Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Γελάτε κ. Μπλιζαρντ, αλλά αν σας έπνιγαν τα πλοκάμια, θα λέγατε άλλαΦοβερό σχόλιο!
Έτσι ακριβώς!!!
Γελάτε κ. Μπλιζαρντ, αλλά αν σας έπνιγαν τα πλοκάμια, θα λέγατε άλλαΦοβερό σχόλιο!
Έτσι ακριβώς!!!
Μην ανησυχείτε, ο μπαμπάς μου αγόρασε ένα κινητό τώρα που πηγαίνω στο σχολείο και μπαίνω στο bou και από αυτό.Ναι αλλά ο μέλλων Μαρκόνης είναι ακόμη εδώ και όχι πάνω στο σχολικό λεωφορείο.
Έτσι όπως πάει, θα στείλει το πρώτο σήμα του γύρω στο 7.543 μ.Χ.
Τι δορυφορικά;@Ωρίων , σίγουρα έχει αργήσει ο καθηγητής της πρώτης ώρας που διδάσκει "νέα δορυφορικά σύστημα επικοινωνίας", έτσι δεν είναι;
Δεν υπάρχουν πλοκάμια πλέον.Γελάτε κ. Μπλιζαρντ, αλλά αν σας έπνιγαν τα πλοκάμια, θα λέγατε άλλα
"Διαμάντια 'τα κομμάτια που βρίσκεις...!Greensleeves.
Υπέροχο, παραδοσιακό, μεσαιωνικό, Αγγλικό τραγούδι.
Δεν είναι σίγουρο για τα ποια είναι η Lady Greensleeves.
H επικρατέστερη ερμηνεία είναι ότι το τραγούδι αυτό αναφέρεται στον έρωτα πελάτη με εργαζόμενη. Εκείνο την εποχή [κατά την ερμηνεία αυτή] οι συνευρέσεις γίνονταν στην ύπαιθρο και γι΄ αυτό τα μανίκια από τα φορέματα των εργαζομένων ήταν πράσινα από το γρασίδι [England = green and pleasant land].
Το βάζω με τα λόγια του στο βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι οι στίχοι αυτοί ταιριάζουν με την παραπάνω ερμηνεία αρκεί κάποιος να ξέρει τα σχετικά με το γρασίδι ...
Στο ορυχείο μέρα νύχτα σκάβει!!"Διαμάντια 'τα κομμάτια που βρίσκεις...!
Μην πειράζετε τον γλυκούλη μωρε!!!Στο ορυχείο μέρα νύχτα σκάβει!!
Να του στείλεις μια ανθοδέσμη και ένα κουτί γλυκάΜην πειράζετε τον γλυκούλη μωρε!!!
Ουτε γλυκοτσουτσουνος δεν ειναι ...Μην πειράζετε τον γλυκούλη μωρε!!!
Ωωωωω..Ουτε γλυκοτσουτσουνος δεν ειναι ...
ασε μας κουκλιτσα μου με αυτον που εχουμε μπλεξει ...
case study της ψυχιατρικης ειναι
καλα ενταξειΩωωωω..
Ερωτιάρης είναι καλε χαχαχαχα!!
Βλέπετε, κυρία, το bullying που δέχεται ο υπερήλικας, ασθενής και αδύναμος Νηματοθέτης τούτος καθημερινά και από πολλούς;;;Μην πειράζετε τον γλυκούλη μωρε!!!
Βλέπετε, κυρία, το bullying που δέχεται ο υπερήλικας, ασθενής και αδύναμος Νηματοθέτης τούτος καθημερινά και από πολλούς;;;
Πώς πήγε σήμερα μικρέ; ήσουν κινητικός στην τάξη; σήκωνες το χέρι σου; ζήτησες να σου αναθέσουν κάποια εργασία; Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσίασες καθηγητές αλλά και συμμαθητές!Μην ανησυχείτε, ο μπαμπάς μου αγόρασε ένα κινητό τώρα που πηγαίνω στο σχολείο και μπαίνω στο bou και από αυτό.
Τι δορυφορικά;
Για την ώρα, μαθαίνω τα συστήματα του κυλικείου. Πίνω καφέ και τρώω τυρόπιτα με κάτι συμμαθητές μου. Φαίνονται καλά παιδιά.
Αρισταρχε σου λυση 2 σε 1Λοιπόν μπαίνω στη χρονοκαψουλα του Τέσλα..
Εις το επαναεπικοινωνειν..
Αντίο φίλοι και γνωστοί πάω απόψε στου Ψυρρή
Γεια σας
Γεια σου αγαπητέ Ωρίων
Φεύγω
Σε ένα μήνα πάλι
Χαιρετώ!
Δε ζήτησα να μου αναθέσουν κάποια εργασία - δεν είμαι γλείφτης εγώ.Πώς πήγε σήμερα μικρέ; ήσουν κινητικός στην τάξη; σήκωνες το χέρι σου; ζήτησες να σου αναθέσουν κάποια εργασία; Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσίασες καθηγητές αλλά και συμμαθητές!