blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.523
- Πόντοι
- 26.316
Γιατί;
Ο νηματοθέτης γνωρίζει! Δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε δημοσίως.
Γιατί;
Μπα, λάθος πληροφορίες έχετε. Σιγά μην μου βάζατε και το "ακούραστος εργάτης"Ο νηματοθέτης γνωρίζει! Δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε δημοσίως.
Μπα, λάθος πληροφορίες έχετε. Σιγά μην μου βάζατε και το "ακούραστος εργάτης"
Ούτε.Και αυτό καλό ακούγεται!
χρειαζεται...να ξερουμε τι ψηφιζουμεΟ νηματοθέτης γνωρίζει! Δεν χρειάζεται να τα εξηγούμε δημοσίως.
Καταρχήν έχω περάσει μαγουλάδες και δεν μπορώ να έρθω εύκολα σε συνουσία. Αυτό που το βάζετε;
χρειαζεται...να ξερουμε τι ψηφιζουμε
Συγγνώμη αλλά την μεγαλύτερη δουλειά την κάνει το σερνικό. Αυτός κουνιέται.Άρα απαιτείται εργατικότητα για την επίτευξη του αποτελέσματος. Ο νηματοθέτης δικαιώνεται!
Συγγνώμη αλλά την μεγαλύτερη δουλειά την κάνει το σερνικό. Αυτός κουνιέται.
αδικη και αυτη η ψηφοφορια λοιπον....ο εργατης επρεπε να ειναι μεσαΓιατί; Ο κ. zebu δεν είναι στην ψηφοφορία.
Κατά τα λοιπά, τι λέει η νέα γκόμενα;
αρα μας λετε σαφως οτι γαμει...Αυτό ακριβώς υπονοώ με το επίθετο εργατικός. ¨Οτι σεις καταβάλετε άοκνον εργασίαν δια την επίτευξιν αποτελέσματος.
αδικη και αυτη η ψηφοφορια λοιπον....ο εργατης επρεπε να ειναι μεσα
αρα μας λετε σαφως οτι γαμει...
Οκ το σιγουρέψαμε! Λάθος πληροφορίες έχετε.Αυτό ακριβώς υπονοώ με το επίθετο εργατικός. ¨Οτι σεις καταβάλετε άοκνον εργασίαν δια την επίτευξιν αποτελέσματος.
Τροπαιούχος πυρφόρος και υποψήφιος για επιβήτορας, που το είδατε γραμμένο αγαπητέ μου; :Sαδικη και αυτη η ψηφοφορια λοιπον....ο εργατης επρεπε να ειναι μεσα
Οκ το σιγουρέψαμε! Λάθος πληροφορίες έχετε.
Τροπαιούχος πυρφόρος και υποψήφιος για επιβήτορας, που το είδατε γραμμένο αγαπητέ μου; :S