barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.983
- Πόντοι
- 5.506
ρε ποια μηχανη ειναι καλη για σεξ? (αποκλειονται σκουτερ και χαρλει)
Ολες, αν φας καμια σαβουρντα θα γαμηθεις.
ρε ποια μηχανη ειναι καλη για σεξ? (αποκλειονται σκουτερ και χαρλει)
ειναι σεξυ οι σαβουρδες για της γκομενεςΟλες, αν φας καμια σαβουρντα θα γαμηθεις.
Το κατά δύναμινΗ καλη νοικοκυρα κετς;
Αυτο με αρεσει στην κατηγορια του.
Ρωτάω να δώ με ποιό αμάξι θέλει η Ρετσίνα να την πάω στο γάμο σας?αντε ρε μαλακες...μαγκαζινο για αυτοκινητα το κανατε ...θα φυγουν τα κοριτσια
αδερφι και εγω στην λαμποργκινι...θα συνιστουσα πορσεΓια εναν απροσδιοριστο λογο δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην Opel. Θα συνιστουσα κατι σε Vw -Audi.
Εχω απο τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα,παρόλα αυτά με έχει γαμήσει στις βλάβες,οπότε δεν έχει να λέει.Για εναν απροσδιοριστο λογο δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην Opel. Θα συνιστουσα κατι σε Vw -Audi.
κλαιει η ρεγκινα (μου),κλαιει η ερι,κλαιει και φαναστικ με την κουβεντα που ανοιξατεΕχω απο τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα,παρόλα αυτά με έχει γαμήσει στις βλάβες,οπότε δεν έχει να λέει.
Εχω απο τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα,παρόλα αυτά με έχει γαμήσει στις βλάβες,οπότε δεν έχει να λέει.
Αν κλαίει η Φαναστικ μου να το κόψω.κλαιει η ρεγκινα (μου),κλαιει η ερι,κλαιει και φαναστικ με την κουβεντα που ανοιξατε
μουστειλε πμ...μεταξυ μας ε?Αν κλαίει η Φαναστικ μου να το κόψω.
κλαιει η ρεγκινα (μου),κλαιει η ερι,κλαιει και φαναστικ με την κουβεντα που ανοιξατε
Ε καλά πάνε την εσύ με το Ρενό σου.Η ρεγκινα κλαιει οταν διαβασε με τι αμαξι θα παει νυφουλα. Αυτο με το γαμπρο το ειχε καταπιει.
Wartburg.
Σκοπος ειναι να μη φτασουμε ποτε στην εκκλησια γι αυτο το γαμο.