CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.906
- Πόντοι
- 3.786
Όλα θέμα υπερβατικής λογικής είναι σε αυτό τον κόσμο.Μπα μη το λες, μέσος όρος είναι γύρω στα 35
εντάξει μπορεί να ξέχασαν να βάλουν και αυτάκια στο παππούδες.
Όλα θέμα υπερβατικής λογικής είναι σε αυτό τον κόσμο.Μπα μη το λες, μέσος όρος είναι γύρω στα 35
εντάξει μπορεί να ξέχασαν να βάλουν και αυτάκια στο παππούδες.
Ήταν ήδη αρκετά γνωστός πριν πάει στους Megadeth, λόγω των Cacophony.Δεν έτυχε να ξανά ακούσω προσωπικές δουλείες του M. Friedman, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Πιο πολύ τον θυμόμουν για τις επικές συνεργασίες του με τον D. Mustaine. Από αυτά που άκουσα έχει ωριμάσει πολύ μουσικά και έδειξε και άλλες πτυχές του ταλέντου του.
Cardhu μονοΆρχοντα, δεν πιστεύω να χτύπησες τίποτα τσίπουρα πρωί πρωί και να λες τέτοια χαζά, ε;
Την Τετάρτη άκουσα ότι το καλοκαίρι θα μας επισκεφθούν οι Savatage για μια συναυλία στα πλαίσια προώθησης του νέου τους άλμπουμ, που θα λάβει μέρος σε έναν καινούργιο συναυλιακό χώρο έξω από την Κατερίνη ονόματι Terra... κάτι. Ένα συγκρότημα που λάτρευα μικρός, ελπίζω να παίξουν αρκετά από τα παλιά τους...
Θυμήθηκα το νήμα μου τώρα και με έπιασε μια μελαγχολία.Nil satis nisi optimum
όχι....Θυμήθηκα το νήμα μου τώρα και με έπιασε μια μελαγχολία.
Τι να κάνει ο ΚΕ...
Είσαι πράγματι Ρωμαίος!Nil satis nisi optimum
Γκοτζιμπέρι, αφού μαζεύεις και σταφίδες, ξεροδαμάσκηνα, ξερόμηλα και ξερόσυκα γιατί πουλάς μόνο φιστίκια;Nil satis nisi optimum
ΑΕΚ και ξερό στραγάλι λοιπόν...ΑΕΚ ΜΟΝΟ λέω και πάω να μαζέψω αφράτα στραγάλια από τα στραγαλόδεντρα.
Είναι ξερά λέμε, δεν είναι για τα δόντια μας. Είπαμε παππούληδες....Γκοτζιμπέρι, αφού μαζεύεις και σταφίδες, ξεροδαμάσκηνα, ξερόμηλα και ξερόσυκα γιατί πουλάς μόνο φιστίκια;
Αυτά που μαζεύεις είναι για να τα τρως εσύ;
Όλα είναι για τα δόντια μας.Είναι ξερά λέμε, δεν είναι για τα δόντια μας. Είπαμε παππούληδες....
Τα στέλνω νέα Υόρκη - Μανχάταν για γκουρμέ πιάταΓκοτζιμπέρι, αφού μαζεύεις και σταφίδες, ξεροδαμάσκηνα, ξερόμηλα και ξερόσυκα γιατί πουλάς μόνο φιστίκια;
Αυτά που μαζεύεις είναι για να τα τρως εσύ;
Άστο καλύτερα για φέτος γιατί γίνονται κάποιοι διαγωνισμοί με βραβείαΘυμήθηκα το νήμα μου τώρα και με έπιασε μια μελαγχολία.
Τι να κάνει ο ΚΕ...