troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
ασε της λεπτομεριες και πες μας που γαμησες,,,εις τον αγωνιστικον χωρον?Με ελιοκόπτερο, παιδί μου, πάω στο γήπεδο. Αυτά είναι διηγήσεις του υπηρετικού προσωπικού μου.
ασε της λεπτομεριες και πες μας που γαμησες,,,εις τον αγωνιστικον χωρον?Με ελιοκόπτερο, παιδί μου, πάω στο γήπεδο. Αυτά είναι διηγήσεις του υπηρετικού προσωπικού μου.
Με ελιοκόπτερο, παιδί μου, πάω στο γήπεδο. Αυτά είναι διηγήσεις του υπηρετικού προσωπικού μου.
Έχουν μια απίστευτη φινέτσα οι Ιταλίδες πάντως!!!Με ελιοκόπτερο, παιδί μου, πάω στο γήπεδο. Αυτά είναι διηγήσεις του υπηρετικού προσωπικού μου.
Έχω συγγράψει, παιδί μου, κριτική παλαιόθεν.ασε της λεπτομεριες και πες μας που γαμησες,,,εις τον αγωνιστικον χωρον?
καταλαβα....Ιδού και το πνευματικό δίδαγμα εκ της όλης εν Ιταλία παρατεθείσης συνευρέσεως:
Ξέρετε, αγαπητοί συναγωνιστές, Η γοητεία του καπιταλισμού εντοπίζεται στην "αμαρτία" ή, αν προτιμάτε, στην ανηθικότητα. Όμως η ανηθικότητα του καπιταλισμού πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο διακριτική προκειμένου να είναι γοητευτική.Στον καπιταλισμό τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται με κανόνες και όλα να φαίνονται ευπρεπή. Όμως, αλλοίμονο στον καπιταλιστή που δεν παραβαίνει διακριτικά και με τρόπο τους κανόνες και που είναι πράγματι ευπρεπής. Ο συνδυασμός μίας ακριβοπληρωμένης εργαζομένης με ένα ακριβό κομμουνιστικό προϊόν, όπως είναι το εξ Αβάνας πούρο, το οποίο έχει παραχθεί κατόπιν εκμεταλλεύσεως φθηνού εργατικού δυναμικού, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να απολαμβάνεις την ανηθικότητα, κρατώντας ίσες αποστάσεις από τα δύο πιο γνωστά οικονομικά συστήματα και συγχρόνως απολαμβάνοντας την < αφρόκρεμα >, που σου προσφέρουν τα δύο αυτά συστήματα, τα οποία μπορεί να εκκινούν από διαφορετικές βάσεις, καταλήγουν όμως σε ταυτόσημο αποτέλεσμα. Προσφέρουν την χλιδή σε λίγους!
Θα περίμενα να είστε Φιορεντίνα ή τελικώς κάτι σαν Τζένοα αλλά εσείς προτιμήσατε τους νεοπλουτοπληγείς Μιλανέζους...Προ κάθε αγώνος της Milan και μάλιστα 3 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας και πριν γίνει η παρουσίαση των παικτών μας στο video wall, η Curva Sud, που είναι οι φανατικοί οπαδοί τραγοδούν τα παρακάτω άσμα, που τελειώνει με το <όποιος δεν χοροπηδάει, είναι γουρούνι Γιουβεντίνος>.
Παρακαλώ, ακούσατε το άσμα:
Σφάλλετε!Θα περίμενα να είστε Φιορεντίνα ή τελικώς κάτι σαν Τζένοα αλλά εσείς προτιμήσατε τους νεοπλουτοπληγείς Μιλανέζους...
ναπολι θειε....Σφάλλετε!
Μετά την Ρεάλ η Μίλαν έχει τα περισσότερα Ευρωπαϊκά!
Για να μην αναφερθώ εις την Ιστορικήν και Διδακτικήν σεξουαλικήν πορείαν του τέως Προέδρου Ημών, Silvio Berlusconi!
Ω να σου μαμήσω μοντελοπνίχτη!!!!!!!!!Χρόνια Πολλά σε όλους , Να έχουμε υγεία & τις ομορφότερες εμπειρίες !!!
Υπάγω , αναγκαστικώς …
Ω να σου μαμήσω μοντελοπνίχτη!!!!!!!!!