Count Montechristo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα κύριοι. Αλήθεια, παντρεύεται ακόμη κόσμος στην εποχή μας; Βέβαια, για να υπάρχουν τόσα διαζύγια....
Δοκίμασα και τα Hermes καλά ήταν αλλά και τα Laduree είναι ίσης αξίας και πγιοτητας ?Ρε τσιπη ..ρε φραγκοφονία ..Ladure τρωει η πλεμπα και το ποπολο , Hermes δεν σου βγαινει ..???
Τοση προικα θα παρεις ...
Εγω λεω για το γλυκακι μας να παμε στο four seasons με τα ποδια ( απ το shangri la ) εχει ενα φανταστικο pastry chef
Γέροντες καλησπέρα σας.
One way ticket to the moon ...
Έχει ιδρυθεί imitation cabaret (κάτι σαν τα παπούτσια Adibas...) με χαμηλότερες τιμές; Μα τι άλλο θα βγάλουν αυτοί οι Κινέζοι...Το bachelor θα γίνει στο MOULIN ROUCE ?
Ο γάμος είναι το πρώτο βήμα για το διαζύγιο. Αν δεν παντρευτείς, δεν μπορείς να χωρίσεις.Καλησπέρα κύριοι. Αλήθεια, παντρεύεται ακόμη κόσμος στην εποχή μας; Βέβαια, για να υπάρχουν τόσα διαζύγια....
φεύ ....Ο γάμος είναι το πρώτο βήμα για το διαζύγιο. Αν δεν παντρευτείς, δεν μπορείς να χωρίσεις.
Ααααααα γιά τίς κυρίες μπορουμε ε??Αν τα καταφερω εχω βαλει ενα "διπλο" CG στο to do list
Διαβαζω υπερθετικα σχολια
Οχι, ηρθε στην Ταυλανδη για να παραλαβει το κουφαρι μου.Καλημέρα σας,
Ο Νικοτρίβης μετέτρεψε τον ταξί του σε τουκ-τουκ και μετακομίζει στην Ταυλάνδη γιατί εδώ δεν βγαίνει.
..
Καλημέρα σας,
Ο Κων έστριψε δια του αρραβώνος...
Ελπίζω ο αποχαιρετισμός να μην είναι του στυλ έχετε γεια βρυσούλες, όρη, βουνά, ραχούλεςΚαλημέρα σας,
Περονόσπορος έπεσε...
Ο νέος νηματοθέτης μας τελικώς δεν την γλύτωσε την εξορία, επιβεβαιώθηκε το όραμα που είχε δει ότι και καλά θα άρμεγε γλάρους στην νήσο Βράνγκελ μακρυά από τα εγκόσμια.
Ο κ. Τζιμ κάνει προπόνηση το γαμπριάτικο, φευφευ!
Οι παλιοί μπαίνουν μόνο να μας αποχαιρετήσουν...
Τον κ. Σπι τον πείραξε η πολλή βύνη.
Ο Ζεμπού βόσκει σ' άλλα λιβάδια.
Ο καπνέμπορας επιθεωρεί τα νεοαφειχθέντα του χαρέμια.
Ο Νικοτρίβης μετέτρεψε τον ταξί του σε τουκ-τουκ και μετακομίζει στην Ταυλάνδη γιατί εδώ δεν βγαίνει.
Ο Κων έστριψε δια του αρραβώνος...
Τον Κων αφήσε τον στην ησυχία του καλύτερα, όποτε μπει βαράει λαικ στο γάμο του καραγκιοζη
Κανονισε να ειναι VIP ο γαμος, να την μπουμε στο αγλαισμα.Καραγκιοζη;;
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα καραγκιοζη γιατί εγώ παντρεύομαι
Ελπίζω να μην φάμε πάλι τα ψίχουλα που ΔΕΝ μας κέρναγε το αγλάισμα ,Κανονισε να ειναι VIP ο γαμος, να την μπουμε στο αγλαισμα.
Καμιά σχέση , ξέρει ο ίδιος γιατί το λέωΚαραγκιοζη;;
Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα καραγκιοζη γιατί εγώ παντρεύομαι
Μην μιλαμε τωρα για σουβλες και κοκορετσια στον Τζιμη. Θα μας σουβλισει με την σουβλα του.Ελπίζω να μην φάμε πάλι τα ψίχουλα που ΔΕΝ μας κέρναγε το αγλάισμα ,
γάμος χωρίς σούβλες και κοκορέτσια δεν γίνεται