Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Αυτά τα διοργανώνει ο Βενιαμίν του νήματος, κ. @Constantinos27 σε συνεργασία με τον κ. Υπουργό Πολιτισμού. Δεν είμαι συγκεντρωτικός κύριε! Όσο δεν κλείνουν σε προσιτή τιμή τα κακόφημα αυτά μέρη που κάποιοι λένε "στριπτιζάδικα" θα αντλούμε χαρά από τους εαυτούς μας. Οι περισσότεροι άλλωστε πιστεύω ότι επί δεκαετίας το πράττατε καθημερινώς...
Νομίζω ότι αυτή την φορά , κάτι πιο οικογενειακό θα ήταν ίσως
και πιο διασκεδαστικό .
Είδομεν .. :cool2:

Αύριο έχει προγραμματιστεί έκτακτη γενική συνέλευση , παρόντος του Υ.Π. Mr.Paul G. , εις την οποία
θα σφυγμομετρηθούν οι πραγματικές ανάγκες των μελών. :hmm: ------> :fuck2:

Κατόπιν θα εκδοθεί σχετικόν νομοσχέδιο προς ψήφιση κατά την οποία θα επικρατήσει, Δημοκρατικά… το Χάος. :dunno:

Προς το παρόν , Υπάγω..
Χαίρετε κύριοι ! :hi:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.906
Πόντοι
5.696
Καλημέρα σε όλους ☕ ?️
Βλέπω ότι η "διεύθυνση" αιτείται αυτοκαταδόσεις !
Παραδοσιακά Ορθόν το αίτημα

Μόνον όποιος πίνει μουρουνέλαιο μπορεί να θυμηθεί τις ωραίες του στιγμές έναν αιώνα πίσω.....:dunno:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Μόνον όποιος πίνει μουρουνέλαιο μπορεί να θυμηθεί τις ωραίες του στιγμές έναν αιώνα πίσω.....:dunno:
Τι είναι τo μουνέλαιον k. Borbi?

Αναπουρνα, φέρε ρε μαζέτα πίσω τα γυαλιά μου !

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.906
Πόντοι
5.696
Τι είναι τo μουνέλαιον k. Borbi?

Αναπουρνα, φέρε ρε μαζέτα πίσω τα γυαλιά μου !
Ενα ειδικόν έλαιον το οποίο εισχωρεί εις τους νευρώνες του εγκεφάλου ή σε όσους έχουν απομείνει σε αυτόν με ποικιλότροπον δράσην, τόσο εις την μνήμη όσο και όσο και εις την περιοχή των αχαμνών διεγείρωντας τιούτα με εντυπωσιακά αποτελέσματα....:)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ενα ειδικόν έλαιον το οποίο εισχωρεί εις τους νευρώνες του εγκεφάλου ή σε όσους έχουν απομείνει σε αυτόν με ποικιλότροπον δράσην, τόσο εις την μνήμη όσο και όσο και εις την περιοχή των αχαμνών διεγείρωντας τιούτα με εντυπωσιακά αποτελέσματα....:)
Ενδιαφέρον! Το κράτος θα μεριμνήσει για την εισαγωγή 100 τενεκέδων!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
6ec82296b9b524bfea8b7c6f1c920757.gif
,

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.345
Πόντοι
12.946
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Όλο το γυροφέρνετε και στο μουνάκι καταλήγετε :rolleyes:
Κύριε, εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Μιλάω την γλώσσα της αλήθειας. Το μουνί έχει στοιχειώσει τη ζωή μου. Δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό. Είναι όπως στο hotel california.

Αλλά και υμείς βλέπω πως λέτε το μουνί "μουνάκι"!

Γλώττα λανθάνουσα αγαπητέ...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Χαιρετω τα πληθη των γεροντων
Ζητω συγνωμη για την απουσια μου , αλλα ως γνωστον το σαιτ γαμιεται και μου εκανε νουμερα με το mail ...
Για καντε ενα briefing
Ποιος γαμησε
Ποιος βρηκε γκομενα
Βιοχημικες εξετασεις κλπ

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Ζητω συγνωμη για την απουσια μου , αλλα ως γνωστον το σαιτ γαμιεται και μου εκανε νουμερα με το mail ...
Για καντε ενα briefing
Ποιος γαμησε
Ποιος βρηκε γκομενα
Βιοχημικες εξετασεις κλπ
Θα απαντήσω με τη σειρά στις ερωτήσεις σας ως υποδιοικητής του αυτόνομου πλέον νήματος:
Εγώ
Εγώ
Ο Άγιος είναι χάλια.
(Διετέλεσε Γ.Γ. του νήματος για μισό σεληνιακό μήνα και ούτε, αλλά ένεκα ανηκέστου βλάβης της υγείας του, ο κ. Bliz προκήρυξε εκλογάς, ψήφισε, η ψήφος ήτο έγκυρη και να' μαι! )

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Οντως αυτο ειναι το Λιτμους τεστ - που το θυμηθηκες!!!. Τραυματική εμπειρία ... στην δική μου περίπτωση μονο με την αμεση κατάποση κομματιων πορτοκαλίου και ενος κουταλιού Θρεψίνης για να φύγη αυτη η απάισια γεύση. Ετσι δενόταν το ατσάλι ... :D:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Θα απαντήσω με τη σειρά στις ερωτήσεις σας ως υποδιοικητής του αυτόνομου πλέον νήματος:
Εγώ
Εγώ
Ο Άγιος είναι χάλια.
(Διετέλεσε Γ.Γ. του νήματος για μισό σεληνιακό μήνα και ούτε, αλλά ένεκα ανηκέστου βλάβης της υγείας του, ο κ. Bliz προκήρυξε εκλογάς, ψήφισε, η ψήφος ήτο έγκυρη και να' μαι! )
Ω ρε ..πραματα και θαματα γινανε
Ο Bliz προκυρηξε εκλογες ? πλακα με κανεις ?
ειδαμε και παθαμε με 2 πραξικοπηματα να τον ανατρεψουμε και να κανουμε κυβερνηση του βουνου
Αλλα μας απειλουσε με τις μονομελεις επιτροπες ....οποτε κατσαμε φρονιμοι

Τελος παντων εγω δε σε ψηφισα ..οποτε η εκλογη σου ειναι υπο αμφισβητηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α ξεχασα ..νεος διοικητης ποιος ειναι ?

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Οντως αυτο ειναι το Λιτμους τεστ - που το θυμηθηκες!!!. Τραυματική εμπειρία ... στην δική μου περίπτωση μονο με την αμεση κατάποση κομματιων πορτοκαλίου και ενος κουταλιού Θρεψίνης για να φύγη αυτη η απάισια γεύση. Ετσι δενόταν το ατσάλι ... :D:
Αφού δεν αγαπάτε το μουνελαιον θα μείνει ένας τενεκές για αποθεματικό
Ω ρε ..πραματα και θαματα γινανε
Ο Bliz προκυρηξε εκλογες ? πλακα με κανεις ?
ειδαμε και παθαμε με 2 πραξικοπηματα να τον ανατρεψουμε και να κανουμε κυβερνηση του βουνου
Αλλα μας απειλουσε με τις μονομελεις επιτροπες ....οποτε κατσαμε φρονιμοι

Τελος παντων εγω δε σε ψηφισα ..οποτε η εκλογη σου ειναι υπο αμφισβητηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α ξεχασα ..νεος διοικητης ποιος ειναι ?
Δεν υπάρχει νέος διοικητής. Υπάρχω εγώ, ο υποδιοικητής. Είμαι στη ζωή σας ο ένας. Δεν με σβήνει κανένας.

Θέλετε ένα τενεκέ μουνέλαιον ή θα ξαπλώσετε αμέσως;

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Καλα θα συγκαλεσω την διοικουσα επιτροπη ΝΠ και θα επανελθω με την ποινη σου διοτι δεν ομιλείς με τον δεοντα σεβασμο

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλα θα συγκαλεσω την διοικουσα επιτροπη ΝΠ και θα επανελθω με την ποινη σου διοτι δεν ομιλείς με τον δεοντα σεβασμο
Χρόνια είχα να γελάσω έτσι αγαπητέ. Η επιτροπή για την οποία μιλάτε κάνει διακοπές εις Ιρκούτσκ δυνάμει διατάγματος Αγίου. Το ανακάλεσα βέβαια αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει γιατί έρχονται πεζή.

Περάστε. Σας αγαπούμε άπαντες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Για καντε ενα briefing
Ποιος γαμησε
Ποιος βρηκε γκομενα
Βιοχημικες εξετασεις κλπ
Κοίτα το μέηλ σου εσύ παλιόγερε!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Χρόνια είχα να γελάσω έτσι αγαπητέ. Η επιτροπή για την οποία μιλάτε κάνει διακοπές εις Ιρκούτσκ δυνάμει διατάγματος Αγίου. Το ανακάλεσα βέβαια αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει γιατί έρχονται πεζή.

Περάστε. Σας αγαπούμε άπαντες.
Η διοικουσα επιτροπη ο μεν ενας βρισκεται στην απω ανατολη για συσφιξη των εμπορικών σχεσεων ο δε αλλος καπου σε καποιο ηδονοτριβειο θα εχει παρκαρει το τρικυκλο
Θα παρουμε και τις ευλογίες του ανακριτη και ολα καλα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Για καντε ενα briefing
Ποιος γαμησε
Ποιος βρηκε γκομενα
Βιοχημικες εξετασεις κλπ
Στα άλλα νέα.

Ο Νηματοθέτης, ο μόνιμος, ήθελε να κλειδώσει το νήμα, αλλά τελικά το κράτησε όρθιο και έβαλε τον Άγιο για νηματοθέτη που δεν δέχτηκε αλλά πήρε τον ρόλο του Γ.Γ. Ο νηματοθέτης, ο μόνιμος, δεν του άρεσε όπως το έτρεχε ο Άγιος και έκανε τον Βάλτεπούδρα νηματοθέτη.

Για γαμήσια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την μονομελή να μιλάμε. Μην πιάνεις κουβέντα για γαμήσια θα τα ακούσεις τα σχολιανά σου.
Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να συμμετέχουμε ενεργά σε άλλα νήματα που θεωρούνται ιταμά και ποταπά. Ως εκ τούτου και αυτός που συμμετέχει σε άλλα νήματα είναι ιταμός και ποταπός.

Γκόμενα, όπως τα ξέρεις. Νάδα.

Κατα τα άλλα από την μέση και κάτω ησυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom