Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.127
- Πόντοι
- 2.586
καπου ειχαμε ενα πολυ καυλιάρη ..Εγώ θέλω τον άνδρα καυλιαρη όχι γκρινιάρη
Την καλημέρα μου στ αγορια εδω!
αλλα μας τελειωσε ....
καπου ειχαμε ενα πολυ καυλιάρη ..Εγώ θέλω τον άνδρα καυλιαρη όχι γκρινιάρη
Την καλημέρα μου στ αγορια εδω!
καλο για καθε μερα
Όλη μέρακαλο για καθε μερα
Ere klonaria.πρωτος και καλυτερος εγω ...
κανονικα επρεπε να σε εχω κανει "τοπι" ....αλλα ας οψεται ο εθισμος στο νημα
4319 συνολικα μυνηματα ,τα 2496 σε αυτο, ποσοστο 73% σαν Roger Rabit - Iσνογκουντ ...+ ποσα σαν Excalibur
Είσθαι φίλος..,Αλήθεια τι γίνεται με το sugar girl σας;;;
Πόσο σας κοστίζει τον μήνα;
Το ταίρι της, η φιλενάδα της και ερωμένη της παρευρίσκεται στις συνευρέσεις σας μετά της Sugar;;;
Είσθαι φίλος..,
Την sugar δεν την ακουμπώειναι σε βαθειά θλίψη διότι η Ινδίς φίλη τής την απέρριψε.
Σκέφτομαι να τής πάρω ένα μπριγιαν όχι πολύ μεγάλο της τάξεως των χιλίων 800€.
Και να τις γράψω 2 νομιμοποιηθέντα αυθαίρετα.
Περίμενα από εσάς αντιμετώπιση ποιο ήπια..
Δειξτε κατανοηση...πλησιαζει ο εορτασμος και εχει πολλα εξοδα..Περίμενα από εσάς αντιμετώπιση ποιο ήπια..
Εμεις ουτε στις φωτογραφιες δεν μπορουμε να τις δουμε. Καταραμενε καταρακτηΜόνο στις φωτογραφίες βλέπω μελαχρινές ...
Στα έξοδα κύριε μπίρλα χρειάζεται και μαρούλι κάτι το οποίο μονίμως ο αξιοσέβαστος νηματοθέτης του παρόντος υπαινίσετε μανιώδος ότι δεν υπάρχει....Δειξτε κατανοηση...πλησιαζει ο εορτασμος και εχει πολλα εξοδα..
Ψευδεσθε!Στα έξοδα κύριε μπίρλα χρειάζεται και μαρούλι κάτι το οποίο μονίμως ο αξιοσέβαστος νηματοθέτης του παρόντος υπαινίσετε μανιώδος ότι δεν υπάρχει....
Συν ότι θέλει και γκόμενα να είναι και μικρούλα.
Φεύ ίς την κατακραυγήν.
Ψευδεσθε!
Έχω πλειστακις δηλώσει ότι η γυνή ανθίζει μετά τα 78!
Κύριε blizzard, να, καθόμαστε εδώ με τα παιδιά και αναρωτιόμαστε, μήπως έχετε να μας γνωρίσετε καμία αδύνατη μελαχρινή γυναίκα, να την βγάλουμε γκόμενα;Ψευδεσθε!
Έχω πλειστακις δηλώσει ότι η γυνή ανθίζει μετά τα 40!
Ε τώρα τα θες κι εσύ να τα ακούσειςΚύριε blizzard, να, καθόμαστε εδώ με τα παιδιά και αναρωτιόμαστε, μήπως έχετε να μας γνωρίσετε καμία αδύνατη μελαχρινή γυναίκα, να την βγάλουμε γκόμενα;
Μην κάνεις έτσι ρε Ρόντρι. Το ξέχασα ότι εσύ την θέλεις καστανήΕ τώρα τα θες κι εσύ να τα ακούσεις
Κύριε blizzard, να, καθόμαστε εδώ με τα παιδιά και αναρωτιόμαστε, μήπως έχετε να μας γνωρίσετε καμία αδύνατη μελαχρινή γυναίκα, να την βγάλουμε γκόμενα;