blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.396
- Πόντοι
- 26.096
Έχω απαντήσει.Αφού δε μιλάει κάτι θα έχει κάνει
με την μαγείρισσα
Έχω απαντήσει.Αφού δε μιλάει κάτι θα έχει κάνει
με την μαγείρισσα
Σου έχει γαμησει τα σωψυχα κάποιο μέλος φίλε μου; Είσαι απ αυτούς που θα χοροπηδάς από χαρά αν ψοφήσει κάποιο μέλος που δε συμπαθείς;δεν ειναι το θέμα .. είναι το μέλος
Language!Σου έχει γαμησει τα σωψυχα κάποιο μέλος φίλε μου; Είσαι απ αυτούς που θα χοροπηδάς από χαρά αν ψοφήσει κάποιο μέλος που δε συμπαθείς;
Ρε θείο, ΡΕ ΘΕΙΟ, με το μαλακό τα λένε αυτά.Κοιτάξτε, κυρία!
Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τα όσα συμβαίνουν στο παρόν Νήμα, θα πρέπει να ξεκινήσει από το παρακάτω ΑΙΩΝΙΟ αξίωμα:
Ο Νηματοθετης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής
A gentleman in Moscow.
Όποιος ενδιαφέρεται να δει το
Tulsa King (2022-) - Tainies Online σειρες Gold Movies Greek Subs
Tulsa King (2022-) ΠΕΡΙΛΗΨΗ Το Paramount+ κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το “Tulsa King”, τη νέα δραματική σειρά των καταξιωμένων δημιουργών Taylor Sheridxrysoi.pro
Θείο, πειράζει να σαλιαρίσω εγώ αν δεν προτιθεσαι;Λάθος σκέφτεστε!
Ελεύθερα, κύριε!Θείο, πειράζει να σαλιαρίσω εγώ αν δεν προτιθεσαι;
Αν σας κάνει να αισθανεσθε πιο άνετα, δε σκοπεύω να ζητήσω δανεικά, θείο!Ελεύθερα, κύριε!
Υ.Γ. Δεν είμαι θείος σας.
You don't take shortcuts or play by your own rules!Ρε θείο, ΡΕ ΘΕΙΟ, με το μαλακό τα λένε αυτά.
Αν όμως ζητούσατε, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε την απάντηση...Αν σας κάνει να αισθανεσθε πιο άνετα, δε σκοπεύω να ζητήσω δανεικά, θείο!
Silicone tits...Καλησπερα
Photoshop has crashedSilicone tits...
Nope!
Μαλακα μ έχεις που δε ζητάω;;;;Αν όμως ζητούσατε, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε την απάντηση...
Χαχα...
Έχει και ελιές όμως, επένδυση σε ελαιόλαδοSilicone tits...
Nope!
Ο θεός να τον έχει καλάΚαλό Ταξίδι Βασίλη, η Θεσσαλονίκη χθες βράδυ έπεσε σε ανείπωτη θλίψη. Ευτυχώς αφήνεις πίσω σου το πιο ρομαντικό κομμάτι της ψυχής σου για να μπορούμε να σε θυμόμαστε...