Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.524
Πόντοι
26.316
Άλλα λένε τα μέλη του νήματος της ειλικρίνειας και του αλτρουισμού.  :afro: :afro:

Πιστεύετε τον κ. troubakhs, που είναι σε κατ΄ ευθείαν γραμμή εξ αίματος απόγονος του Γκαίμπελς;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σ΄ εσάς δεν ισχύει αυτό που λέτε. Ισχύει για άλλους [ π.χ. ο νηματοθέτης ].
Αλλά σύσσωμο το νήμα υποκλίνεται μπροστά στο μεγαλείο σας!  :worship:

Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν έλαβα ούτε μια ψήφο, και με αυτό τον τρόπο αποκαταστάθηκε περίτρανα
η υπόληψή μου η οποία είχε τρωθεί ανεπανόρθωτα από τα αίσχη του
ανηψιού μου. Η αλήθεια έλαμψε στο νήμα της ειλικρίνειας και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!  :woldman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.524
Πόντοι
26.316
Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν έλαβα ούτε μια ψήφο, και με αυτό τον τρόπο αποκαταστάθηκε περίτρανα
η υπόληψή μου η οποία είχε τρωθεί ανεπανόρθωτα από τα αίσχη του
ανηψιού μου. Η αλήθεια έλαμψε στο νήμα της ειλικρίνειας και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!  :woldman:

Εσάς σας έφαγε η ζήλια της ενδονηματικής αντιπολίτευσης και η τεχνική αδυναμία του μπου να δώσει δικαιώμα πολλαπλής ψήφου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εσάς σας έφαγε η ζήλια της ενδονηματικής αντιπολίτευσης και η τεχνική αδυναμία του μπου να δώσει δικαιώμα πολλαπλής ψήφου.

Λέτε αυτό να ισχύει;  :think:
Anyway, έχω πλέον καθαρή συνείδηση και κούτελο στην κοινωνία!  :hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.771
Πόντοι
2.606
Στο πλευρό του N. Maduro ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

http://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/articleimg/625_6A2FF3DB-8457-509F-9931-925CD3E79302.jpeg[/img[/URL]]

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Focus 103,6.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταφίδης ανέφερε ότι [b]στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία[/b],  :what: υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ [b]τόνισε [/b]πως [b]«o Maduro δεν είναι δικτάτορας, είναι εκλεγμένος[/b],  :what: όπως και η κυβέρνησή του», ενώ συμπλήρωσε ότι «ούτε αυτοί που πάνε να ανατρέψουν το Maduro δεν μπορούν να διεκδικήσουν δημοκρατικές δάφνες».

«Δεν έχει σχέση η 21η Απριλίου με ό,τι γίνεται σήμερα στη Βενεζουέλα. Νεκρό είχαμε και εμείς το 2008, ένα παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό» συνέχισε ο κ. Μηταφίδης σχολιάζοντας τον απολογισμό των οχτώ νεκρών κατά τις τελευταίες διαδηλώσεις.

Επίσηης, κληθείς να δώσει απάντηση για τις προηγούμενες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής είπε: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση γιατί γίνονται άθλιοι συσχετισμοί, να κατηγορούμαι επειδή υπερασπίστηκα τις επιτυχίες της μπολεβαριανής επανάστασης είχα αναφερθεί σε στοιχεία του ΟΗΕ».

«Αλλά η "μαύρη" δημοσιογραφία», όπως είπε, «παρουσίασε επιλεκτικά μέρος των απόψεών μου».

[b]Ο ίδιος τέλος, δήλωσε αντίθετος με «κάθε αντιδημοκρατική τακτική και μέθοδο καταστολής».[/b]  :afro:  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

[URL unfurl="true"]http://www.liberal.gr/arthro/132049/epikairotita/2017/sto-pleuro-tou-N-Maduro-o-triantafullos-mitafidis.html[/URL]

έλα ρε σύντροφε από την Σαλονίκη, δώσε μας τα φώτα σου... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.176
Πόντοι
5.506
Στο πλευρό του N. Maduro ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

http://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/articleimg/625_6A2FF3DB-8457-509F-9931-925CD3E79302.jpeg[/img[/URL]]

Τη δική του εκδοχή για την κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Focus 103,6.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταφίδης ανέφερε ότι [b]στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία[/b],  :what: υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ [b]τόνισε [/b]πως [b]«o Maduro δεν είναι δικτάτορας, είναι εκλεγμένος[/b],  :what: όπως και η κυβέρνησή του», ενώ συμπλήρωσε ότι «ούτε αυτοί που πάνε να ανατρέψουν το Maduro δεν μπορούν να διεκδικήσουν δημοκρατικές δάφνες».

«Δεν έχει σχέση η 21η Απριλίου με ό,τι γίνεται σήμερα στη Βενεζουέλα. Νεκρό είχαμε και εμείς το 2008, ένα παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό» συνέχισε ο κ. Μηταφίδης σχολιάζοντας τον απολογισμό των οχτώ νεκρών κατά τις τελευταίες διαδηλώσεις.

Επίσηης, κληθείς να δώσει απάντηση για τις προηγούμενες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής είπε: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση γιατί γίνονται άθλιοι συσχετισμοί, να κατηγορούμαι επειδή υπερασπίστηκα τις επιτυχίες της μπολεβαριανής επανάστασης είχα αναφερθεί σε στοιχεία του ΟΗΕ».

«Αλλά η "μαύρη" δημοσιογραφία», όπως είπε, «παρουσίασε επιλεκτικά μέρος των απόψεών μου».

[b]Ο ίδιος τέλος, δήλωσε αντίθετος με «κάθε αντιδημοκρατική τακτική και μέθοδο καταστολής».[/b]  :afro:  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

[URL unfurl="true"]http://www.liberal.gr/arthro/132049/epikairotita/2017/sto-pleuro-tou-N-Maduro-o-triantafullos-mitafidis.html[/URL]

έλα ρε σύντροφε από την Σαλονίκη, δώσε μας τα φώτα σου... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
[/quote]
εδω μερικοι ειναι στο πλευρο του μπλιτς ρε αυτο μας μαρανε?

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο νηματοθέτης προηγείται ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα. Ήδη σκέφτομαι το δώρο του. Γνωρίζοντας πως είναι γλυκατζής, χάζευα τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου Glamour. Θα του ανέβει το ζάχαρο του γέροντα ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795
Ο νηματοθέτης προηγείται ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα. Ήδη σκέφτομαι το δώρο του. Γνωρίζοντας πως είναι γλυκατζής, χάζευα τη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου Glamour. Θα του ανέβει το ζάχαρο του γέροντα ...
Ενα φρουτο ισως;
icemax_700_a35ea663b2b36d94d20413ce9cf65c19.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Καλπάζει το άτι.......

Συνημμένα

• Screen Shot 2017-04-21 at 2.51.28 PM.png
    Screen Shot 2017-04-21 at 2.51.28 PM.png
    436,7 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.524
Πόντοι
26.316
:new_shocked:
Δεν έχω ψηφίσει ακόμη ...
Πάψτε να τρολάρετε και ψηφίστε με συνέπεια και συνείδηση!
Και επιπλέον ερωτήστε τον κ. Vlandis, που πέρασε το σημερινό βράδυ του...  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
:new_shocked:
Δεν έχω ψηφίσει ακόμη ...
Πάψτε να τρολάρετε και ψηφίστε με συνέπεια και συνείδηση!
Και επιπλέον ερωτήστε τον κ. Vlandis, που πέρασε το σημερινό βράδυ του...  :grin:

Έλα να βγαίνουν τα

http://[URL unfurl="true"]www.looklike.gr/image/cache/data/products/halloween/apokriatikes_stoles_kai_axesouar/apokriatika_axesouar/axesouar_peiratika/spathi_71138-600x600.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.952
Πόντοι
19.795
http://[URL unfurl="true"]www.seleo.gr/media/k2/items/cache/8f47fe6990b7d373f22454ff2d1c849f_L.jpg[/img[/URL]]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο και είπε πως δεν είναι ο εθνικός επιβήτορας (Ποιος ναναι;....ποιος ναναι... ;D)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
http://[URL unfurl="true"]www.seleo.gr/media/k2/items/cache/8f47fe6990b7d373f22454ff2d1c849f_L.jpg[/img[/URL]]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο και είπε πως δεν είναι ο εθνικός επιβήτορας (Ποιος ναναι;....ποιος ναναι... ;D)
[/quote]

Είπε οτι ο αληθινός επιβήτορας έχει δικό του νήμα στο bou.com;;;;  :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom