθέτη.
2. Ουδέποτε απέκρυψα την συμπάθειά μου προς τις milf. Ίδετε για παράδειγμα την θεαματική Γυναίκα, κα. @Sexyjoanna !
3. Τώρα και σχετικά με την συγκεκριμένη στην οποία αναφέρεστε, αποσύρω το ενδιαφέρον μου εξαιτίας του αφθόνου υαλουρονικού ... Όντως είναι στα likings του κ. @Ιζνογκουντ (εάν βέβαια αυτός είναι ακόμη εν ζωή ...).