Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.947
- Πόντοι
- 2.586
Μετα σου λενε φταιει ο βιαστης !!!
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
Μετα σου λενε φταιει ο βιαστης !!!
Ετσι και βαλουμε το Τζιμη ανακριτη ,,τη μαμησαμεΑγαπητέ κύριε Κωλο-γερε εγώ προτείνω να αναλάβετε εσείς το νήμα ως εκ των παλαιοτέρων αξιότιμων μελών και να ορίσετε εσείς αντικαταστάτη του κύριου Popov στο ρόλο του ανακριτή.
Θα μπορούσατε να ορίσετε τον φίλο σας κύριο Τζίμη ως ανακριτή, εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, αρκεί να μην μας πετάξει έξω εκ του νήματος.
Έτσι θα υπάρχει μια συνέχεια στο νήμα σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο.
Εσείς κύριε συνεχίστε να μας εφοδιάζετε με νωπά μουνάκια
Δυστυχως δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση, τωρα, γι αυτο το δυσκολο εγχειρημα. Ισως αργοτερα.Αγαπητέ κύριε Κωλο-γερε εγώ προτείνω να αναλάβετε εσείς το νήμα ως εκ των παλαιοτέρων αξιότιμων μελών και να ορίσετε εσείς αντικαταστάτη του κύριου Popov στο ρόλο του ανακριτή.
Θα μπορούσατε να ορίσετε τον φίλο σας κύριο Τζίμη ως ανακριτή, εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, αρκεί να μη μας πετάξει έξω εκ του νήματος ...
Έτσι θα υπάρχει μια συνέχεια στο νήμα σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική περίοδο.
Ετσι και βαλουμε το Τζιμη ανακριτη ,,τη μαμησαμε
Αυτος θα βαζει στο νημα ολους τους 20+ και ολα τα μυξιαρικα
Εγω λεω να γινεται αποδοχή εισδοχής στο νημα μεσω taxis net με επισυναψη ΑΜΚΑ
Δυστυχως δεν ειμαι στην καλυτερη μου φαση, τωρα, γι αυτο το δυσκολο εγχειρημα. Ισως αργοτερα.
Σήμερα δεν πήγα γιά ΠΣΑΡΕΜΑ.Πσααααρααααά μου.
Που είναι τα ψάρια ???
Ελπίζω τουλάχιστον να τον σφυρίξατε γιατί εμείς έχουμε κάτι χρόνιαΣήμερα δεν πήγα γιά ΠΣΑΡΕΜΑ.
Ελπίζω τουλάχιστον να τον σφυρίξατε γιατί εμείς έχουμε κάτι χρόνια
Ελπίζω τουλάχιστον να τον σφυρίξατε γιατί εμείς έχουμε κάτι χρόνια
Η κριτική «Make love not war” είναι από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να φανταστώ;;Ελπίζω τουλάχιστον να τον σφυρίξατε γιατί εμείς έχουμε κάτι χρόνια
Ίσα..ρε...σουπιαααα.....Ελπίζω τουλάχιστον να τον σφυρίξατε γιατί εμείς έχουμε κάτι χρόνια
να μας λείπει το βύσσινοKαλημέρα σας,
Εναλλακτική ομορφιά...
Εμένα μου αρέσει …να μας λείπει το βύσσινο
Μην αρχίσουμε τα καλά του bliz
Δεν είστε μερακλής κύριε!να μας λείπει το βύσσινο
Μην αρχίσουμε τα καλά του bliz