Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 93
- Like
- 19.738
- Πόντοι
- 26.236
Και επειδή είναι Παρασκευή και έρχεται τρελό ΣΚ πάρτε και μια ακόμη δώρο
ΩωώωΚαλημέρα αγαπημένοι μου γλυκοτσούτσουνοι εεεεμμ μικροτσούτσουνοι ήθελα να πω...
Jimmy, πού χάθηκες; Ερωτεύτηκες, ε;Χαχα μπα Αρίσταρχος για δύο πράγματα είμαι σίγουρος στη ζωή μου - πρώτον ότι θα πεθάνω αρσενικό και δεύτερο ότι κάποια στιγμή θα πεθάνω όλα τα όλα παίζονται - εν τω μεταξυ τι χορός εκατομμυρίων είναι αυτός με το ουκρανικό προσωπικό - επιδοτούνται οι επιχειρήσεις όταν προσλαμβάνουμε Ουκρανούς- τα γραφεία που τους φέρνουν παιρνούν ένα ποσοστό από τον μηνιαίο μισθό τούς και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε
Μπα Ωρίων που καιρός για έρωτες - δουλειά δωμάτιο είναι όλη μου η ζωή άντε και στο ενδιάμεσο καμία χυλοπίταJimmy, πού χάθηκες; Ερωτεύτηκες, ε;
SennieeeeeeeΚαλημέρα σοφοί γέροντες...
Από τους καλύτερους
Αγαπημένος καλλιτέχνης, ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερους τέτοιους...Και μένα!
Ιδιοφυΐα, αρέσει δεν αρέσει η μουσική τουΑγαπημένος καλλιτέχνης, ο κόσμος μας χρειάζεται περισσότερους τέτοιους...
I'm an alligator
I'm a mama-papa comin' for you
I'm the space invader
I'll be a rock 'n' rollin' bitch for you
Παρηγορησου..κι εγώ όλο χυλοπιτες εισπράττω..Μπα Ωρίων που καιρός για έρωτες - δουλειά δωμάτιο είναι όλη μου η ζωή άντε και στο ενδιάμεσο καμία χυλοπίτα
Μπρο αυτό το forum κοντευει σχεδόν μια δεκαετία και ακόμα απαντάς και είσαι ενεργός σε αυτό είσαι θρύλοςΚαλημέρα και υπάγω.