iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Θέλω πανηγυρική υποδοχή για να ανέβει το ηθικό μου
Σε ευχαριστώ αγαπητό μέλος του παρόντος
Θα ακούσουν τα πυροτεχνήματα και θα έρθουν. Αν δουλεύουν τα ακουστικάΣε ευχαριστώ αγαπητό μέλος του παρόντοςμπουρδέλουΚΑΠΗ.
Αν και δεν εννοούσα αυτό.
Εννοούσα να κανονιστεί συνάθροιση με τους συντρόφους σουρταφέρτακηδες του νήματος!
Υποπτεύομαι ότι δεν έχουν πρόβλημα τα ακουστικά, τα μπαρμπάδια είναι απασχολημένα, θωπεύουν κορασίδες!Θα ακούσουν τα πυροτεχνήματα και θα έρθουν. Αν δουλεύουν τα ακουστικά
Παρασκευή βράδυ πολύ πιθανό...Υποπτεύομαι ότι δεν έχουν πρόβλημα τα ακουστικά, τα μπαρμπάδια είναι απασχολημένα, θωπεύουν κορασίδες!
Θα στείλουμε μήνυμα στον C27Καλησπέρα γερόντια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ετοιμάζω την κάθοδό μου στο παράρτημα του ΚΑΠΗ στην Αθήνα
Ως νέο μέλος θα πρέπει κατ αρχάς να περάσετε από την τριμελή επιτροπή εξακρίβωσης στοιχείων αγλαισμοτητας, του κυρίου ανακριτή μας για να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα σας ενταξουμε. Στο αγλαισμα η, στην πλεμπα. Αν ενταχθείτε στο αγλαισμα θα πρέπει να μάθετε τον δεκαλογο του πρώην νηματοθετη, και να αναγράψετε 100 φορές "ο νηματοθετης δεδικαιωται" και 400 φορές "φευ".Παρακολουθώ χρόνια το σάϊτ αλλά σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος και να γράψω.
Τι νήμα είναι αυτό;;;;
Το νήμα αυτό είναι κλασσική απόδειξη της ανικανότητας των κομμουνιστοσυμμοριτών και λοιπών εχθρών του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας να γράψουν πλέον της σελίδος / εβδομάδα.
Συντετηρημένοι υπό κρατικών επιδομάτων και εφησυχάζοντες εις την μόνιμον αργίαν των, καθίστανται ανίκανοι να πράξουν έτερον τι πλην να εκμπέμψουν [αδαπάνως] ύμνους προς την πλέμπαν!
μηπως εχεις μια 300ρου να βγω σημερα στα μπαρακια θειε?Παρακολουθώ χρόνια το σάϊτ αλλά σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος και να γράψω.
Τι νήμα είναι αυτό;;;;
Το νήμα αυτό είναι κλασσική απόδειξη της ανικανότητας των κομμουνιστοσυμμοριτών και λοιπών εχθρών του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας να γράψουν πλέον της σελίδος / εβδομάδα.
Συντετηρημένοι υπό κρατικών επιδομάτων και εφησυχάζοντες εις την μόνιμον αργίαν των, καθίστανται ανίκανοι να πράξουν έτερον τι πλην να εκμπέμψουν [αδαπάνως] ύμνους προς την πλέμπαν!
Καλημέρα στην αριστοκρατία! Το αγλάισμα δεν πάει πίσω!Παρακολουθώ χρόνια το σάϊτ αλλά σήμερα αποφάσισα να γίνω μέλος και να γράψω.
Τι νήμα είναι αυτό;;;;
Δώσε iban...μηπως εχεις μια 300ρου να βγω σημερα στα μπαρακια θειε?
Καλώς το νέο νηματοθέτη μας, τον @Constantinos27 !Καλή σας μέρα κύριοι ,
Ευχές για ένα δραστήριο Σαββατοκύριακο
Μπουκιά & Συγχώριο , το σύνολο της δημοσίευση σας αγαπητέ .Καλώς το νέο νηματοθέτη μας, τον @Constantinos27 !
Ο κ. @blizardeye πασχίζει να μας ξεφορτωθεί και πάσχει από γεροντική κατάθλιψη.
Ο σύντροφος Γ.Γ. (aka @The Saint* )δεν ασχολείται με τας υποθέσεις μας , αντιθέτως δεν θέλει ούτε να μας βλέπει.
Τον κ. @popov τον κατάπιε η γη.
Ο κ. @κωλο-γερος αναζητά την ευτυχία εις μέρη τροπικά βυθισμένος εις καταχρήσεις.
Ο κ. @Karelis69 δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με την πολιτική ει μη μόνον συσσωρεύει χρυσόν.
Ο σύντροφος @gauguin έχει μόνον καλλιτεχνικές αναζητήσεις.
Ο σύντροφος @rodriguez65 διανύει περίοδον ενδοσκόπησης και πεσιμισμού.
Ο ετεροθαλής αδελφός μου, κ. @Zebu , είναι του κοινού ποινικού δικαίου.
Ο κ. @Jim25jim δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο πέραν του να συνουσιάζεται ολημερίς.
Οι υπόλοιποι διαβιούν εις ξένα νήματα χωρίς καν να επενδύουν εις την πατρίδα των.
Ενώ ο C27? Παρακολουθεί το νήμα. Διαβάζει απάσες τις αναρτήσεις. Είναι χαμηλών τόνων αλλά με τεταμένην διαρκώς την προσοχή. Είναι νέος - ούτε αιώνα δεν έχει συμπληρώσει εις τον κόσμον μας.
C27. Για να εκσυγχρονιστεί το νήμα!
Σαββατοκύριακο με τέτοιο καιρό μια είναι επιλογήΚαλή σας μέρα κύριοι ,
Ευχές για ένα δραστήριο Σαββατοκύριακο
Greekend !!