rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.345
- Πόντοι
- 12.946
και το τελευταίο για σήμερα λόγω καιρού
Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί…Καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι μας ,
Να τελειώσει ο πόλεμος ,
Nα καλοκαιριάσει ,
Nα πέσει η βενζίνη στο 0,30€/ltr & τα κρούσματα στο 0 ,
Να επιστρέψουν οι αποχωρήσαντες ( @vltepdr , τουλάχιστον ) ,
Να κατέβει στην Αθήνα ο @Jim25jim & να πάμε όλοι μαζί πάλι να μας φάνε τα 10ευρα
Να δούμε μία άσπρη μέρα τέλος πάντων.. .
υ.γ. : Να πάψει να υπάρχει ησυχία " από την μέση και κάτω " που λέει κι ο @Zebu !!!
ΚαλημέραΧαίρεται κύριοι. Με αφορμή το τελευταίο τραγούδι των Rammstein, Zeit (χρόνος) αλλά και τα νέα για τον νηματοθέτη, τα οποία πληροφορήθηκα μόλις σήμερα, σκέφτηκα να σας γράψω δυο κουβέντες παρά την κούραση και την έλλειψη ενέργειας. Ο χρόνος ως έννοια με συνεπαίρνει ακόμη και σήμερα, ίσως τώρα περισσότερο από παλιά αφού πλέον έχω πολύ περισσότερο παρελθόν από μέλλον. Βέβαια οι φιλόσοφοι αμφισβητούν την έννοια του χρόνου με τη μορφή που του έχουμε προσδώσει εμείς για την εξυπηρέτηση μας. Οι σύγχρονοι φιλόσοφοι τείνουν να αμφισβητούν την ύπαρξη του παρελθόντος και του μέλλοντος και ισχυρίζονται πως υπάρχει μόνο το παρόν, ο χωροχρόνος στον οποίο βρισκόμαστε... Ο Αλβέρτος μάλλον θα μειδιά από τον χωροχρόνο στον οποίο βρίσκεται αν μου επιτρέπετε την ποιητική παραβολή γιατί δεν πιστεύω σε τίποτα υπέργειο ή υπόγειο. Απλά μερικές φορές με καταλαμβάνει η μελαγχολία, όταν σκέφτομαι πόσα καλοκαίρια μου απομένουν, πόσα ταξίδια μπορώ να σκαρφιστώ ως άλλος Οδυσσέας, πόσα ουρί θα μπορέσω να γευτώ πριν το πλήρωμα του Χρόνου...
Ας σκεπάσει η νύχτα με ευγένεια τον κόσμο και ιδιαίτερα όλους όσους δοκιμάζονται σκληρά από τη ματαιότητα και τη μικρότητα του ανθρώπινου νου.
Kαι να αισθανονται και περηφανοι γι αυτο; Μονο κατι κωλο-γεροι που τα μονα εργαλεια που τους απεμειναν, ειναι η γλωσσα και τα δακτυλα.Καλημέρα
πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα τους επιτρέψει ο υπέρμετρος εγωισμός τους να παραδεχτούν ότι έχουν μικρά "προσόντα"
Εσείς τα λέτε αυτά?Kαι να αισθανονται και περηφανοι γι αυτο; Μονο κατι κωλο-γεροι που τα μονα εργαλεια που τους απεμειναν, ειναι η γλωσσα και τα δακτυλα.