Constantinos27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4.172
- Πόντοι
- 5.391
Ούχι κύριε !Εσείς, αγαπητέ Βενιαμίν του νήματος, τώρα τρώγετε προϊόντα βιολογικά και είναι επόμενο να σας κοστίζει κάτι παραπάνω.
Η ψευδής θαλπωρή είναι μια χίμαιρα, μια έξις οία οφείλεται εις τραύματα και προδοσίας. Σας καταλαβαίνουμε. Θέλετε μίαν ζωή νοικοκυρεμένη αλλά εισέτι σας φαίνεται τόσο μακρινή. Πειραματισθείτε! Ούτως ή άλλως πεταλούδαι της νύχτας θα υπάρχουν έως την συντέλειαν του κόσμου.
Μην τον αποπαίρνετε διαρκώς, φίλτατε. Αφήστε τον να ιδεί, να αναστοχασθεί, να προβεί εις ενδοσκόπησιν. Είναι ακόμα νεανίας.
Άλλωστε, εις την Λαϊκή Δημοκρατία μας δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
(Δεν είμαι "παντρεμενάκιας" / πολλές το προσπάθησαν, ουδεμία το κατάφερε …έως τώρα ) .
Ακούσθε σας παρακαλώ , Είμαι αθώος ! (πάλι)
Τα δε γεγονότα εσυνέβησαν ως εξής :
Μετά από σχετικήν απόφασιν μονομελούς «Δημοκρατικής» επιτροπής , διαμένουσας εις τα δυτικά προάστια (αυτό αποτελεί επιπλέον κατάδοση –Αμ πως!- ) , έπρεπε να εκτελεσθεί σχέδιον σατανικό (!) δια την αποκατάστασίν μου η οποία ήτο «λέει» αμέσου ανάγκης για την επιδιόρθωση του τρόπου ζωής μου !! ---
Ε, τι να κάνω κι εγώ ,
Έπεσον εις τον αγώνα δια εξεύρεσιν τοιούτων αμπελουργικών προϊόντων , ως αναφέρατε «βιολογικών» .
Έτσι κατέληξον να δαπανήσω σημαντικά οικονομικά κεφάλαια !
(με τα φράγκα αυτά , παίζει να είχα γράψει και καμιά 15αρια κρητικές)
Μην τον ακούτε λοιπόν αυτόν τον κύριο διότι με την ενορχηστρωμένη, ύπουλη και γεμάτη μυθεύματα , επίθεσην του
εγώ ενεπλάκην σ’ όλη αυτήν την ιστορία και με κλαίει «το παλιό μου σπίτι».. Ρήμαξε το καημένο..
Πρέπει να πιστέψετε λοιπόν !
Είμαι Αθώος ! (πάλι).