rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.153
- Πόντοι
- 12.946
Το διόρθωσα.Διόρθωση @CaptainK ο άλλος είναι άλλο άτομο, άσχετο με το νήμα.
Το έχουμε ξαναπεί
Κεντρική Αφρική τώρα, παιδί μου;;;εχω αλλαξει ηπειρο θειε
Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας που δεν υπάρχει γκόμενα πουθενά,Το διόρθωσα.
Thanks!
Έχετε απόλυτο δίκιο!Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα μας που δεν υπάρχει γκόμενα πουθενά,
μη μας κουβαληθεί και κανένας άσχετος.
Γιατί όχι, είμαστε έτοιμοι να το διαβάσουμεΈχετε απόλυτο δίκιο!
Μάλιστα είμαι έτοιμος να θέσω ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
Να το θέσω;
ΟΧΙΙΙΙΙΙΜάλιστα είμαι έτοιμος να θέσω ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
Να το θέσω;
θα ερθουν μπουστηδες θειε να μας εκμεταλευτουνΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στο πάρτι;;;
Ή καλύτερα να μαζευτούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ,να πίνουμε, να κλαίμε ο ένας στον ώμο του άλλου και να λέμε ότι για ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ το ερώτημα πρέπει να μας απασχολήσει ΣΟΒΑΡΑ!
Μήπως όμως μια μη μελαχρινή φίλη σας έχει μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;ΟΧΙΙΙΙΙΙ
Δεν έχουμε φίλες μελαχρινές.
Εμείς, παιδί μου, τον Ρουβίκωνα δεν πρόκειται να τον διαβούμε.θα ερθουν μπουστηδες θειε να μας εκμεταλευτουν
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στο πάρτι;;;
Ή καλύτερα να μαζευτούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ,να πίνουμε, να κλαίμε ο ένας στον ώμο του άλλου και να λέμε ότι για ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;
Μπακουροπάρτυ δεν το λες και πετυχημένοΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στο πάρτι;;;
Πολύ δύσκολο όντως.Μπακουροπάρτυ δεν το λες και πετυχημένο
από την άλλη οι γκόμενες θέλουν κεράσματα και ως γνωστό πενόμεθα .
Δύσκολο ερώτημα
Και δεν θα θέλουν μόνο κεράσματα...Μπακουροπάρτυ δεν το λες και πετυχημένο
από την άλλη οι γκόμενες θέλουν κεράσματα και ως γνωστό πενόμεθα .
Δύσκολο ερώτημα
Ο @CaptainK είναι ο κατάλληλος για να απαντήσει, γιατί ξέρει από καράβια.Πολύ δύσκολο όντως.
Και εγώ δεν έχω απάντηση...
Πρέπει να το σκεφθούμε...
Θα ακούσουμε και τις γνώμες των υπολοίπων...
Αναμένουμε, εννοείται, την γνώμη του.Ο @CaptainK είναι ο κατάλληλος για να απαντήσει, γιατί ξέρει από καράβια.
Από το τότε που μπήκε το security και κόψαν τις γυναίκες τα μπακουροπάρτυ δεν έχουν νόημα
Είναι πολύ σοβαρός κύριος ο Κάπτεν, ο @Ωρίων είναι ειδικός για θέματα οικονομικά, επιχειρήσεων,Αναμένουμε, εννοείται, την γνώμη του.
Επί του παρόντος βλέπω ότι το κλίμα τείνει προς γυναίκες για τους υπόλοιπους και 2 βαρέλια gin για τον Αχαιρευτο...
Με τον κ. @CaptainK μας ενώνει η οπαδική εξαδελφότητα, οι κοινές απόψεις περί δημοκρατικής διοικήσεως και άλλα. Τον εκτιμώ!Είναι πολύ σοβαρός κύριος ο Κάπτεν, ο @Ωρίων είναι ειδικός για θέματα οικονομικά, επιχειρήσεων,
ναυτιλιακά κλπ.