Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 478K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

? (Έως 2 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• ??

• ???

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.144
Πόντοι
201
γιατι δεν βγηκες ακομα στη συνταξη εσυ ?
έχω τα χρόνια αλλά όχι το όριο ηλικίας τον μάρτη θα το έχω 62 ανοίξεων είπα να φύγω αλλά μου είπαν μείνε μέχρι να φύγεις να μάθουν τα πιτσιρίκια και για να με πείσουν μου έδωσαν γραμματέα 50αρα μελαχρινή μπαμπάτσικη :happy: και ελεύθερο ωράριο ε και είπα να μείνω μέχρι να φύγω..

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.591
Πόντοι
2.586
έχω τα χρόνια αλλά όχι το όριο ηλικίας τον μάρτη θα το έχω 62 ανοίξεων είπα να φύγω αλλά μου είπαν μείνε μέχρι να φύγεις να μάθουν τα πιτσιρίκια και για να με πείσουν μου έδωσαν γραμματέα 50αρα μελαχρινή μπαμπάτσικη :happy: και ελεύθερο ωράριο ε και είπα να μείνω μέχρι να φύγω..
εχεις ΠΜ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.654
Πόντοι
2.536
Ελεύθερο ωράριο οκ. Ελεύθερα πιασίματα στην μελαχρινή μπαμπάτσικη έδωσαν ;;;;

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.144
Πόντοι
201
Ελεύθερο ωράριο οκ. Ελεύθερα πιασίματα στην μελαχρινή μπαμπάτσικη έδωσαν ;;;;
Δεν αντιλαμβάνονται όλες οι εργοδοσίες τις υπαρξιακές ανάγκες των εργαζομένων τους όπως η εταιρία του μπαμπά του Ωρίωνα, η δικιά μου μου έδωσε γραμματέα την αδελφή φίλου και συναδέλφου :confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.654
Πόντοι
2.536
Δεν αντιλαμβάνονται όλες οι εργοδοσίες τις υπαρξιακές ανάγκες των εργαζομένων τους όπως η εταιρία του μπαμπά του Ωρίωνα, η δικιά μου μου έδωσε γραμματέα την αδελφή φίλου και συναδέλφου :confused:
Να καλέσουμε σε απεργία τότε. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό φίλε μου

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.223
Πόντοι
12.946
Να καλέσουμε σε απεργία τότε. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό φίλε μου
Και σε ποιόν θα απευθύνουμε τα αιτήματα μας?
Ο blizardeye βρήκε γκόμενα (μελαχρινή) και άφησε καμμένη γη
στους δελφίνους.
Τα λέγαμε το καλοκαίρι αλλά δεν άκουγε κανείς.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.654
Πόντοι
2.536
Και σε ποιόν θα απευθύνουμε τα αιτήματα μας?
Ο blizardeye βρήκε γκόμενα (μελαχρινή) και άφησε καμμένη γη
στους δελφίνους.
Τα λέγαμε το καλοκαίρι αλλά δεν άκουγε κανείς.
Σε έναν νηματοθέτη που να μην είναι δεινόσαυρος της νηματοθεσίας, σε κάποιον νέο, τεχνοκράτη, με γνώση και με νέες ιδέες, πανέτοιμο να κάνει τα πάντα για το καλό του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.223
Πόντοι
12.946
Σε έναν νηματοθέτη που να μην είναι δεινόσαυρος της νηματοθεσίας, σε κάποιον νέο, τεχνοκράτη, με γνώση και με νέες ιδέες, πανέτοιμο να κάνει τα πάντα για το καλό του παρόντος διαδικτυακού τόπου.
Καλύτερα νομικό, άμα γίνει καμιά μαλακία και μας μαζέψουν στο αστυνομικό τμήμα
να έρθει να καθαρίσει :confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.669
Πόντοι
26.096
Η μελαχρινή μπαμπάτσικη γραμματέας σας έχει μία μελαχρινή αδύνατη φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.654
Πόντοι
2.536
Η μελαχρινή μπαμπάτσικη γραμματέας σας έχει μία μελαχρινή αδύνατη φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Το αδύνατη το λέτε πρώτη φορά. Εμείς έχουμε βρει μια ντουζίνα μπαμπάτσικες (όχι χοντρές) και τους είπαμε ότι έχουμε έναν απαιτητικό Πρόεδρο κλπ. Τι θα τις κάνουμε τώρα αυτές; Εμείς θα τις γαμήσουμε; Λίγη υπευθυνότητα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.968
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ