Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Παλαίμαχοι,
κάποιες Δευτέρες θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε στο ΚΑΠΗ τα πραγματικά σας μούτρα προβαίνοντες σε εκ βαθέων δηλώσεις,
π.χ. θυμάστε καθόλου πώς γαμιόσαντε οι πρώην γκόμενές σας ή οι αγαπημένες σας εταίρες (εάν βεβαίως είχατε ποτέ από τις μεν ή/και από τις δε και δεν είστε αγνοί ακόμη)
και
εάν απαντάτε αρνητικά και δεν θυμάστε καμία και τίποτα, εάν δεν ανακαλείτε καμία εικόνα ή αίσθηση,
πιστεύετε ότι οφείλεται στην σεξουαλικότητά σας ή στην φύση του είδους μας ή απλώς είστε πια εντελώς ξεκούτηδες;
Τοποθετηθείτε εάν θέλετε. Εάν δεν θέλετε εις τις μπάλες μας κι εμάς.

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα γέροντες.

Βλέπω πολλές ανακατατάξεις στο νήμα των γερόντων ...

:tooth:
Εσείς μας κοροϊδεύατε όταν μας λέγατε ότι "διαβάζετε" μόνον τις εικόνες ή βρήκατε επιτέλους τα γυαλιά οράσεως;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Εσείς μας κοροϊδεύατε όταν μας λέγατε ότι "διαβάζετε" μόνον τις εικόνες ή βρήκατε επιτέλους τα γυαλιά οράσεως;

Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις αγαπητέ μου.

Αφήστε που είμαι και οπτικός τύπος ...

:hi:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.345
Πόντοι
12.946
Παλαίμαχοι,
κάποιες Δευτέρες θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε στο ΚΑΠΗ τα πραγματικά σας μούτρα προβαίνοντες σε εκ βαθέων δηλώσεις,
π.χ. θυμάστε καθόλου πώς γαμιόσαντε οι πρώην γκόμενές σας ή οι αγαπημένες σας εταίρες (εάν βεβαίως είχατε ποτέ από τις μεν ή/και από τις δε και δεν είστε αγνοί ακόμη)
και
εάν απαντάτε αρνητικά και δεν θυμάστε καμία και τίποτα, εάν δεν ανακαλείτε καμία εικόνα ή αίσθηση,
πιστεύετε ότι οφείλεται στην σεξουαλικότητά σας ή στην φύση του είδους μας ή απλώς είστε πια εντελώς ξεκούτηδες;
Τα πάτε πολύ καλά ως νηματοθέτης, είναι σοβαρό το ζήτημα που θέσατε ?
Λοιπόν στο ζήτημα, δυστυχώς δε μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου καμία αίσθηση πλην της γεύσης, καλές ήταν οι γκόμενες αλλά δε θυμάμαι κάτι.
Αντιθέτως μου έχει εντυπωθεί βαθιά στη μνήμη ένα ιμάμ μπαϊλντί που έφαγα προ μισού αιώνος,
κάτι παϊδάκια στα κάρβουνα και κοκορέτσι για επιδόρπιο σε μια ορεινή χασαποταβέρνα,
Τέλος ένα θεϊκό γκιούλμπασι που είχα γευτεί με βασανίζει στα όνειρα μου ?
Από γυναίκες τι να πω? πάνε και έρχονται αλλά τίποτα το ιδιαίτερο :dunno:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Τα πάτε πολύ καλά ως νηματοθέτης, είναι σοβαρό το ζήτημα που θέσατε ?
Λοιπόν στο ζήτημα, δυστυχώς δε μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου καμία αίσθηση πλην της γεύσης, καλές ήταν οι γκόμενες αλλά δε θυμάμαι κάτι.
Αντιθέτως μου έχει εντυπωθεί βαθιά στη μνήμη ένα ιμάμ μπαϊλντί που έφαγα προ μισού αιώνος,
κάτι παϊδάκια στα κάρβουνα και κοκορέτσι για επιδόρπιο σε μια ορεινή χασαποταβέρνα,
Τέλος ένα θεϊκό γκιούλμπασι που είχα γευτεί με βασανίζει στα όνειρα μου ?
Από γυναίκες τι να πω? πάνε και έρχονται αλλά τίποτα το ιδιαίτερο :dunno:
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την de profundis ανάρτηση! χαχαχα.
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί ξεχνάμε ακόμη και ονειρικές στιγμές. Είχα καταλήξει ότι είναι η φύσις του homo sapiens τέτοια αλλά εσχάτως διεπίστωσα ότι,

δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, θα σας πω όταν μου έρθει, τί διεπίστωσα.

Πάντως Rodriguez πείτε κάτι, εάν θέλετε, και σχετικά με το γιατί συμβαίνει αυτό, διότι υπάρχει κίνδυνος να σας διαβάλουν τίποτα κακεντρεχείς που θα σπεύσουν να πουν ότι απλώς είσθε "Παρθένος" με ωροσκόπον "Κοιλιόδουλον"

Εγώ για εσάς το λέω. Εμένα με καλύψατε.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.906
Πόντοι
5.696
Καλησπέρα......
Αυτό που μου έχει μείνει αξέχαστο ήταν το τσίπουρο με τουλουμισια φέτα στα Άγραφα και το κατσίκι στην σούβλα μετά από μια ώρα οδήγησης με το τρίκυκλο μέσα σε χαλαζόπτωση.....
Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες - γκόμενες οι περισσότερες στιγμές έχουν ξεθωριάσει........

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλησπέρα......
Αυτό που μου έχει μείνει αξέχαστο ήταν το τσίπουρο με τουλουμισια φέτα στα Άγραφα και το κατσίκι στην σούβλα μετά από μια ώρα οδήγησης με το τρίκυκλο μέσα σε χαλαζόπτωση.....
Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες - γκόμενες οι περισσότερες στιγμές έχουν ξεθωριάσει........
Δεν πιστεύω να είστε ο Rodriguez ντυμένος Βorbi, ε; Δεν πιστεύω να συνεννοείστε για να μπαχαλέψετε τις ψυχοδραματικές Δευτέρες, έτσι;

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.906
Πόντοι
5.696
Δεν πιστεύω να είστε ο Rodriguez ντυμένος Βorbi, ε; Δεν πιστεύω να συνεννοείστε για να μπαχαλέψετε τις ψυχοδραματικές Δευτέρες, έτσι;
Πραγματικά δεν έχω καμία τέτοια διάθεση.....πρέπει όμως να παραθέσω πως το δικό μου τρίκυκλο είναι γκαζιαρικο....εν αντίθεση του φίλτατου παππουλη Ροντ που καίει κάρβουνο.....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Παλαίμαχοι,
και

Περισσότερο μνημόσυνο μου κάνει, παρά "εκ βαθέων εξομολογήσεις". :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Παλαίμαχοι,
και
Πράγματι. Τι έχει απομείνει από όλη αυτή την αέναη αναζήτηση, στιγμών ηδονικης ευτυχίας; Η παρθενική επαφή του 17χρονου κωλο-παιδου με την κουτση 30χρονη εργαζόμενη, σε κάποιο οικόπεδο της Συγγρού, που με σεβασμό και υπομονή στο ιερό λειτουργημα της, αφιέρωσε πολύ περισσότερο χρόνο, από όσο αναλογούσε στο 70δραχμο μου;
Η Γωγώ η φυσιοθεραπευτρια, από Ομήρου, που με ήθελε, όσο πιο βαθιά γινόταν μέσα της, και μου χάρισε και μια προστατίτιδα;
Η Μελίνα από Στουρνάρη;
Η Τζένη, η 50χρονη μιλφαρα καλονη, κινεζικής καταγωγής στην Μπανγκόκ, γυναικάρα Χόλυγουντιανης εμφάνισης, που επί 3 χρόνια μου χάριζε στιγμές ανείπωτης ηδονής;
Η το 42χρονο ταυλανδοκινεζακι κοριτσάκι μου, που με περιμένει σήμερα να γυρίσω από την δουλειά για να με περιποιηθεί σαν αληθινή γκέισα;

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλήν ημέρα άρχοντες. Το βράδυ έχει προβολή (αρκεί να ξεπεράσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα) και θα ακολουθήσει συζήτηση. Μείνετε συντονισμένοι και έως τότε μιλήστε για τις παλιές αγάπες και την απώλεια μνήμης.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.345
Πόντοι
12.946
Καλήν ημέρα άρχοντες. Το βράδυ έχει προβολή (αρκεί να ξεπεράσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα) και θα ακολουθήσει συζήτηση. Μείνετε συντονισμένοι και έως τότε μιλήστε για τις παλιές αγάπες και την απώλεια μνήμης.
Καλημέρα :hi:
Πάλι προβολή :sleeping:
Με τη σχολική εκδρομή τι θα γίνει οεο ???
κανονίστε γιατί θα πω στο πενταμελές συμβούλιο να κάνει κατάληψη :grin:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Αυτά τα διοργανώνει ο Βενιαμίν του νήματος, κ. @Constantinos27 σε συνεργασία με τον κ. Υπουργό Πολιτισμού. Δεν είμαι συγκεντρωτικός κύριε! Όσο δεν κλείνουν σε προσιτή τιμή τα κακόφημα αυτά μέρη που κάποιοι λένε "στριπτιζάδικα" θα αντλούμε χαρά από τους εαυτούς μας. Οι περισσότεροι άλλωστε πιστεύω ότι επί δεκαετίας το πράττατε καθημερινώς...

Constantinos27

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Κριτικές
23
Like
4.172
Πόντοι
5.391
Παλαίμαχοι,
και

Καλημέρα σε όλους ☕ ?️
Βλέπω ότι η Διεύθυνσις αιτείται αυτοκαταδόσεις !
Παραδοσιακά Ορθόν το αίτημα !

Τελευταία τροποποίηση:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.906
Πόντοι
5.696
Εγώ θα βάλω το popcorn.... :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom