Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Και για αυτό ευθυνομαστε εμείς, τα παλαιότερα μέλη, μη εξαιρουμένου του εαυτού μου, ίσως με μεγαλύτερο βαθμό ευθύνης από κάποια άλλα μέλη.
Μεγάλο ρόλο, επίσης, στην ακροαματικοτα αυτού του νήματος είχε παίξει και η συμμετοχή του νικ Εριναλ. Από την εποχή πού το συγκεκριμένο νικ άρχισε να απέχει από το νήμα, άρχισε και η οποια παρακμή του.
Mην ξεχνάμε και το νικ Ρεγκίνα Λούκου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.455
Πόντοι
25.467
Λάικ και πάλι λάικ γιατί αυτό ισχύει μερικές φορές. Αλλά όχι εν προκειμένω. Άγιε, μπορεί να είσθε ένας ζηλιάρης γεροπαράξενος εμπαθής βετεράνος της ζωής και του ιστοτόπου αυτού, αλλά για κάποιο λόγο μου είσθε συμπαθής. Γνωρίζω δε καλώς ότι είμαι ο e-υιός που πάντα ευχόσαστε να είχατε!

Θα επισκεφτώ και πάλι το νήμα αύριο είτε για να δημοσιεύσω το διάταγμα με το οποίο θα δρομολογούνται καταστατικές εξελίξεις είτε για να κηρύξω νέο τριήμερο πένθος εάν ο sir Blizardeye αποφασίσει να διακοσμίσει το πάτωμα της επαύλεώς του με τα εντόσθιά του - οπότε το διάταγμα θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

Με το διάταγμα θα σας ανακοινώσω και τις προσωπικές μου αποφάσεις τηρώντας την παράδοση της "αυτοκαταδόσεως".
Καταδότες δεν υπήρξαμε ποτέ. Αυτοσαρκαζόμενοι ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε.

Θα τα πούμε αύριο.

Αν θέλετε πάντως να αποτρέψετε τον κ. νηματοθέτη, από τον να πράξει το απονενοημένο, μπορώ να σας πω τον τρόπο. Αρκεί να ρωτήσετε. :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Mην ξεχνάμε και το νικ Ρεγκίνα Λούκου.
Ναι, η κυρια Ρεγκινα, μια πραγματικη κυρια, οπως βεβαια και η Εριναλ. Ειχα προσεξει ομως οτι λογκαριζε, οταν και καποιο αλλο αξιολογοτατο μελος του νηματος, ποσταριζε εδω.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
.Αν θέλετε πάντως να αποτρέψετε τον κ. νηματοθέτη, από τον να πράξει το απονενοημένο, μπορώ να σας πω τον τρόπο. Αρκεί να ρωτήσετε. :)
Έκανα την προσπάθειά μου με 2 προσωπικά μηνύματα και με 3-4 δημόσιες αναρτήσεις τους τελευταίους 2 μήνες. Εάν ο προϊστορικός νηματοθέτης μας επιθυμεί αληθώς να γίνει αυτόχειρας, ακολουθώντας τον αγαπημένο του/μου Popov, ας το κάνει, Τέτοιους άνδρες δεν πρέπει να τους πιέζει κανείς.

Είπα όσα είχα να πω σήμερα. Εγώ θέλω Popov και εάν ήταν στο χέρι μου, σε περίπτωση που πραγματικά ο Blizardeye εγκαταλείψει το νήμα ή/και τον ιστότοπο αυτόν, τον Popov θα διάλεγα ως ηγέτη. Αλλά και εσείς Άγιε, είστε αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις μου.

Μείνετε συντονισμένοι. Έως τότε ελπίζω να πενθείτε και να μην τσιλιμπουρδίζετε ασκόπως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Ναι, η κυρια Ρεγκινα, μια πραγματικη κυρια, οπως βεβαια και η Εριναλ. Ειχα προσεξει ομως οτι λογκαριζε, οταν και καποιο αλλο αξιολογοτατο μελος του νηματος, ποσταριζε εδω.
Ευφυεστατο τρολ στο πνευμα του νηματος και Κυρια! Οπως και η παοκατζου.

Ασταδιαλα με συγκινησατε σκατοπαιδα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Αν θέλετε πάντως να αποτρέψετε τον κ. νηματοθέτη, από τον να πράξει το απονενοημένο, μπορώ να σας πω τον τρόπο. Αρκεί να ρωτήσετε. :)
Δεν υποχρέωση να ειπωθεί αυτό στα μέλη όχι με λεξιλόγιο ανοικτής γελοιοποιήσεως, αλλά με σοβαρότητα, ώσΔεντε να συμβαδίζουμε με την εμπιστοσύνη που έδειξε ο κύριος Μπλιτζ προς αυτούς.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
30 Απριλίου 2015 - 27 Φεβρουαρίου 2022.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά ποιο το νόημα ...;;;
Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ κ. popov υπέδειξε τον δρόμο.
Εμείς, οι παλιοί, δεν ανήκουμε πια εδώ.
Καλώς ή κακώς το site μας ξεπέρασε. Ή εμείς αφήσαμε αυτό να μας ξεπεράσει.
Σε λίγο θα είμαι ένας αριθμός για να κάνω συντροφιά στον αριθμό του κ. popov.
Όταν διάβασα για την αποχώρηση του κ. popov δάκρυσα. Μετά έκλαψα. Εκεί κατάλαβα ότι το Νήμα για εμάς, τους παλιούς, είχε τελειώσει. Ο κ. popov ήταν η συνείδηση του Νήματος.
Δεν έχει νόημα να είπω πολλά. Ίσως έπρεπε να φύγω όταν ο Δημήτρης, Sithlord, απεβίωσε. Δείλιασα τότε. Το σκέφτηκα. Δεν το τόλμησα. Λάθος μου ...

Άνοιξα αυτό το νήμα μετά από πολύ συζήτηση με την κα. Erinal και τον αδελφό μου, NICKTRIVE.
Με τον αδελφό μου έχουμε επικοινωνία και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε για πάντα.
Δεν ξέρω για την κα. Erinal ... Έχω πολύ καιρό να την συναντήσω. Πάνω από ένα χρόνο ... Ελπίζω να είναι καλά όπου έχει επιλέξει να βρίσκεται αφού η ίδια ορίζει την ζωή της και πάνω στην μοτοσυκλέτα της, ελεύθερη και αγέρωχη και υπερήφανη, να εορτάζει τις νίκες της ομάδας μας.
Τίποτε από αυτά που με στήριζαν παλιά δεν υπάρχει τώρα...

Ο κ. popov χρειάζεται παρέα εκεί που είναι σήμερα. Ήμασταν μαζί από παλιά.
Πάω να τον συναντήσω!
Δύο αριθμοί μαζί!!!

Σας ευχαριστώ όλους σας. Παλιούς και νέους.
Ο κύκλος έκλεισε.
Ένας αριθμός όπως και στα στρατόπεδα συγκέντωσης των Ναζί. Ποιος τους θυμάται σε προσωπικό επίπεδο;​
ΚΑΝΕΝΑΣ!

FAREWELL!
little-green-alien-waving-25277831.jpg

Ο αδερφος σας, και εξαιρετος κοινος μας φιλος, μου ειχε πει καποτε: Στο μπου. ζουμε μια παραλληλη ζωη και πραγματικοτητα. Την ζωη που ισως να θελαμε να ζησουμε στην πραγματικη πραγματικοτητα, προσθεσα εγω. Την ζωη που αναζητουμε, ματαιως, ειτε στα σκοτεινα δωματια των ηδονοτριβειων, ειτε στα παραβαρδαρεια ξενοδοχεια.
Και μεσα απο το μπου. μπορουμε αυτη την παραλληλη ζωη, να την μοιραζομαστε με αλλους, διαδυκτιακους η, πραγματικους φιλους, γιατι καλως η, κακως νιωθουμε αυτη την αναγκη. Φαινεται, και ευχομαι πραγματικα, μεσα απο την καρδια μου, να μην εχετε αυτην την αναγκη της παραλληλης ζωης, της αναζητησης ηδονων στα παραβαρδαρεια ξενοδοχεια, και να εχετε εκπληρωσει στην πραγματικη σας ζωη, οτι πραγματικα σας ικανοποιει.
Ενθυμουμαι ομως, στην ολιγολεπτη συναντηση που ειχαμε πριν απο 2 χρονια, τετοια περιπου εποχη, που μου ειχατε πει: "Ειναι μαρτυριο αυτο, που δεν προκειται να σταματησει ποτε (εννοωντας την αεναη αναζητηση σεξουαλικων και συναισθηματικων ηδονων).
Σας ευχομαι οτι καλυτερο, σε οτι και αν αποφασισετε.

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
33975E5A-47CE-4E29-9F09-A84F1C9DF356.jpeg

Είναι ωραία στο Παρίσι όταν πέφτει το γα…..σι ???
Τι εγινε ρε κουμπαρε; Οριστηκε ημερομηνια γαμου και εμενα δεν μου ειπες τιποτα; Για να παραγγειλω κουστουμι δηλ. :headbaning1:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Κύριοι, είπα νωρίτερα ότι αύριο Δευτέρα ή την Πέμπτη, θα εκδοθεί διάταγμα που θα θέσει σε κίνηση τις μέγιστες πολιτικές εξελίξεις. Αλλά δεν ημπορώ να περιμένω, ανυπομονώ κι ας έχουμε πένθος έως σήμερα τα μεσάνυχτα για μην ειπώ έως την Τετάρτη και έως ώρα 23.59.59".

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
(και τελευταίον)
Άρθρον 1:
Εάν ο κ. @blizardeye διαπράξει τελικώς σεπούκου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος για το νήμα και η e-κηδεία θα γίνει με τιμές νηματοθέτη (όπως ακριβώς και με τον αγαπημένο Popov) , θα διαρκέσει δε επί 72 ώρες. Εν τοιαύτη περιπτώσει θα του αφιέρωνα το Space Oddity παρά David Bowie.
Άρθρον 2:
Έχοντας λάβει υπόψη κάθε λέξη που γράψατε αλλά και από τη δική μου εμπειρία εις το Νήμα των νημάτων επί περίπου 10 μήνες, νομίζω πως η μόνη λύση είναι να κάνετε ό,τι σας έρθει , αρκεί να διασκεδάζετε και να κάνετε φιλίες. Εγώ γέλασα πολύ και έκανα νέους αξιόλογους φίλους. Αλλά εσείς όλο γκρινιάζετε και ενώ σας έφταιγε τάχα η επανάληψη είσθε κολλημένοι στο παρελθόν. Δεν σας μέμφομαι - κάθε άλλο. Γέροι είσθε όπως κι εγώ. Παραδίδω την εξουσία εις τον λαό!

Αιτιολογική έκθεσις
α) Χωρίς Blizardeye και Popov, χωρίς Popov και Blizardeye δεν έχει πλάκα.

β) Στην αρχαία Ιρλανδία, σε πολλές κοινότητες, εξέλεγαν ως αρχηγό τον πιο ανόητο ή τον πιο αντιπαθή. Μετά από ένα χρόνο ακριβώς τον εξόριζαν για πάντα από την κοινότητα και εξέλεγαν τον επόμενο. Η εξουσία δεν με μαγεύει. Προσπαθώ να μην με εξουσιάζουν και απεχθάνομαι να ασκώ εξουσίαν. Αν έπαιξα το ρόλο του υποδιοικητή για λίγο είναι επειδή ήθελα να προσπαθήσω να αποτρέψω τους δυο (υπό α') κυρίους να φύγουν. Αλλά απέτυχα παταγωδώς! Ο Popov μας άφησε μόνους μας και ο Blizardeye ακονίζει την μικρή κατάνα.
γ) Εγώ υπερήλικες φίλοι, δοκίμασα τον αγοραίο έρωτα πρώτη φορά προσφάτως, λίγο πριν εγγραφώ στον παρόντα ιστότοπο. Ο λόγος ήτο η μέγιστη απογοήτευση από καλλονή. Πάντοτε αγαπούσα με πάθος τις γυναίκες και γνώρισα, όπως όλοι, καλές και λιγότερο καλές. Κάθε φορά που έκλεινε ένα κεφάλαιο μού είχε απομείνει κάτι καλό. Πάντοτε εκτός από την τελευταία φορά που η απογοήτευση άλλαξε τελειωτικά το μυαλό μου ως προς την ποιότητα του είδους μας. Έτσι δοκίμασα τον αγοραίο έρωτα : προς απομυθοποίηση του μη αγοραίου. Πέρασα πάρα πολύ καλά σε αυτή την απρόσμενη για εμένα περιπέτεια και δεν μετανιώνω. Κάθε άλλο! Αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Εις το bou ένιωσα καλά, γέλασα, έκανα φίλους και τελικώς γιατρεύτηκα. Η συνέπεια της αποθεραπείας μου ήταν να ερωτευτώ ξανά...

Γι' αυτό ευχαριστώ τους Blizardeye και Popov για το νήμα και τους φίλους στην πραγματική πλέον ζωή: τον λατρεμένο @gauguin , τον φίλτατο @Constantinos27 τους αγαπητούς @Zebu , @rodriguez65 , @Karelis69 και @Jim25jim . Λυπάμαι που δεν γνώρισα τον κ. κωλόγερο, τον κ. Σπίπη, τον κ. Borbie, τον κ. Εκθκαλιμπερ Ρόδεθ Ράμπιτ, τον Νικ Τριβέ, τον εμμονικό με τον Βαντάμ κ. Τζων100 και αν ξεχνάω κάποιους είναι επειδή έχω φαγητό στη φωτιά.

Μην έχοντας πλέον να κάνω κάτι άλλο εδώ, σταματάω τη δραστηριότητά μου αλλά δεν θα κάνω σεπούκου. Η ζωή τα φέρνει πάντα περίεργα. Οι αγαπημένες μας πουτάνες, οι λατρεμένες αυτές κυρίες που έχουν συχνά ψυχάρα σε σχέση με τις συζύγους και τα καλά κορίτσια, αυτές που με γιάτρεψαν μία φορά, μπορεί να το κάνουν και πάλι εάν η ζωή μου στραβώσει εκ νέου. Αλλά δεν θα συμβεί αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε εδώ. Εάν τα ξαναπούμε θα έχω ηττηθεί και θα επανέλθω μόνο με κριτικές. Εύχομαι να τα πούμε μόνο στην πραγματική ζωή.

Σας εύχομαι σύντομα να τραγουδάτε όλοι μαζί μεθυσμένοι "με σάλιο και υπομονή το Νήμα γέμισε μουνί!"

υ.γ. και τον 'Αγιο λυπάμαι που δεν γνώρισα αν και μου πέρασε από το μυαλό ότι με φλερτάρει. Τελικώς κατέληξα ότι με αγαπά και με θαυμάζει παρόλο που ζηλεύει τα νιάτα μου και την ομορφιά μου!

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα ομορφάντρες!
Ο κος ex-νηματοθέτης οφείλει και δεν είναι επιλογή του να αφήσει εν ζωή την περσόνα του. Ο @blizardeye ηθικα πλέον δεν του ανήκει. Πρέπει να υπάρχει για να εμπνέει έστω και με την ύπαρξη του.
Φιλικά καμπνέμπορας.
Κ. Καρέλη επιτρέψτε μου να σας αποκαλώ, Χιού, Χιού Χέφνερ... :grin:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Κύριοι, είπα νωρίτερα ότι αύριο Δευτέρα ή την Πέμπτη, θα εκδοθεί διάταγμα που θα θέσει σε κίνηση τις μέγιστες πολιτικές εξελίξεις. Αλλά δεν ημπορώ να περιμένω, ανυπομονώ κι ας έχουμε πένθος έως σήμερα τα μεσάνυχτα για μην ειπώ έως την Τετάρτη και έως ώρα 23.59.59".

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
(και τελευταίον)
Άρθρον 1:
Εάν ο κ. @blizardeye διαπράξει τελικώς σεπούκου, κηρύσσεται τριήμερο πένθος για το νήμα και η e-κηδεία θα γίνει με τιμές νηματοθέτη (όπως ακριβώς και με τον αγαπημένο Popov) , θα διαρκέσει δε επί 72 ώρες. Εν τοιαύτη περιπτώσει θα του αφιέρωνα το Space Oddity παρά David Bowie.
Άρθρον 2:
Έχοντας λάβει υπόψη κάθε λέξη που γράψατε αλλά και από τη δική μου εμπειρία εις το Νήμα των νημάτων επί περίπου 10 μήνες, νομίζω πως η μόνη λύση είναι να κάνετε ό,τι σας έρθει , αρκεί να διασκεδάζετε και να κάνετε φιλίες. Εγώ γέλασα πολύ και έκανα νέους αξιόλογους φίλους. Αλλά εσείς όλο γκρινιάζετε και ενώ σας έφταιγε τάχα η επανάληψη είσθε κολλημένοι στο παρελθόν. Δεν σας μέμφομαι - κάθε άλλο. Γέροι είσθε όπως κι εγώ. Παραδίδω την εξουσία εις τον λαό!

Αιτιολογική έκθεσις
α) Χωρίς Blizardeye και Popov, χωρίς Popov και Blizardeye δεν έχει πλάκα.

β) Στην αρχαία Ιρλανδία, σε πολλές κοινότητες, εξέλεγαν ως αρχηγό τον πιο ανόητο ή τον πιο αντιπαθή. Μετά από ένα χρόνο ακριβώς τον εξόριζαν για πάντα από την κοινότητα και εξέλεγαν τον επόμενο. Η εξουσία δεν με μαγεύει. Προσπαθώ να μην με εξουσιάζουν και απεχθάνομαι να ασκώ εξουσίαν. Αν έπαιξα το ρόλο του υποδιοικητή για λίγο είναι επειδή ήθελα να προσπαθήσω να αποτρέψω τους δυο (υπό α') κυρίους να φύγουν. Αλλά απέτυχα παταγωδώς! Ο Popov μας άφησε μόνους μας και ο Blizardeye ακονίζει την μικρή κατάνα.
γ) Εγώ υπερήλικες φίλοι, δοκίμασα τον αγοραίο έρωτα πρώτη φορά προσφάτως, λίγο πριν εγγραφώ στον παρόντα ιστότοπο. Ο λόγος ήτο η μέγιστη απογοήτευση από καλλονή. Πάντοτε αγαπούσα με πάθος τις γυναίκες και γνώρισα, όπως όλοι, καλές και λιγότερο καλές. Κάθε φορά που έκλεινε ένα κεφάλαιο μού είχε απομείνει κάτι καλό. Πάντοτε εκτός από την τελευταία φορά που η απογοήτευση άλλαξε τελειωτικά το μυαλό μου ως προς την ποιότητα του είδους μας. Έτσι δοκίμασα τον αγοραίο έρωτα : προς απομυθοποίηση του μη αγοραίου. Πέρασα πάρα πολύ καλά σε αυτή την απρόσμενη για εμένα περιπέτεια και δεν μετανιώνω. Κάθε άλλο! Αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Εις το bou ένιωσα καλά, γέλασα, έκανα φίλους και τελικώς γιατρεύτηκα. Η συνέπεια της αποθεραπείας μου ήταν να ερωτευτώ ξανά...

Γι' αυτό ευχαριστώ τους Blizardeye και Popov για το νήμα και τους φίλους στην πραγματική πλέον ζωή: τον λατρεμένο @gauguin , τον φίλτατο @Constantinos27 τους αγαπητούς @Zebu , @rodriguez65 , @Karelis69 και @Jim25jim . Λυπάμαι που δεν γνώρισα τον κ. κωλόγερο, τον κ. Σπίπη, τον κ. Borbie, τον κ. Εκθκαλιμπερ Ρόδεθ Ράμπιτ, τον Νικ Τριβέ, τον εμμονικό με τον Βαντάμ κ. Τζων100 και αν ξεχνάω κάποιους είναι επειδή έχω φαγητό στη φωτιά.

Μην έχοντας πλέον να κάνω κάτι άλλο εδώ, σταματάω τη δραστηριότητά μου αλλά δεν θα κάνω σεπούκου. Η ζωή τα φέρνει πάντα περίεργα. Οι αγαπημένες μας πουτάνες, οι λατρεμένες αυτές κυρίες που έχουν συχνά ψυχάρα σε σχέση με τις συζύγους και τα καλά κορίτσια, αυτές που με γιάτρεψαν μία φορά, μπορεί να το κάνουν και πάλι εάν η ζωή μου στραβώσει εκ νέου. Αλλά δεν θα συμβεί αυτό. Δεν πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε εδώ. Εάν τα ξαναπούμε θα έχω ηττηθεί και θα επανέλθω μόνο με κριτικές. Εύχομαι να τα πούμε μόνο στην πραγματική ζωή.

Σας εύχομαι σύντομα να τραγουδάτε όλοι μαζί μεθυσμένοι "με σάλιο και υπομονή το Νήμα γέμισε μουνί!"

υ.γ. και τον 'Αγιο λυπάμαι που δεν γνώρισα αν και μου πέρασε από το μυαλό ότι με φλερτάρει. Τελικώς κατέληξα ότι με αγαπά και με θαυμάζει παρόλο που ζηλεύει τα νιάτα μου και την ομορφιά μου!

Τόσο ωραία τα κατάφερες μέχρις εδώ. Γιατί αφήνεις το ΚΑΠΗ;

Τι έγινε ρε παιδιά; Δάκος έπεσε ;

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Τι εγινε ρε κουμπαρε; Οριστηκε ημερομηνια γαμου και εμενα δεν μου ειπες τιποτα; Για να παραγγειλω κουστουμι δηλ. :headbaning1:
Δεν θα χρειαστείς κουστούμι κουμπάρε :sunglasses:

Οταν και εάν τελεστεί το μυστήριο θα είναι σε καλοκαιρινή τοποθεσία με 30 βαθμούς Κελσίου οπέρ και σημαίνει ότι οι καλεσμένοι θα έρθουν με βερμούδες :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Δεν θα χρειαστείς κουστούμι κουμπάρε :sunglasses:

Οταν και εάν τελεστεί το μυστήριο θα είναι σε καλοκαιρινή τοποθεσία με 30 βαθμούς Κελσίου οπέρ και σημαίνει ότι οι καλεσμένοι θα έρθουν με βερμούδες :confused:
Δεν ξερω αν θα ερθω με εισαγγελεα, η, με ανακριτη :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Το ιδιο του ειπα το πρωι. Το ζητημα ειναι μην χρειαστει να κανουμε ταξιδι για να παμε στον γαμο. Μιας και η παραδοση θελει ο γαμος να γινεται στην εδρα της νυφης. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Το ιδιο του ειπα το πρωι. Το ζητημα ειναι μην χρειαστει να κανουμε ταξιδι για να παμε στον γαμο. Μιας και η παραδοση θελει ο γαμος να γινεται στην εδρα της νυφης. :grin:
Πιο φτηνα ειναι τα εισητηρια για Παρισι, παρα για Συρο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

Stories

Νέο!