Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Το νου σου μη σου κλείσει ραντεβού για μπουγάτσα και σου έρθει ο κος Bliz με περούκα
1721568464404.png
Καλύτερα..θα γίνουμε φιλαράκια και θα μου γνωρίζει φίλες των γυναικών του..
Όχι σαν κάτι άλλους που μου έλεγαν κατέβα Αθήνα για να πάμε στου Ψυρρή για μπακλαβά...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Καλύτερα..θα γίνουμε φιλαράκια και θα μου γνωρίζει φίλες των γυναικών του..
Όχι σαν κάτι άλλους που μου έλεγαν κατέβα Αθήνα για να πάμε στου Ψυρρή για μπακλαβά...
Ε πες το μου ότι σε χαλάει και ο μπακλαβάς τώρα...
Felix The Cat GIF by Tomas Brunsdon

Τέλος πάντων, πάμε για γαλακτομπούρεκο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946
Screenshot_2024-07-21-18-42-59-305_com.facebook.katana~2.jpg
@Ωρίων ιδού το σουγκαρ μπέιμπι που με πολιορκεί χωρίς αύριο..για μπουγατσες και φραπέδες..κάτσε εσύ να νοικιάζεις διαμερίσματα στο Κολωνάκι
Για rolex datejust μου φαίνεται το ρολόι πρέπει να τα έχει η δεσποινίς.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236
Screenshot_2024-07-21-18-42-59-305_com.facebook.katana~2.jpg
@Ωρίων ιδού το σουγκαρ μπέιμπι που με πολιορκεί χωρίς αύριο..για μπουγατσες και φραπέδες..κάτσε εσύ να νοικιάζεις διαμερίσματα στο Κολωνάκι
Εννοείται "χωρίς αύριο".
Αν χαθείς εκεί μέσα, θα σε ψάχνω στο silver alert.
Sci Fi Alarm GIF by Warner Archive

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εγώ πάντως θα επιμείνω..θα στείλω πμ στη Λολίτα.. γιατί κατά βάθος ο έρωτας περνά από το στομάχι..
Ότι και να λες δεν πτοουμαι ..θα επιμείνω...
OP
[IMG alt="blizardeye"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/m/144/144988.jpg?1615278865[/IMG]

blizardeye

Τιμημένος​

Εγγρ.27 Δεκ 2013Μηνύματα78.919Κριτικές40Like20.709Πόντοι26.096
Και επειδή δεν σαρώνουμε στις γυναίκες, ας ξεκινήσουμε με μία συνταγή για να περνάμε την ώρα μας. Βέβαια την τελευταία φορά που ανήρτησα συνταγή, αυτή κατακεραυνώθηκε από τον κ. loytsos. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία ...

Fesengoun (το βασιλικό περσικό φαγητό)

Τι χρειαζόμαστε:

1/2 κιλό κρέας (ό,τι κρέας θέλετε)
1/2 κιλό καρύδια
χυμός από ένα λεμόνι
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 χούφτες σταφίδες

Πώς το κάνουμε:

Βάζετε τα καρύδια στο μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πολύ πολύ ψιλά, σαν σκόνη.
Τα ρίχνετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο περίπου το διπλάσιο απο το ύψος των καρυδιών.
Ρίχνετε μέσα τον πελτέ και το χυμό λεμονιού.
Βράζετε όλα τα παραπάνω για 5-10 λεπτάκια.
Στη συνέχεια, και ενώ βράζουν ρίχνετε μέσα το κρέας, προσθέτετε λίγο αλάτι και χαμηλώνετε τη φωτιά αφήνοντας να σιγοβράσει για αρκετή ώρα.
10 λεπτά πριν το σβήσετε ρίχνετε μεσα τις σταφίδες.
Αν όταν το σβήσετε σας φανεί λίγο "νερουλό" μην ανησυχήσετε! Όσο κρυώνει, δένει και η τελική όψη της σάλτσας δεν είναι τελείως σφιχτή.
Σερβίρετε βάζοντας ρύζι (μπασμάτι κατα προτίμηση) στο πιάτο και ρίχνοντας από πάνω το κρέας με τη σάλτσα του ώστε να "ποτίσει" λιγάκι το ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κρέας που προτείνεται για τη συνταγή είναι κρέας από πουλερικά όπως γαλοπούλα ή κοτόπουλο σε μπούτι ή κομμάτια και επίσης γίνεται εξαιρετικό με κρεας κυνηγιού, πχ λαγός ή κουνέλι. Φτιάχνεται όμως κάλλιστα με οποιοδήποτε άλλο κρέας και γίνεται πολύ νόστιμο. Αυτό που χρειάζεται είναι το κρέας να σιγοβράζει για πολλή ώρα, όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Ενδεικτικά, μισό κιλο κοτόπουλο σε κομματάκια εγω τα βράζω πάνω από μία ώρα. Όσο θα βράζει θα δείτε το λάδι από τα καρύδια να ανεβαίνει πάνω, αυτο είναι που νοστιμίζει το φαγητό.

Η αυθεντική συνταγή δεν έχει πελτέ ντομάτας, αλλά πάστα απο άγρια ροδιά, όμως επειδή εγω δεν έβρισκα, η φίλη μου μου είπε πως μπορώ να το αντικαταστήσω άνετα. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος-α διαθέτει!

Και ένα τελευταίο μυστικό: το φαγητό αυτό αφού κρυώσει καλό είναι να μην ξαναζεσταθεί γιατι "κόβει" και αλλοιώνεται ελαφρώς η γεύση του. Εάν θέλετε να το φάτε την επόμενη μέρα ζεστάνετε απλά καλά το ρύζι ή ό,τι άλλο το συνοδεύει. Διατηρείται όμως για μέρες στο ψυγείο χωρίς να χαλάσει, μιας που το προστατεύει το δικό του λάδι, αυτό που έχουν "βγάλει" τα καρύδια.

Tricksters, magicians will show you all that's real
Careless jugglers, snakecharmers by your trail

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946
OP
[IMG alt="blizardeye"]https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/m/144/144988.jpg?1615278865[/IMG]

blizardeye

Τιμημένος​

Εγγρ.27 Δεκ 2013Μηνύματα78.919Κριτικές40Like20.709Πόντοι26.096
Και επειδή δεν σαρώνουμε στις γυναίκες, ας ξεκινήσουμε με μία συνταγή για να περνάμε την ώρα μας. Βέβαια την τελευταία φορά που ανήρτησα συνταγή, αυτή κατακεραυνώθηκε από τον κ. loytsos. Ας ελπίσουμε αυτή την φορά να έχουμε μεγαλύτερη επιτυχία ...

Fesengoun (το βασιλικό περσικό φαγητό)

Τι χρειαζόμαστε:

1/2 κιλό κρέας (ό,τι κρέας θέλετε)
1/2 κιλό καρύδια
χυμός από ένα λεμόνι
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
2 χούφτες σταφίδες

Πώς το κάνουμε:

Βάζετε τα καρύδια στο μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν πολύ πολύ ψιλά, σαν σκόνη.
Τα ρίχνετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο περίπου το διπλάσιο απο το ύψος των καρυδιών.
Ρίχνετε μέσα τον πελτέ και το χυμό λεμονιού.
Βράζετε όλα τα παραπάνω για 5-10 λεπτάκια.
Στη συνέχεια, και ενώ βράζουν ρίχνετε μέσα το κρέας, προσθέτετε λίγο αλάτι και χαμηλώνετε τη φωτιά αφήνοντας να σιγοβράσει για αρκετή ώρα.
10 λεπτά πριν το σβήσετε ρίχνετε μεσα τις σταφίδες.
Αν όταν το σβήσετε σας φανεί λίγο "νερουλό" μην ανησυχήσετε! Όσο κρυώνει, δένει και η τελική όψη της σάλτσας δεν είναι τελείως σφιχτή.
Σερβίρετε βάζοντας ρύζι (μπασμάτι κατα προτίμηση) στο πιάτο και ρίχνοντας από πάνω το κρέας με τη σάλτσα του ώστε να "ποτίσει" λιγάκι το ρύζι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το κρέας που προτείνεται για τη συνταγή είναι κρέας από πουλερικά όπως γαλοπούλα ή κοτόπουλο σε μπούτι ή κομμάτια και επίσης γίνεται εξαιρετικό με κρεας κυνηγιού, πχ λαγός ή κουνέλι. Φτιάχνεται όμως κάλλιστα με οποιοδήποτε άλλο κρέας και γίνεται πολύ νόστιμο. Αυτό που χρειάζεται είναι το κρέας να σιγοβράζει για πολλή ώρα, όσο περισσότερο, τόσο πιο καλά. Ενδεικτικά, μισό κιλο κοτόπουλο σε κομματάκια εγω τα βράζω πάνω από μία ώρα. Όσο θα βράζει θα δείτε το λάδι από τα καρύδια να ανεβαίνει πάνω, αυτο είναι που νοστιμίζει το φαγητό.

Η αυθεντική συνταγή δεν έχει πελτέ ντομάτας, αλλά πάστα απο άγρια ροδιά, όμως επειδή εγω δεν έβρισκα, η φίλη μου μου είπε πως μπορώ να το αντικαταστήσω άνετα. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος-α διαθέτει!

Και ένα τελευταίο μυστικό: το φαγητό αυτό αφού κρυώσει καλό είναι να μην ξαναζεσταθεί γιατι "κόβει" και αλλοιώνεται ελαφρώς η γεύση του. Εάν θέλετε να το φάτε την επόμενη μέρα ζεστάνετε απλά καλά το ρύζι ή ό,τι άλλο το συνοδεύει. Διατηρείται όμως για μέρες στο ψυγείο χωρίς να χαλάσει, μιας που το προστατεύει το δικό του λάδι, αυτό που έχουν "βγάλει" τα καρύδια.

Tricksters, magicians will show you all that's real
Careless jugglers, snakecharmers by your trail
Ναι μας μπαλαμούτιασε ότι θα φάμε και μετά έβαζε κάτι φωτογραφίες με γριές :confused:
Θα πάω στο νήμα του Ζέμπου που έχει φαγητά.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.816
Πόντοι
6.236

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.353
Πόντοι
12.946
Από αυτήν να πάρει μαθήματα η Λολίτα...
Κύριε Τζόνυ αυτές παίζουν μπάλα στο ινστα και ονλυ φανς.
Σε μπουρδελοσαη μόνο πουτανιάρηδες θα βρει,
οπότε άμα θέλει να γράφει κάτι έχει καλώς.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.943
Πόντοι
25.036
Κύριε Τζόνυ αυτές παίζουν μπάλα στο ινστα και ονλυ φανς.
Σε μπουρδελοσαη μόνο πουτανιάρηδες θα βρει,
οπότε άμα θέλει να γράφει κάτι έχει καλώς.
Ε ναι φυσικά... Περί αυτού πρόκειται, εδώ μόνο για χαβαλέ είναι να μπαίνει και εντάξει... σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις... Αλλά αν θα μου ζητούσε την συμβουλή μου, θα της έλεγα να πηγαίνει 2-3 φορές την εβδομάδα προς ΒΠ μεριά να τσαρκάρει στα μπαράκια και αργά η γρήγορα κάτι θα βρεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom