κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.771
- Πόντοι
- 19.795
Κύριε blizzard, να, καθόμαστε εδώ με τα παιδιά και αναρωτιόμαστε, μήπως έχετε να μας γνωρίσετε καμία αδύνατη μελαχρινή γυναίκα, να την βγάλουμε γκόμενα;
Κύριε blizzard, να, καθόμαστε εδώ με τα παιδιά και αναρωτιόμαστε, μήπως έχετε να μας γνωρίσετε καμία αδύνατη μελαχρινή γυναίκα, να την βγάλουμε γκόμενα;
Sis ψευδεσθε πόσες φορές έχετε αναφερθεί στο sugar ??Ψευδεσθε!
Έχω πλειστακις δηλώσει ότι η γυνή ανθίζει μετά τα 40!
Ψευδεσθε!
Έχω πλειστακις δηλώσει ότι η γυνή ανθίζει μετά τα 40!
Βεβαίως!Κύριε blizzard, να, καθόμαστε εδώ με τα παιδιά και αναρωτιόμαστε, μήπως έχετε να μας γνωρίσετε καμία αδύνατη μελαχρινή γυναίκα, να την βγάλουμε γκόμενα;
Μήπως έχετε μία αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;Ε τώρα τα θες κι εσύ να τα ακούσεις
Τι να ορεχθω, κύριε;;;;Sis ψευδεσθε πόσες φορές έχετε αναφερθεί στο sugar ??
Ορεύεστε το sugar κ.blizrteye ??
Πιο ρομαντικές;Γιατί μετά τα 40; Μετά τα 30 θα έλεγα εγώ. Σε αυτή την ηλικία, δύναται να γίνουν πιο ρομαντικές.
Χμμ....
Δυστυχώς δεν υπάρχει το κατάλληλο emoticon και θυμό δεν χρησιμοποιώ ποτέ,Μήπως έχετε μία αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Ιδού η Ρόδος ιδού και το....
Τόσο δύσκολη είναι η επιλογή;;;
θα μεινω να σε βοηθησω στο συμαζεμα θειεΙδού η Ρόδος ιδού και το....
ενταξει θειε αλλα να δωσεις μια 1500ρου να φερω δικες μου?Άρα είχε δίκιο ο κ. @Μπιρλας ...
Δεν πειράζει, παιδί μου!
Προσθέτω τα 2 call girls στην παρέα του κ. @captain 69 και κάνω τα βαρέλια 2 για εσένα!
Ρουμάνες;;;ενταξει θειε αλλα να δωσεις μια 1500ρου να φερω δικες μου?