Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Ε κανενα στα μουλωχτά θα πέσειΔηλαδή θα αρτύσουμε ξανά την Κυριακή του Πάσχα;
Ε κανενα στα μουλωχτά θα πέσειΔηλαδή θα αρτύσουμε ξανά την Κυριακή του Πάσχα;
Πήρατε κυριε πήρατεΞαναθέλω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θέλω.
Ακριβως. Δεν υπαρχουν πλεον αλλα να παω.Δεν έχει αφήσει και κανένα χωρίς να το μαγαρίσει.
Δεν υπάρχουν πλέον άλλα.......Φευ
Δεν έχει αφήσει και κανένα χωρίς να το μαγαρίσει.
Δεν υπάρχουν πλέον άλλα.......Φευ
Οταν σου λέω ιδρυτής,να με ακούς.
Μέγας χορηγός δηλαδη?
Δεν καταλαβαινεις. Δεν υπαρχει καινουργιο αιμα.
Μέγας χορηγός δηλαδη?
Δεν θέλω.
Δεν καταλαβαινεις. Δεν υπαρχει καινουργιο αιμα.
Εσυ; Ακομα στο νησι εισαι;
Εχω μια φίλη από την Υπερδνειστερια και τη βλέπω να μου «φορτώνεται»Δεν καταλαβαινεις. Δεν υπαρχει καινουργιο αιμα.
Ναι ανεβαίνω στα τέλη του μηνός και παω για αρραβώνες απευθείαςΕσυ; Ακομα στο νησι εισαι;
Την κουμπαρα ποτε θα μας την γνωρισεις;Ναι ανεβαίνω στα τέλη του μηνός και παω για αρραβώνες απευθείας
Θα εχω μια μερα να μου δώσετε της ευχή σας
Στειλε την στο νησι. Θα την.....βολεψουμε καπου.Εχω μια φίλη από την Υπερδνειστερια και τη βλέπω να μου «φορτώνεται»
Θες να στη στείλω πακέτο; Φρέσκο αίμα 37-40
Ε σιγά σιγά μην νομίζει ότι τρελαίνομαστε και να την νυμφευτούμεΤην κουμπαρα ποτε θα μας την γνωρισεις;
Καλή ιδέα εκεί θα στη στείλωΣτειλε την στο νησι. Θα την.....βολεψουμε καπου.
Ο ταριφας gamietaiΕ σιγά σιγά μην νομίζει ότι τρελαίνομαστε και να την νυμφευτούμε
Λαου λαου θα σας εμφανίζω…
Τον έτερο κουμπάρο τον έχει γνωρισει πάντως
Μας έταξε ότι θα μας πάει με το τρίκυκλο στην εκκλησίαΟ ταριφας gamietai
Εισαι καλα;;;;;;;;;;;;; Θα στην ξεσκισει την φρεγατα και θα μπαζει νερα απο παντου.Μας έταξε ότι θα μας πάει με το τρίκυκλο στην εκκλησία
Θα τον εχω υπό αυστηρή επιτήρησηΕισαι καλα;;;;;;;;;;;;; Θα στην ξεσκισει την φρεγατα και θα μπαζει νερα απο παντου.
Καλα. Θα περασω αυτη την εβδομαδα απο την πιατσα και θα του σκασω τα λαστιχα απο το τρικυκλο να μην μπορει να ερθει.Ένα πάντως είναι σίγουρο…
Ότι απόψε θα γαμησω… δυο κουνούπια που μπούκαραν στο υπνοδωμάτιο μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα τον εχω υπό αυστηρή επιτήρηση
Καλα. Θα περασω αυτη την εβδομαδα απο την πιατσα και θα του σκασω τα λαστιχα απο το τρικυκλο να μην μπορει να ερθει.