Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έλα κοριτσάρα μου κατέληξε σε κάποιον , θα σε εμπιστευτώ όλο και κάτι θα ξέρεις.Οο Κύριεε συμφωνώ...λοιπόν φανταστικ πάρε τον μπαροκ
Έλα κοριτσάρα μου κατέληξε σε κάποιον , θα σε εμπιστευτώ όλο και κάτι θα ξέρεις.Οο Κύριεε συμφωνώ...λοιπόν φανταστικ πάρε τον μπαροκ
Έλα κοριτσάρα μου κατέληξε σε κάποιον , θα σε εμπιστευτώ όλο και κάτι θα ξέρεις.
πιστεύω τον μπλιζ, αλλά δε ξερω αν θέλει το παλληκάριΈλα κοριτσάρα μου κατέληξε σε κάποιον , θα σε εμπιστευτώ όλο και κάτι θα ξέρεις.
Οκ Μπλιζ ότι πειςπιστεύω τον μπλιζ, αλλά δε ξερωξερ αν θέλει το παλληκάρι
Εγώ λέω να αφήσουμε.τον ΝΙΚ στην ησυχία του !!!!!!!Λίρα 100 είναι επίσης ο κ. Vlandis. Όχι βέβαια σαν τον κ. NICK TRIVE αλλά η απόδοση είναι εγγυημένη και σχεδόν καθημερινή.
Ο νηματοθέτης υπήρξε πιο αόριστος αφού σε συγκινητική κατάθεση ψυχής είχε δηλώσει ότι είναι κοντός, χοντρός, φαλακρός και άσχημος. Δεν είχε δηλώσει όμως κιλά...
Δεν πειράζει. Με κολακεύσατε.
160 κιλά ήμουν ... last year ...
160 κιλά, 1.60 ύψος, και 16 τρίχες όλες κι όλες, μα καρδιά μικρού παιδιού (και ψωλή μικρού μωρού - 1.6 cm).....
Εγώ λέω να αφήσουμε.τον ΝΙΚ στην ησυχία του !!!!!!!
Μόνο για την σεξουαλικη?τι τον περάσατε τον άνθρωπο?να έχει.όλη μερα στο μυαλό.του αυτά τα σεξ και ιστορίες?Φίλος μου καρδιακός είναι και ενδιαφέρομαι για την σεξουαλική ευωχία του!
Μόνο για την σεξουαλικη?τι τον περάσατε τον άνθρωπο?να έχει.όλη μερα στο μυαλό.του αυτά τα σεξ και ιστορίες?
Δουλεύει σκληρά αυτήν την εποχή ..ας αφήσουμε τους σεξουαλισμους
Κάλπικη Λίρα100είναι επίσης ο κ. Vlandis. Όχι βέβαια σαν τον κ. NICK TRIVE αλλά η απόδοση στη συζήτηση είναι εγγυημένη και σχεδόν καθημερινή.
Γι αυτό σας.προξενευω κ.νηματοθετα Επειδή βλέπω οτι κάθεστε στο σαητ και δεν δουλεύετε.Θέλω να βοηθησω στην παραγωγικότητα της εργασίας σαςΤο σεξ χαλαρώνει και βοηθά στην παραγωγικότητα της εργασίας.
Γιατί αυτόν ειδικά;Εγώ λέω να αφήσουμε.τον ΝΙΚ στην ησυχία του !!!!!!!
Αυτό φοβόμουνα ...Βλανδη..το. καλό αργεί να ερθει....
Περίμενε σου φυλάμε την καλύτερη
Τονίστε και το ΑΝ ...Αφήστε τις μετριοφροσύνες κατά μέρος!
Ο νηματοθέτης γνωρίζει και είναι πεπεισμένος ότι αν βρείτε [ επιτέλους ] γκόμενα, θα είναι πολύ τυχερή!
Τον.έχω υπό προστασία.Μου ειναι νεαρόςΓιατί αυτόν ειδικά;
Βλανδη..το. καλό αργεί να ερθει....
Περίμενε σου φυλάμε την καλύτερη