NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Παιδί μου!
Παιδί μου!
θειε ΜΟΥ!Παιδί μου!
Η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι;;;
Τι κάνει αυτό το αγόρι ο Nick trive είναι καλά ης την υγεία του ;Κοιτάτε , η συγκεκριμένη ερώτηση έχει γίνει στην πρώτη σελίδα του νήματος από τον αδελφό του νηματοθέτη κ nick trive (η ταρίφας ή τρίτο πόδι) και έχει απαντηθεί από τον νηματοθέτη.
θα σας παρέπεμπα εκεί αλλά μιας και ο νηματοθέτης γράφει πια με τον λογαριασμό του κου nick trive (αφου του άλλαξε όνομα και avatar) θα νομίζετε ότι βλέπετε ταινία του Ταραντίνο.
Να το πω πιο λαϊκά ο νηματοθέτης τα έκανε σαν την μούρη του μιας και γαμήθηκε να διαγράψει το αρχικό του προφίλ
Κλαιω..............απο συγκινησηθειε ΜΟΥ!
Γνωρίζεστε?Τι κάνει αυτό το αγόρι ο Nick trive είναι καλά ης την υγεία του ;
τυπε ειναι το στυλ σεσκουλα για να γεμισει το χρονο του ποστάρει μπακ του μπακ ερήμηνΓνωρίζεστε?
Από το 2012 όταν είχα άλλο λογαριασμό με ,nick nameΓνωρίζεστε?
Μα ο Ταριφας ειχε φτιαξει λογαριασμο το 2014Από το 2012 όταν είχα άλλο λογαριασμό με ,nick name
Τότε γέροντα κάνω λάθος ήταν το 2014 πολλά τά χρόνια ,δεν θυμάμαι αλλά κάπου εκεί ήτανΜα ο Ταριφας ειχε φτιαξει λογαριασμο το 2014
Γέροντας κι' εσύ δλδ...Τότε γέροντα κάνω λάθος ήταν το 2014 πολλά τά χρόνια ,δεν θυμάμαι αλλά κάπου εκεί ήταν
Όχι ρε εγώ δεν είμαι γέροντας ούτε ήταν αυτό το πρώτο νικ ,τι έφαγες?Γέροντας κι' εσύ δλδ...
Πράσσος ήταν το πρώτο νικ?
Μπιφτέκια και πεπόνιΌχι ρε εγώ δεν είμαι γέροντας ούτε ήταν αυτό το πρώτο νικ ,τι έφαγες?
ΟχιΜήπως ήταν Λάχανος?
Θυμάμαι πάντως που είχε έρωτα με την Βαλέρια η Βερόνικα κάπως έτσι λεγόταν αυτή Ρωσίδα αν θυμάμαι καλά
Δεν μου εχει πει τιποτα το μαλακισμενοΔεν είχε έρωτα με την Βαλέρια, η Βαλέρια είχε έρωτα με τον Nick
Αποκλείεται!Δεν μου εχει πει τιποτα το μαλακισμενο
Ναι πράγματι από της καλύτερεςΑποκλείεται!
Πάντως ήταν εκπληκτικά όμορφο cg…