rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.353
- Πόντοι
- 12.946
Ανοίξτε νέο τόπικ εντός του bou..Ναι, αλλά γκόμενα που θα βρούμε?
Δίκιο έχετε αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου αρέσουν μόνο οι μηχανόβιεςΑνοίξτε νέο τόπικ εντός του bou..
Με τίτλο.. Αναζήτηση γκόμενας.
Όλο κ κάτι θα γενή αγαπητέ.
Μα αυτό ακριβώς θα ζητήσετε... Και να ξέρετε ότι οι πιθανότητες θα είναι μεγάλες και προσδόκιμες διότι θα αναφέρεστε σε μία εξειδικευμένη αναζήτηση γκόμενας..Δίκιο έχετε αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου αρέσουν μόνο οι μηχανόβιες
και το βρίσκω λίγο δύσκολο να βοηθήσουν τη δική μου περίπτωση
Μα αυτό ακριβώς θα ζητήσετε... Και να ξέρετε ότι οι πιθανότητες θα είναι μεγάλες και προσδόκιμες διότι θα αναφέρεστε σε μία εξειδικευμένη αναζήτηση γκόμενας..
Φεύ + φεύ = point ????
Κι εμένα μου αρέσουν οι μηχανόβιες! Ημουν κάποτε με μια κοπέλα αλλά σε βάθος χρόνου απεδείχθη πως δεν είχε σώας τα φρένας (όχι της μηχανής)Δίκιο έχετε αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου αρέσουν μόνο οι μηχανόβιες
και το βρίσκω λίγο δύσκολο να βοηθήσουν τη δική μου περίπτωση
Καλημέρα, έτσι όπως τα λέτε είναιΚι εμένα μου αρέσουν οι μηχανόβιες! Ημουν κάποτε με μια κοπέλα αλλά σε βάθος χρόνου απεδείχθη πως δεν είχε σώας τα φρένας (όχι της μηχανής)
Εύστοχη ανάλυσης! Πάντως σκεφτείτε το, δεν είναι κακή ιδέα η τακτικές επισκέψεις στον οίκο του Θεού τούτες τις ημέρες! ΚαλημέραΚαλημέρα, έτσι όπως τα λέτε είναι
μυξιαρικο..μπλιαξΚαλημέρα στην ομήγυρη...
Νηστεία από αύριο, σήμερα:
Ρε σι αφταεινε γιατονκιρι διξιγορο που πιγε στο καντίνα τουθρουλι κεβεφαγε καλαμακικοτο αλμιρο γιατιιτανε ο ταμιαστουκοματος για ναρτρισι τον ισσπραξι γιατιικιρια που ινετιοκλεβι αποτοταμιο.
φευ εις την νεολαιαν αφελων