κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Το νικ Τζιμ25Τζιμ ειναι απο την Συρο. Ο Τζιμακος τωρα ειναι απο εκει που ξερουμε.Σύρο?
Πιο κάτω δεν είναι??
Το νικ Τζιμ25Τζιμ ειναι απο την Συρο. Ο Τζιμακος τωρα ειναι απο εκει που ξερουμε.Σύρο?
Πιο κάτω δεν είναι??
Πρόλαβες και μπήκες όταν τα μυαλά ήταν ακόμα στη θέση τους. όπως και ο Λατίνος και ο Σπίπης. Μετά το γυρίσαμε στην Αριστοκρατία και στην χλιδή και ότι αυτό είναι ΤΟ ΝΗΜΑ. Σαν να ακούς Ολυμπιακό άρρωστο-μαλάκα να σου απαντάει σε σχετική ερώτηση, στην Ελλάδα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι άλλοι.Έστω κι αν "ξόφαλτσα" υπήρξα μέλος,
Το νήμα ξεκίνησε από πριν, ανοίξει από ολόκληρο στρατό, όχι απλά ομάδα. Είχε και Αριστοκράτες είχε και λιμανίσιους και πήγαινε κόσα, που λένε στο χωριό μου.Εν τάχει, το νήμα ξεκινησε και σταθεροποιήθηκε από μια ομαδα αξιόλογων ατόμων
Όχι νέα αρχή. Αρχίδια.Άποψή μου μπορεί να γινει η νεα αρχή.
Παρε και τους δυοΔεν ξερω αν θα ερθω με εισαγγελεα, η, με ανακριτη
Δύσκολη επιλογή έχεις... Υπόψιν, η μια σου έχει τάξει ότι θα στα κόψει.«Από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημα νου»
Ρε για τον κωλογερακο μιλαωΔύσκολη επιλογή έχεις... Υπόψιν, η μια σου έχει τάξει ότι θα στα κόψει.
Γάμος χωρίς μπάτσελορ δεν γίνεται.Καλημέρα σας,
Θα καλέσετε και τις γνωστές για το μπάτσελορ?
ΚαλημεραΚαλημέρα σας,
Θα καλέσετε και τις γνωστές για το μπάτσελορ?
Γάμος χωρίς μπάτσελορ δεν γίνεται.
Καλημέρα κι από εμένα.
Αν φέρεις ασιατομουνες θα σου συγχωρήσω το ότι δεν με πήρες μαζίΓάμος χωρίς μπάτσελορ δεν γίνεται.
Καλημέρα κι από εμένα.
Σωτήρας σου είμαι. Σωτήρας σου.Αν φέρεις ασιατομουνες θα σου συγχωρήσω το ότι δεν με πήρες μαζί
Έχεις τίποτα καλό προς τα κειθε;Καλημερούδια...
Τι βλέπουν τα ματάκια μου......Γάμος έρχεται.......
Μισό.....να βάλω την δεύτερη δεξαμενή βενζίνης στο τρίκυκλο γιατί το Παρίσι είναι κομματάκι μακριά...
Ρε θα πάρω τον mindreader και θα πάω για να σκάσεις.Σωτήρας σου είμαι. Σωτήρας σου.
Who is πλέμπα....Όχι νέα αρχή. Αρχίδια.
Ο Νηματοθέτης, ΑΝ διαγράψει λογαριασμό, πρώτα θα έχει κλειδώσει το νήμα. Σιγά μην το αφήσει στην πλέμπα.
Καλημέρα!
Κάτι καλά παιδιά, δεν τα ξέρεις.Who is πλέμπα....
Καλημέρα...
Ολο και κάτι θα βρεθεί στο διάβα μας....Έχεις τίποτα καλό προς τα κειθε;
Ααααα.....καλά.....εγώ θα πάρω την αριστοκράτισσα....Κάτι καλά παιδιά, δεν τα ξέρεις.
Άντε να έρθω γιατι μετα πρέπει να κάνω κρατεί μασω χρήμα για τον γάμο. Δώρο, κοστούμι, λεφτά για το ταξίδι, ξενοδοχείο, ξέρεις....Ολο και κάτι θα βρεθεί στο διάβα μας....
Κάθε πόλη και καημός....
Ο Mind είναι ο καλύτερος για να σε μυήσει στα κόλπα γιατί μετά θα σου βρει "σλαβικό" αντίδοτο για να συνέλθεις από τα μάγια των μαγισσών τής Ταυλανδης.Ρε θα πάρω τον mindreader και θα πάω για να σκάσεις.